Palmiros horoskopas antradieniui, rugsėjo 1 d.

Antradienis, trečiadienis – labai aktyvus metas, kai susitelkus galima daug nuveikti. Šios dienos geros sudėtingoms problemoms spręsti – pakaks sumanumo, išradingumo, taip pat gerų progų ir sėkmės. Tai palankus metas reikšmingiems dalykiniams susitikimams, susitarimams, sandoriams, jei tam gerai pasiruošta. Tiesa, naujų darbų pradžiai palankesnis antradienis.

Šiomis dienomis naudinga imtis permainų, įvairaus reorganizavimo darbe, tinka spręsti darbo, socialines problemas. Beje, tvarkydami finansinius reikalus turite būti atidesni ir saikingesni – ne laikas rizikingiems sprendimams. Tiesa, antradienis tinkamas spręsti skolų grąžinimo klausimus.

Antradienis itin palankus teisiniams reikalams. Geras laikas pažadams, įsipareigojimams, tiesa, tai teks įvykdyti, tad gerai pagalvokite prieš duodami žodį.

Antradienio vakaras įtemptas, konfliktinis: nuo 20 val. 30 min. prasideda kritinis pilnaties laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tai nepalankus metas nei pramogauti, švęsti, nei romantiškiems pasimatymams, meilei išpažinti. Netiks vakare ir santykių aiškintis – nei dalykinių, nei asmeninių, nes stigs sveikos nuovokos, emocijos bus sunkiai kontroliuojamos. Pasistenkite vakarą praleisti ramiai ir eiti anksčiau ilsėtis. Nepamirškite pasirūpinti savo turto saugumu. Vakare, naktį išaugs ne tik konfliktų, bet ir įvairių avarijų, traumų tikimybė.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – sėkmė, pinigai, turtas, aukšti įvertinimai; skraidyti – sveikatos atgavimas; valgyti – gera žinia, matuotis drabužius – kelionė. Tačiau blogai buvo sapnuoti paukščius, gyvūnus. Katė – apgaulė, vagystė, šunį glostyti – draugo išdavystė, paukštį liesti, pagauti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei sudužtų stiklas, veidrodis, ant jūsų stiklas nukristų, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač su mazgeliu, kilpa, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė, geltona, nepalankūs tamsūs, pilki, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis iš esmės puiki diena, tik pasistenkite į situaciją pažvelgti oponento akimis, tuomet bus lengviau įveikti esamas problemas ir pakreipti įvykius reikiama linkme. Neatstumkite draugo pagalbos. Palankesnė pirma dienos pusė iki 12 val. 30 min.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – persilaužimo laikas, kai nėra paprasta pasirinkti, suprasti realią padėtį. Nuo šios dienos sprendimo ilgai priklausys jūsų veiklos sėkmė. Likite drąsūs: dabar galite sau kartelę užkelti aukštai.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį likite saikingi, o svarbiausia – atidūs, mat šiandien geriau nesuklysti, nes teisingas pasirinkimas padės apsisaugoti konkurencinėje kovoje. Diena palanki svarbiems reikalams tvarkyti, ypač jei jie susiję su veiklos plėtra, perėjimu į kitą darbovietę, su tolimomis kelionėmis. Verta priimti dalykinius pasiūlymus iš užsieniečių.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį galite gauti visai neblogų dalykinių pasiūlymų, tiesa, sprendimo priėmimą verta atidėti. Tinka tvarkyti mokesčių, skolų, draudimo reikalus. Atsargiau vairuokite. Susitikite su geru draugu, išsikalbėkite – tai padės rasti gerą išeitį.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį pasistenkite atidžiau išklausyti pastabas ir nusileisti. Nepamirškite, kad nemažai lems partneriški, draugiški santykiai: teks mokėti kitą girdėti ir jam pritarti. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, per juos gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būsite darbingi, tačiau persistengti nereikia. Ieškokite senų klaidų, taisykite jas. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote darbo reikalais, – ar tai būtų kolega, ar klientas, šefas. Svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio vakare skirkite maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis sėkmingesnis iki pietų, vėliau, po 12 val. 30 min., būkite atidesni – avantiūros, kitokie rizikingi veiksmai pavojingi, mat ko nors neapskaičiuosite, neįvertinsite. Ne laikas pamokslauti vaikams – tai bus žirniai į sieną. Būkite atlaidesni mylimam žmogui.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienio pirma pusė tinkama šeimos reikalams tvarkyti. Palankesnis metas po 12 val. 30 min. Šią dieną gerai skirti namams, taip pat savo vaikams.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį, jei reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, su kreditoriumi ir išspręsti seną problemą, planuokite tai pirmai dienos pusei. Vėliau jums bus sunku likti ramiems, be to, galite greičiau prarasti pranašumą bendraudami.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas subtilybes, mat jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį jausite, kad viską galite, ir išties jums daug kas pavyks. Tik susitelkite ir nuo ankstyvo ryto kibkite į darbus. Beje, nesistenkite įrodinėti savo privalumų, proto bei sugebėjimų. Vakaras nervingas – venkite piktų žmonių, rizikingų situacijų (ypač vairuodami). Svarbu nereaguoti į provokacijas.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienis iki pietų palankesnis konfidencialiems reikalams. Svarbiems susitikimams, atsakingiems darbams tinkama antra dienos pusė. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite, net jei atrodys, kad nesusitvarkysite su siūlomomis pareigomis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą