Palmiros horoskopas penktadieniui, rugsėjo 4 d.

Penktadienis – emocijų proveržio metas, geras kūrybiniam darbui, pramogauti. Tiesa, kaip ir ketvirtadienis, netinkamas naujų darbų pradžiai, svarbiems finansiniams sprendimams, susitarimams, įsipareigojimams, sandoriams sudaryti.

Ši diena įtempta, konfliktiška, kai nepasitenkinimas dėl blogos materialinės padėties arba meilės, žmogiškosios šilumos stygiaus vers vaidytis ir griebtis radikalių priemonių, kurios vargu ar bus adekvačios. Beje, tądien bus itin svarbus pagarbus bendravimas – pasistenkite nieko neįžeisti. Ypač nevertėtų aiškintis meilės santykių. Ne pats geriausias laikas ir naujiems romantiškiems santykiams užmegzti – vėliau jie virs sunkiai išsprendžiama problema.

Nors dienos skatins įtampą, nesutarimus su tais, kuriuos mylite, vis dėlto nepamirškite, kad penktadienis – pagrindinis meilės laikas pagal Mėnulio kalendorių, tad bus svarbu kuo daugiau šilumos, gerumo skirti savo porai.

Šiomis dienomis labiau pasisaugokite vagių. Galimi nemalonumai ir per šantažuotojus.

Dienos nepalankios vyresnio amžiaus asmenims – jie turėtų vengti konfliktų, būti atsargesni kelyje, prekyvietėse.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tada, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, apmeluoti.

Geras ženklas: jei už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga; pašerti svetimą šunį.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas ramus, saugus poilsis su savais; šeštadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; sekmadienį palanki tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra; pirmadienį palankūs blankūs tonai, vengtini ryškūs deriniai, taip pat raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį galima rizikuoti tvarkant reikalus, kurie nesusiję su pinigais ar meile. Gresia nenumatytos išlaidos, baudos.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis – gana pasyvus metas, tad bus sunkiau susikaupti, blaiviai mąstyti. Atidėkite savo rūpesčius kitos savaitės pradžiai.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis, jei neprarasite savitvardos, bus neblogas. Vis dėlto nepatartina su darbdaviu aptarinėti perspektyvų, prašyti didesnio atlyginimo ar paaukštinimo.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis smagesnis, tačiau įvykių neskubinkite. Kita vertus, būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Vertėtų atsižvelgti į šeimos nuomonę.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį likite saikingi, juk kas per daug, tas nesveika. Tad nepersistenkite tiek dirbdami, tiek pramogaudami, tiek džiūgaudami ar pykdami. Beje, gali atsiskleisti slaptas tarnybinis romanas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pasistenkite išlaviruoti tarp skirtingų nuomonių ir įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais ir sutuoktiniu. Kaip pašauksi – taip atsilieps.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį būkite apdairesni bendraudami su kolegomis, šefu – jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį viskas bus gerai, jei nereaguosite į provokacijas ir neskubėsite, nesiveršite į pirmąsias eiles. Gauti pasiūlymai, verslo susitarimai vargu ar bus naudingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsargiau vairuokite, ypač jei esate neišsimiegoję, būkite atidūs, jei tektų pasirašyti dokumentus (geriau tai atidėti). Būkite apdairesni, jei tektų tvarkyti svarbius piniginius, turto reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Netinkamas metas įsipareigojimams prisiimti, svarbiems dokumentams tvirtinti. Būkite atsargesni kelyje, pasisaugokite vagių, melagių. Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis netinkamas pokalbiui su vadovybe apie jūsų karjerą ir uždarbį. Netinkamas metas ir su antrąja puse aptarinėti šeimos biudžetą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą