Dzūkijos mokykloje – sportininkų apdovanojimai

Alytaus Dzūkijos mokyklą  galima drąsiai vadinti sportiška mokykla, nes šiais mokslo metais mokykloje yra net penkios komandos: berniukų ir mergaičių  kvadrato komandos, krepšinio komanda ir dvi šachmatų komandos.  O kur dar atskiri pavieniai sportininkai, kurie aktyviai dalyvauja įvairiose mokyklos ir miesto komandinėse bei  atskirose rungtyse. Mūsų mokykloje mokosi  ne tik Alytuje ar net Lietuvoje garsus, bet ir Europoje jau žinomas dziudo sportininkas, šių metų gegužės 19 dieną iškovojęs Europos jaunių dziudo taurės bronzą, savo laimėjimų sąraše turintis lygiai šimtą aukso medalių.  Tai aštuntokas Tajus Babaičenko.    

Baigiantis mokslo metams , birželio šeštą dieną, visus sportininkus sukvietėme į mokyklos kiemelį, kur vyko jų apdovanojimai.  Į mokyklos kiemelį susirinko  mokiniai, mokyklos administracija, buvo pakviesti ir mokinių tėveliai, kurių indėlis į vaikų sportinius pasiekimus yra be galo didelis. Šventėje dalyvavo ir Tajaus treneris S. Cimbolas. Sveikinimo žodį šventės dalyviams tarė mokyklos direktorė Vilija Sušinskienė. Ji pasidžiaugė tokiu gausiu būriu aktyviai sportuojančių mokinių. Tajaus treneris papasakojo, nuo ko prasidėjo šio mokinio sportinė karjera, kokia jo dienotvarkė, kiek jam tenka paaukoti savo laisvalaikio dėl sporto. 

Mokiniams medalius ir garbės raštus įteikė mūsų mokyklos fizinio ugdymo mokytojas Tadas Stankevičius, kuris taip pat yra garsus sportininkas. Renginio vedėjai pristatė mokytojo Tado sportinę karjerą. Jis 22 metus aktyviai sportuoja, yra rankininkas. 13 metų buvo Lietuvos nacionalinės rankinio rinktinės  narys, daugkartinis Lietuvos čempionas. Mokytojas Tadas žaidė ir kaip legionierius Ukrainoje, Rumunijoje, Prancūzijoje, Suomijoje. Šiuo metu jis žaidžia Alytaus vyrų rankinio komandoje ,,Varsa“ , treniruoja vaikus Alytaus sporto ir rekreacijos centre.  Jis ir mokyklos direktorė Vilija Sušinskienė įteikė sportininkams mokyklos padėkos raštus, užkabino medalius. 

Šventės dalyviams šoko ir dainavo pradinių klasių mokiniai, o renginio pabaigoje vedėjai dar kartą padėkojo visiems sportininkams, kurie garsina mokyklos vardą, juos pavadino mūsų mokyklos  ambasadoriais ir palinkėjo pasisėmus per vasaros atostogas naujų jėgų garsinti mokyklą ir siekti asmeninių sportinių laimėjimų. 

Alytaus Dzūkijos mokyklos informacija

Komentarai

  • Marwan Atsma
    prieš 16 minučių
    BEST WAY TO RECOVER FUNDS FROM CRYPTOCURRENCY SCAM CONTACT LOST RECOVERY MASTERS

    The Lost Recovery Masters is a team of experienced Crypto Experts currently collecting funds back to all scam victims. Anyone that has fallen prey to these fake online imposters and bogus investments Schemes contact Lost Recovery Masters and explain your situation; They will assist you in all crypto scam retrieval funds, bitcoin wallets reclaiming, investment scam, mobile mass surveillance, and cyber – attacks.
    Contact them Via
    Whatsapp +44(7-5-3-7)-1-0-5-9-2-1
    Email Support@lostrecoverymasters.com
    Learn More https://lostrecoverymasters.wixsite.com/recoverbitcoin2024

Parašykite komentarą