Palmiros horoskopas antradieniui, rugpjūčio 11 d.

Sudėtingos dienos, ypač aktyviems, kovingiems asmenims, mat gresia kliūtys bei nemalonumai per skubėjimą, konkurenciją, agresiją, norą ką nors pakeisti, perdaryti. Per didelis pasitikėjimas savimi irgi pridarys nemažai bėdų. Realumo riba bus slidi – vilios (ir net įtikins) pavojingi, dažnai utopiniai ir nuostolingi dalykai. Venkite bet kokių avantiūrų – galite būti įtraukti į pavojingą reikalą.

Būkite pasiruošę, kad išmintingai ar geranoriškai nusiteikę asmenys gali pasirodyti beviltiški mulkiai ar tiesiog savanaudžiai. Gerai pasisaugoti ir kerštingų asmenų bei intrigantų. Tvarkant piniginius, turto reikalus, ką nors perkant tai itin aktualu prisiminti, mat dabar toks metas, kai norėsis išleisti daugiau, nei galite sau leisti. Dabar nepalanku pirkti itin vertingų, brangių daiktų, netinka pinigus investuoti ar skolinti daugiau, nei galite dovanoti. Netinkamas laikas pirkti peilius, ginklus.

Ne laikas ką nors nauja pradėti ar imtis rizikingų darbų. Būkite atidūs veiklos kokybei – gali būti pareikštas nepasitikėjimas jūsų kompetencija. Gresia netikėtos priverstinės išlaidos, baudos, konfliktai su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmė meilėje, ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite bausmės, jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų reakcija bus staigi, bet netiksli, svarbiausia – jums žalinga. Atsiminkite tai, kai dirbsite su aštriais įrankiais ar vairuosite. Tai kritinės dienos Avinams – pasistenkite mažiau reaguoti į išgirstus dalykus: dabar reikia tylėti, laukti.

Jautis (04 21–05 20). Trūks jėgų, laiko, optimizmo. Netvarkykite svarbių reikalų. Nieko svarbaus nespręskite – nė nepajusite, kaip imsite mąstyti ir elgtis ekstremistiškai.

Dvyniai (05 21–06 21). Gana nesmagiai jausitės: sustiprės nerimas, įtarumas, o tai skatins intrigantus jus provokuoti. Įniršio akimirką galite pasielgti net prieš savo valią. Nemanykite, kad prarandate savo jėgą, įtaką, kieno nors meilę, pagarbą.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir net dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, įstatymų pažeidinėjimo. Pasistenkite neužgauti kitų savimeilės ir orumo.

Liūtas (07 23–08 22). Nekeiskite savo apsisprendimo bei nuomonės apie jums artimus žmones, draugus, taip pat šefą – jus bus lengva nukreipti ne ta linkme. Dalykiniuose reikaluose būkite atidesni, stropesni, venkite konfliktuoti su vadovybe.

Mergelė (08 23–09 22). Nepalankus laikas – gresia konfliktai namuose, kelyje, valstybinėse įstaigose ar prekyvietėse. Kad ir kokie iš pažiūros taurūs būtų jūsų motyvai, nesivelkite į intrigas darbe, nieko nešantažuokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kad ir ko imsitės, galite susidurti su aršia opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis – bet koks sukčiavimas dabar greitai atsiskleis, ir jūs patys greitai sugebėsite suvokti, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Skorpionas (10 24–11 22). Darbų krūvis vis labiau slėgs – ieškokite atsakingų ir išmanančių pagalbininkų. Viską tikrinkite: nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną.

Šaulys (11 23–12 21). Nepraraskite santūrumo ir sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais darbe, santykiuose su kolegomis. Jei atidžiau paanalizuosite, kas jus erzina, išvysite, kad nirštate dėl neesminių dalykų. Kita vertus, būkite atidūs, kad jūsų pačių darbo kokybė būtų nepriekaištinga, mat atsiras kas tai panaudos prieš jus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau tai toks sudėtingas, konfliktinis laikas, kad tikėtis stebuklų tuščia. Nepykite ant vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus ir nieko nekaltinkite. Pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius bei aplinkinius nuo šių dienų streso, konfliktų.

Vandenis (01 20–02 18). Fatališkas ir nesėkmingas metas. Pamąstykite apie senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų, nes tik pakenksite savo ateičiai. Jei kas nors iš karto nepavyks, ramiai atidėkite.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti – vėliau visa kaltė gali būti suversta jums. Neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti – pirmas įspūdis ne visada būna teisingas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą