Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien itin aktyvus ir net agresyvus metas

Itin aktyvus ir net agresyvus metas, bet jis gali būti daug kuo naudingas, jei tik kontroliuojate savo emocijas, mokate nepasiduoti pirmam impulsui, – nepatartina gerai nepagalvojus, neįvertinus galimų blogiausių pasekmių žadėti, įsipareigoti nei asmeninio bendravimo, nei dalykinių santykių srityse. Ši diena gali tapti tikra dovana tiems, kurie negali išsijudinti, kuriems trūksta jėgų, įkvėpimo, motyvacijos ką nors nuveikti. Šiandien dera ginti principus, teisybę, savo šeimą, vaikus. Tinka tvarkyti skubius reikalus, vykti į ilgalaikes, tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Geras laikas bendrauti, pažintims užmegzti, pradėti mokymosi ciklą. Netinka ką nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę, tvirtinti susitarimus (nors gerai juos rengti), pasirašinėti atsakingus dokumentus (ypač finansinius). Nepalanku namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namus, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį daug žiūrėti. Netinka rengti pasilinksminimų, puotauti. Netinkamas laikas ir meilės pasimatymams bei pažintims. Ir nesiaiškinkite santykių: apsigauti, neteisingai įvertinti, išgirsti, įskaudinti, įžeisti bus itin lengva, o rasti racionalų grūdą, teisybę beveik neįmanoma. Tinkamas laikas kovoti su baime, palanku atsikratyti nužiūrėjimo bei neigiamos maginės įtakos. Ši diena palanki kelionėms, susitikimams, pažintims, ypač su žmonėmis iš toli, atnaujinti. Iki 13 val. itin tiks pirkti elektros prekes, kompiuterius, ryšio, vaizdo aparatūrą. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti arklius ir šunis. Blogai kitus gyvūnus bei artimuosius, negerai save nuogą išvysti.

Blogas ženklas: greit išsitepti, jei jus pravardžiuotų, ne vietoje išberti šiukšles, valgyti gaidį, jei jus paukštis paženklintų, išberti kruopas, grūdus.

Geras ženklas: rasti kelis vienodus metalinius daiktus, jei virš galvos dangus išsigiedrytų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; patartini tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Jei kas nors nepavyks, nieko baisaus – tai išsispręs po kelių dienų. O šiandien būkite atsargesni kelyje, taip pat dirbdami su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais instrumentais – bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Bus galima rizikuoti, jei partneriai, sutuoktinis, draugai jus palaiko. Beje, nebijokite ko nors prarasti – kaip kitaip atsiras vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime? Tiesa, ne laikas rizikuoti gerais santykiai su mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Nurimkite – bus svarbu neįsivelti į ginčus, konfliktus. Įdomu, kad provokatoriai būsite jūs patys, tad nieko nekaltinkite dėl galimų skandalų. Ypač būkite taktiški bendraudami su sutuoktiniu. Ir labiau įsiklausykite į senų draugų nuomonę, patarimus. Nesiginčykite su antrąja puse, neskubėkite pyktis ir su dalykiniais partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Būkite atsargūs tvarkydami finansinius reikalus – galite apsigauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nerami diena – greitai užsigausite, prarasite savitvardą. Tačiau ne pats geriausias būdas save raminti vaikštant po parduotuves (įsigyti daiktai laimės neatneš) ar lankantis pramogų vietose. Nepriimkite jokių svarbių sprendimų veikloje. Gali erzinti, kelti pyktį padarytos klaidos, tačiau ši diena puiki senai klaidai atitaisyti, kam nors iš esmės perdaryti. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad galėsite dar kartą pasinaudoti praleista gera proga.

Vėžys (06 22–07 22). Šiandien net sunkiausioje situacijoje pasiseks, laimingai baigsis kova dėl profesinio pripažinimo, dėl vaikų, šeimos. Tik nesugadinkite vaikams ar sutuoktiniui nuotaikos ginčais, pamokslavimu. Jūsų vaikams, sutuoktiniui turi pakakti jūsų geraširdiškumo ir dėmesio. Beje, paklausykite draugo perspėjimo ar kritiškos pastabos – galimas dalykas, kad bičiuliui iš šalies geriau matyti grėsmingi dalykai, kurių patys nepastebite.

Liūtas (07 23–08 22). Nors tai kovos diena, jums derėtų numalšinti savo agresyvumą, nesivelti į ginčus su vadovybe ar policijos pareigūnais, šeimos nariais, ypač vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite prie vairo. Ir nepykite dėl galimos kritikos – parodydami, kaip vertinate konkurentus, priešus paversite sąjungininkais. Saugokitės liežuvautojų bei intrigantų.

Mergelė (08 23–09 22). Nors jausitės gana žvalūs, nereikėtų blaškytis, daug bendrauti, kalbėti, juolab ką nors žadėti. Rytą netikęs žodis gali sugadinti visą reikalą, tad neleiskite sau susierzinti, ypač darbe, bendraukite ramiai, nuoširdžiai – taip neleisite jūsų provokuoti. Ir stenkitės ne pasakyti, bet išgirsti, o išgirdę neskubėkite patikėti (juk kvailys nes tas, kuris nesąmonę pasakė, o tas, kuris patikėjo). Tinka imtis tvarkyti skubių reikalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite linksmesni ir mielesni bendraudami su artimaisiais, ypač sutuoktiniu. Nerizikuokite pinigais, nepriiminėkite dovanų, jei įtariate, jog tai kyšis. Nors ankstesnės problemos tęsiasi, skubių priemonių imtis nepatartina. Verta atsitraukti nuo intensyvių darbų. Jei slegia nesklandumai bendraujant su sutuoktiniu, geriau vieniems pabūti, kad ir išvykus į gamtą, – bendravimas naudos neduos. Neskubėkite kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Viskas klostysis puikiai, kol patys nieko nesugadinsite, bet jei kovoti, tai iki galo. Ypač tiktų imtis užvilkintos kovos – užbaikite ją šiandien, nes būtent dabar turite galimybių laimėti. Ir jokių kompromisų su priešais – vėliau pasigailėsite. Kita vertus, jei nesijausite pakankamai stiprūs, kad galėtumėte stoti į kovą, tuomet ją ilgam atidėkite. Mokėkite atsižvelgti į sutuoktinio, aplinkinių nuomonę bei poreikius, taip pat į jų įspėjimus, kritiką, reikalavimus.

Šaulys (11 23–12 21). Nors diena itin aktyvi, jums nepalanku imtis energingos veiklos, netinka veltis į kovą – derėtų atsitraukti į šalį iki ketvirtadienio. Ši diena nemažai iš jūsų pareikalaus – norėsis tylos, poilsio, tačiau aplinkinis pasaulis to neleis: iškils nepadaryti, skubūs darbai bei reikalai, o jus supantys žmonės prisimins, ką esate žadėję ir neatlikę, patys kuo nors užsiims ir reikalaus padėti. Labiau pasaugokite sveikatą. Ir venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nenustygstate vietoje, įvykių tempas taip pat greitėja. Tačiau tai netinkamas metas rizikuoti (ypač pinigų bei meilės srityse). Bet jums seksis ir net be jūsų prašymo kas nors gali paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti – įtakingi asmenys bus jums palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Beje, vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, tad galite tikėtis gauti įdomių pasiūlymų – nepraleiskite progos pasišnekėti su šefu.

Vandenis (01 20–02 18). Pavyks atsigriebti dalykuose, kuriuos anksčiau praleidote savo veikloje, konkurencinėje kovoje. Verta tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus. Palankus metas susitikti su būsimu darbdaviu, aptarti naują darbo sutartį. Svarbiausia – venkite bet kokių konfliktų, taip pat nieko nedarykite skubėdami – dėl to galimi nuostoliai. Būkite atidesni, jei tektų tvarkyti ir pinigų ar turto reikalus. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui.

Žuvys (02 19–03 20). Dėl nieko nesijaudinkite – būsite linkę pernelyg greitai įsiplieksti, pradėti ginčytis, vaidytis. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite niekuo patikėti. Beje, tai gali būti ir gudri provokacija siekiant išsiaiškinti jūsų reakciją. Ir neskubėkite įsipareigoti. Kita vertus, diena padės įgyti persvarą veikloje – atkaklaus, metodiško triūso rezultatai bus akivaizdūs (net ir asmeniniuose santykiuose). Atsargiau vairuokite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą