Palmira: savaitgalis dvilypis – netikėta sėkmė ir nusivylimai

Savaitgalis dvilypis – netikėta sėkmė, džiaugsmingi susitikimai, geros naujienos ir čia pat nusivylimai. Vis dėlto likite ramūs ir labiau tikėkite, kad viskas, kas vyksta, tik į gera, tuomet neteks sutrikti, kad neišėjo taip, kaip norėjote, kad tie, kurie jums brangūs, kuriuos mylite, nudžiugino ne visai maloniomis staigmenomis. Nesutrikdys ir nenumatyti finansiniai nesklandumai ar kieno nors prasta nuotaika. Šiomis dienomis bus svarbu neleisti sau pykti, nerizikuokite gerais santykiais su artimaisiais ir žmogumi, kurį mylite, galite prarasti jų pasitikėjimą.

Beje, jūsų ramybei ir gerai nuotaikai bus svarbu ir nieko nevertinti, mat sustiprės polinkis į iliuzijas, – vertėtų dažniau pasitikrinti, ar tai, ką matote, tikrai yra tai, kas yra, ar tai, ką norite matyti? Šeštadienį namuose tinka imtis tų darbų, kurių nemėgstate, kurie sunkūs, nemalonūs. Vakaras palankus bendrauti, įvairiems susibūrimams. Sekmadienis geras aktyviam poilsiui. Puiku susitikti su jums svarbiais žmonėmis, kuriuos gerbiate, vertinate, iš kurių mokotės. Palankios viešnagės, susitikimai su naujais žmonėmis. Savaitgalį svarbu saikas ir santūrumas švenčiant, pramogaujant. Beje, poilsio dienos nepalankios romantiškiems pasimatymams, juolab pažintims užmegzti. Šiomis dienomis labiau tikėtinas apsinuodijimas maistu, vaistais, alkoholiu, taip pat vandentiekio, kanalizacijos avarijos. Labiau pasaugokite pinigus ir turtą – didesnė vagysčių, sukčiavimo, apgaulių tikimybė.

Pirmadienis geras darbo, kelionių, taip pat teisiniams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Palankūs susitikimai, kelionės. Gerai mokytis to, kas padeda tobulėti profesinėje srityje.

Šeštadienį 11 val. Marsas įeina į Skorpiono ženklą ir juo judės iki 2018 m. sausio 26 d. Kai Marsas Skorpione, tinkamas laikas seniai planuotoms permainoms įgyvendinti. Pakaks ryžto, valios, tvirtumo. Kita vertus, taps aktyvesni asmenys, įpratę kitus išnaudoti tiek morališkai, emociškai, tiek ekonomiškai.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – tai reikštų teisingą dabartinį jūsų apsisprendimą ir švarią sąžinę.

Blogas ženklas: jei karoliai, grandinėlė sutrūktų, akmuo iš apsodo iškristų, jei rankose kas nors sulūžtų ar sugestų, jei ant jūsų drabužis suplyštų, greitai išsitepti, susižeisti, rakštį įsivaryti.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį – tiek geri, tiek blogi – susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą, jei namuose gėlė nuvystų, ką nors įžeisti, atsakyti prašančiam.

Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti dovanų gėlių, atsibusti nuo paukščių giedojimo.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik konkretūs, aiškūs, realūs sapnai. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelerių metų.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis sėkmingas kelionėms, susitikimams su įtakingais, turtingais žmonėmis iš užsienio; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pakaks tam tikrų apribojimų, smulkių kliuvinių – stenkitės nekreipti į tai dėmesio, ir savaitgalis praeis puikiai. Pirmadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti. Palankios derybos, tinka tvirtinti svarbius dokumentus.

Jautis (04 21–05 20). Keistokos dienos – viskas nepatiks, erzins, tačiau viskas išsispręs geruoju, tad jausitės pakylėti. Vis dėlto ginčai su artimaisiais dėl materialinių dalykų, meilės reikalų išves iš pusiausvyros – stenkitės išlikti taikūs ir nusileisti pirmi. Pirmadienis tinkamas darbo reikalams tvarkyti, atlyginimo ar reikalo finansavimo klausimams spręsti. Tiks tikrintis sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Venkite įtarinėti sutuoktinį, priekaištauti dėl mažo uždarbio ar netaupumo – geri santykiai svarbiau. Beje, kilnumu bus galima daug laimėti. Labiau pasisaugokite vagių. Būkite atidesni maisto kokybei. Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau užsiimkite savimi, savo sveikata, tvarka namuose ir mažiau kreipkite dėmesio į kitų trūkumus, tuomet sekmadienį galite tikėtis ir malonesnių dalykų, ypač jei dažniau pagirsite sutuoktinį ir vaikus. Pirmadienis palankus šeimos reikalams aptarti, tinkamas tvarkyti reikalus, susijusius su kėlimusi į naują gyvenamąją vietą.

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite blaiviau vertinti santykius su mylimu žmogumi, savo vaikais – už iliuzijas teks sumokėti. Sekmadienis – puiki diena tėvams įteikti dovaną. Venkite išlaidauti. Pirmadienis tinkamas svarbiai veiklai bei asmeniškai – pokalbiams, susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Gana apgaulingos dienos, kai nereikia rizikuoti, pasiduoti azartui. Ypač šeštadienis gali sukelti sunkumų dėl pinigų (galimi neplanuoti nuostoliai) ar tėvų, giminaičių problemų. Šios dienos bus pavojingos karštakošiškiems asmenims. Pirmadienis tinkamas vertingam daiktui įsigyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nebūkite patiklūs, nepriimkite karštakošiškų sprendimų ir niekur neskubėkite, kad ir ką išgirstumėte. Nereikėtų pirkti brangių daiktų, priimti svarbių sprendimų dėl meilės reikalų. O pirmadienis itin sėkmingas – tai bus puikus laikas svarbiems reikalams tvarkyti.

Skorpionas (10 24–11 22). Labiau tikėtinos išlaidos dėl buitinės technikos ar transporto priemonių gedimo, baudų, avarijų ar dėl išsiblaškymo, neatsargumo. Nemalonumų sumažės, jei nepirksite vertingų daiktų. Nuo sekmadienio imsite atsigauti – prasideda jūsų lyderystės metas, tiesa, pirmadienį dar neskubėkite tuo pasinaudoti. Tądien tiks per tarpininkus tvarkyti konfidencialius reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį ypač moterims bus svarbu nepasiduoti emocijoms – bus didesnė nesusipratimų su artimaisiais, mylimu žmogumi tikimybė. Taip pat būkite saikingesni pirkdami, neperlenkite lazdos pavyduliaudami – patirsite nuostolių. Pirmadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti, susitikimams su žmonėmis iš toli.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalis smagus, tiesa, šiek tiek nepalankus moterims, nes jas bus lengviau paveikti, įtikinti nebūtais dalykais. Šiomis dienomis labiau pasaugokite savo paslaptis (ypač meilės), pinigus ir turtą. Pirmadienis tinkamas svarbiems darbo susitikimams bei susitarimams. Gautus pasiūlymus priimkite.

Vandenis (01 20–02 18). Nors būsite veiklūs, nereikėtų tvarkyti finansinių reikalų – galite neįvertinti neigiamų reikalo pusių. Šiomis dienomis siekite gerai pailsėti ir išsimiegoti. Nereikėtų atsisakyti nedidelės išvykos pas gerus draugus – tai jus gerai nuteiks! Ir nemėginkite pavyduliauti ar aiškintis santykių su savo pora – galite ne juokais susivaidyti. Pirmadienis daug kuo sėkmingas, tad rasite išeitį iš sudėtingos situacijos.

Žuvys (02 19–03 20). Šiek tiek slegiančios dienos, tad svarbu galvoti tik apie gerus dalykus ir tikėti, kad viskas pakryps ta linkme, kuri jums iš tiesų geriausia. Nesistenkite išsisukinėti – įvykdykite visus įsipareigojimus mylimam žmogui, sutuoktiniui, o naujų prisiimti nederėtų. Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą