Palmira: siekite savo tikslų drąsiai ir atkakliai

Be galo aktyvus, net agresyvus metas, kai svarbu energijos antplūdį panaudoti produktyviai. Tai laikas, kai galima imtis sudėtingų užduočių, ką nors keisti, perdaryti. Siekite savo tikslų drąsiai, atkakliai. Tačiau jei bijote, visai nesivelkite į reikalą, nepradėkite kovos.  Iš esmės nesiimkite nieko nauja – apibendrinkite nueitą kelią. Palanku imtis užvilkintų, įstrigusių reikalų, jei norite juos paskubinti. Taip pat palanku bus ieškoti senų klaidų, jas analizuoti – atsivers anksčiau nepastebėtos rimtos problemos ir trūkumai. Nepraleiskite tokios geros progos atidžiau pasigilinti ir į slaptas nuostolių priežastis. Ieškokite nesąžiningų žmonių šalia jūsų – geras laikas jų atsikratyti. Jei reikės pasakyti ką nors svarbaus, geriau tai daryti tiesiogiai, o ne raštu – diena nėra palanki rašyti žinutes, laiškus. Diena bus naudinga ir siekiant išsiaiškinti, kas jums tinka, kas jūsų, o kas ne, visose gyvenimo srityse. Tai jūs suprasite intuityviai: jei nepatiks koks nors žmogus, darbas, valgis, drabužis, akmuo, kvapas ir t.t., vadinasi, to jums nereikia. Mėnesį geriau mažiau bendrauti su žmonėmis, kurie šiandien pasirodys įkyrūs, nemalonūs, vengti valgyti tai, kas dabar neskanu, ko nesinori, nenešioti to, kas pasirodė negražu, ir pan. Beje, šiandien netinka liūdėti, užsiimti azartiniais žaidimais. Geras laikas įsigyti pirštines – sau ar dovanų.  Šiandien palankus didesnis fizinis krūvis – daugiau sportuokite, judėkite, imkitės sunkesnių fizinių darbų. Sapnai iš pirmadienio į antradienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai. Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus. Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus aktyviai tvarkyti reikalus; patartina nešioti pastelinių tonų drabužius.

Avinas (03 21– 04 20). Galima pakovoti už pažeistus dalykinius interesus, pareikalauti iš šefo, net jei jums tai priklauso, – neatidėkite šio pokalbio. Bus svarbu sutarti jums svarbiais klausimais, nes artimiausiu meta gresia nesklandumai bendraujant su vadovybe.

Jautis (04 21–05 20). Nors aplinkybės verčia išvysti nemaloniąją gyvenimo pusę, tai padės suprasti svarbius dalykus, ieškoti išmintingų būdų esamoms kliūtims nugalėti. Nepirškite visiems savo nuomonės (ypač kolegoms ar sutuoktiniui), tuomet jums svarbūs žmonės pasielgs atvirkščiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Sunki diena. Nieko nedarykite supykę ar iš noro įrodyti priešingą tiesą, nors aplinkiniai jus gali provokuoti. Jei esate neteisūs, pripažinkite tai ramiai, jei matote, kad klysta artimas žmogus, jūsų vaikai, kuo ramiau, paprasčiau reikškite savo nuomonę (ir nebauskite jų). Galimi konfliktai dėl senų skolų ar vaikų išlaidų.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite priversti spręsti seną konfliktą, ieškoti būdų skoloms grąžinti, skubėti atlikti nebaigtus darbus. Itin bus svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais.

Liūtas (07 23–08 22). Verta užsiimti darbais, kuriems reikia didelio išmanymo, atidumo, nuoseklumo. Kita vertus, dažniau konsultuokitės su žinovais, gerbkite ir kolegų nuomonę. Pasistenkite atlikti užvilkintus darbus, atsiteisti su skolininkais.

Mergelė (08 23–09 22). Dvilypis metas, kai geriau nesižavėti avantiūromis, nerizikuoti savo garbe. Ne pats geriausias laikas ir rimtam pokalbiui su vaikais – vargu ar pavyks įtikinti savo teisumu. Venkite ginčytis, ką nors įrodinėti bendraudami ne tik su vaikais, bet ir mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Darbe nesiimkite nieko rimta, juolab nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Gautų pasiūlymų dėl naujos veiklos, paaukštinimo neskubėkite priimti – įvertinkite: ar tai nebus per didelis krūvis, ar pajėgsite? Deja, artimiausiu metu šeimos rūpesčiai iš jūsų pasiglemš nemažai laiko.

Skorpionas (10 24–11 22). Kuo labiau skubėsite, tuo labiau vėluosite – nesistenkite greitai nuvykti ar žaibiškai reikalą sutvarkyti. Savo žodžius irgi derėtų labiau apgalvoti – karštakošiškai nieko nežadėkite ir nepagalvoję nepasirašinėkite.

Šaulys (11 23–12 21). Skubėdami netvarkykite piniginių ir turto reikalų, pasiruoškite galimam vilkinimui, venkite ir finansinių įsipareigojimų. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, nesiskolinkite daug pinigų – dėl to galite patirti nuostolių. Ne laikas aptarinėti su sutuoktiniu šeimos biudžetą – galite susipykti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbus laikas, kai norisi rizikuoti, laimėti. Jei nesate gimę gruodį, jums gali net pasisekti! Visi kiti turi prisiminti taisyklę: kas daug nori, mažai gauna. Bet kokiu atveju kova už principus atims daug jėgų, trukdys sėkmingai sutvarkyti reikalą.

Vandenis (01 20–02 18). Nurimkite – vilkinimas neišvengiamas. Vargu ar pavyks ką nors išsiaiškinti, nepavyks ir įtikinti savo ketinimų teisingumu. Nebendraukite su žmonėmis, kurie siekia iš jūsų naudos.

Žuvys (02 19–03 20). Nesiveržkite į priekį neatsigręžę atgal – praeities klaidos sustabdys. Aplinkybės trukdys susidoroti su senomis problemomis. Atsargiau su elektros prietaisais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą