#DalinkisVasara: tarptautinės galimybės | įspūdžiai | istorijos

„Eurodesk" Lietuvoje pradeda mobilumo vasarą skatinimo kampaniją #DalinkisVasara. Šią vasarą įgauk patirties keliaudamas, savanoriaudamas, dirbdamas, mokydamasis ar paprasčiausiai aktyviai leisdamas savo laiką. Dalintis vasara – tai naudotis galimybėmis, fiksuoti įspūdžius ir kurti istorijas!

Užsukęs į www.žinauviską.lt portalą ar „Facebook‘o" ir „Instagram‘o" paskyras, rasi įdomios ir vertingos informacijos, pasiūlymų ir patarimų, o jei nežinai, kaip nori praleisti savo vasarą, atsakymą rasi pasitelkęs informatyvią programėlę – tereikia paspausti keletą pasirinkimų!

Šiemet dėmesys sutelktas į penkias svarbiausias temas:

savanorišką veiklą
sezoninį darbą
darbo praktiką ir stažuotes
kalbos mokymąsi
laisvalaikį
Visgi veiksmai nevyks vien tik už ekrano – kreipkis į artimiausią „Eurodesk Lietuva" atstovą savo mieste ir prisijunk prie informacinių renginių!

Sek naujienas: „Eurodesk Lietuva" pasiūlys ne vieną konkursą, nes mainais už galimybes norės išgirsti tavo istorijas!

Iškilus klausimams drąsiai kreipkis klausk@eurodesk.lt

„Eurodesk" yra Europos jaunimo informacijos tinklas, veikiantis 35 Europos valstybėse ir teikiantis išskirtinę informaciją, skirtą jaunimui ir dirbantiems su jaunimu. „Eurodesk" pagrindas yra informacija apie finansavimo programas, iš kurių yra finansuojama jaunimo iniciatyva bei mobilumas (studijos, stažuotės, darbas ir savanorystė) Europoje. Taip pat yra įtraukiama informacija kitomis jaunimui aktualiomis temomis.

„Eurodesk" informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą