Horoskopas antradieniui, liepos 23 d.

Avinas Naudingas laikas: galite įgyti pagalbininkų, sąjungininkų, rėmėjų. Svarbiam pokalbiui su antrąja puse vakaras netinkamas.

Jautis Jausite ir nutuoksite daugiau nei aplinkiniai, tad labiau tikėkite tuo, ką sako nuojauta. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, skolomis. Gera proga ieškoti dingusių daiktų. Palanku atsiriboti ir nutraukti santykius su jums nemaloniais asmenimis.

Dvyniai Per didelis pasitikėjimas, atvirumas pakenks. Neieškokite pagalbininkų – dabar esate stiprūs, kad vieni įveiktumėte esamus sunkumus. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais.

Vėžys Taupykite jėgas ir laiką. Venkite nereikalingo bendravimo – tai gali praryti nemažai jėgų. Jei jums reikia gero patarimo, pasikalbėkite rūpimu klausimu vakare.

Liūtas Geras laikas: viskas krypsta jums palankia linkme. Neišsigąskite kliūčių, šiandien jos lengvai nugalimos. Vakare susitikite su geriausiu draugu.

Mergelė Ką galite atidėti rytdienai, atidėkite, o šiandien kuo daugiau ilsėkitės, kitaip pablogės jūsų savijauta, nuotaika. Nepalankus metas tęsis iki vakaro, vėliau galite sulaukti malonios staigmenos, geros naujienos.

Svarstyklės Jūsų įtaka aplinkiniams neregima, bet lemtinga. Tai palankus metas svarbiam asmeniniam apsisprendimui. Tiesa, jei tai susiję su meile, geriau šį galvosūkį atidėti rytdienai.

Skorpionas Gerai spręsti finansines, turto problemas. Jei iškilusios dalybų problemos ar negalite apsispręsti dėl brangaus pirkinio, nesistenkite šiandien rasti teisingiausio sprendimo – atidėkite kitoms dienoms.

Šaulys Tinkamas laikas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite gauti patarimą, pasiūlymą, kuris padės atskleisti dar nepanaudotas jūsų pačių, jus supančių žmonių galimybes.

Ožiaragis Ne itin palankus metas, atsisakykite atvirų, ryžtingų veiksmų. Renkite pagrindus būsimiems žygiams.

Vandenis Bendraudami su savo partneriu ir vaikais atkaklumu nemažai laimėsite. Tai palanki diena tvarkyti bet kokius reikalus. Taikykitės su mylimu asmeniu.

Žuvys Apsivalymo nuo nuodingų minčių, prisiminimų, žmonių metas. Šiandien nepraleiskite progos susitvarkyti ir išmesti visas šiukšles iš savo gyvenimo. Diena gera tvarkyti reikalus, sveikatos procedūroms, vakaras – bendrauti, taikytis, ypač su savo pora.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą