Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, vasario 11 d.

Jei manote, kad viskas prarasta, vienareikšmiškai klystate. Tad neskubėkite vertinti, apsispręsti, įsipareigoti. Ketvirtadienis leis grįžti į praeitį, su ja susitaikyti bei rasti anksčiau nepastebėtus būdus senų problemų įveikimui. Ir vėl įsižiebs viltis... Bet kokiu atveju, nestings idealizmo – formuosis maksimos. Ir ilgam. Dabartiniai sprendimai bus svarbūs ne tik artimiausiam mėnesiui, bet ir visiems metams.

Beveik visa diena bus tinkamas laikas darbų užbaigimui bei apibendrinimui, o taip pat taikymuisi, ypač jei susipykote per pastarąjį mėnesį.

Laukia lemtingas vakaras: 21 val. 6 min. stos Jaunatis, prasidės naujas Mėnulio mėnuo, o teritorijoms vakariau nuo Kinijos (t.y. ten, kur Jaunatis stos ne vėliau Žiurkės valandos – tai bus 23 val.) prasidės Baltojo Metalinio Jaučio metai. Kadangi Naujuosius kinai sutinka po Jaunaties prasidėjus Žiurkės valandai, šiemet Naujųjų pradžia Kinijoje bus jau vasario 12 d. (Mėnulio Jaunatis Kinijoje stos vietiniu laiku 12 d. 3 val. 6 min.).

O kada pradėti švęsti Naujuosius Rytų metus, apsispręskite patys pagal tai, į kurią laiko juostą labiau patinka orientuotis. Tą, kuriai priklauso Lietuva ar Kinija?

Negalintiems apsispręsti galima orientuotis į Tibeto metų skaičiavimo tradiciją, pagal kurią stojus Jaunačiai (pas mus nuo 21 val. 6 min.) ir prasideda Naujieji.

Bet kokiu atveju, 21 val. 6 min. imkite galvoti apie ateitį – tai bus šviesių svajonių, drąsių užmojų metas.

Pats svarbiausias laikas – pirmos dešimt minučių. Gerai, jei namuose degs žvakė, naudinga savo norus (verta visiems metams) užrašyti ant popieriaus.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai skraidyti, blogai – kristi, po žeme atsidurti. Šios nakties sapnai galėjo parodyti jūsų silpnąsias vietas, dalykus, per kuriuos jus galima sugundyti, suvilioti, apgauti.

Blogas ženklas: jei drabužis įplyštų, vandenį ant kelių netyčia išlieti, nagą nusilaužti, jei daug plaukų išsipeštų ar jie veltųsi, vorą užmušti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį susitelkite ties mintimi apie permainas: dabar palanku kažką keisti požiūryje į savo gyvenimą, į veiklą, į aplinką. Tiks ieškoti pagalbininkų, rėmėjų, investuotojų.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį ieškokite bendraminčių – gal tai bus jūsų šefas ar įtakingas asmuo, galintis pagreitinti reikalų tvarkymą bei padėti „prastumti“ jums svarbų projektą? Palankus laikas megzti patikimus ryšius, stiprinti jau esamus, atnaujinti buvusius.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis tinkamas pokalbiams su įtakingais asmenimis, su užsieniečiais. Jums pavyks suvokti, kuria linkme judėti bei kaip plėtoti savo veiklą, kad maksimaliai įgyvendintumėte savo užmojus. Verta atidžiau įsiklausyti į bičiulio patarimus.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį tikėkite gerais dalykais, drąsiai žvelkite į ateitį ir nebijokite atsisakyti to, kas iš tiesų trukdo judėti pirmyn bei pasiekti aukštas viršūnes savo veikloje. Apmąstykite ir bendravimo subtilumus su savo artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį daug lems mokėjimas išsirinkti tinkamus dalykinius partnerius bei tamprinti ryšius su pora. Jei iki šiol jums nepavyko atsiriboti nuo pozicijos „jei man blogai, tegu ir kiti kenčia“, padarykite tai dabar.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį pasistenkite nurimti ir nesistenkite visko perprasti, numatyti, įveikti. Imkitės kažko nebaigto, ieškokite klaidų, jas taisykite. Tinka valyti, tvarkyti namus iš esmės. Tai palankus metas iškrovos dietai. Naudinga pradėti gydymosi bei sveikatos stiprinimo kursą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį palanku spręsti sąžiningumo, pasitikėjimo problemą su savo vaikais, su mylimu žmogumi. Per Jaunatį 21 val. 6 min. sugalvoti norai, šaunūs sumanymai gali virsti realybe, ir ne tik dabar, bet ir visus Jaučio metus.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūsų norai gražūs ir dideli, ir jie pildysis, tiesa, ne taip greitai, kaip norėsis, nes tai priklausys ne tik nuo jūsų valios – partneriai, draugai nemenkai veiks jūsų ateitį. Taps svarbu mokėjimas aplinkinius – kolegas, draugus, šeimos narius, – paversti bendraminčiais, sąjungininkais. Ir nepraraskite optimizmo, kantrybės – tikėkite ateitimi.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis – naudingos informacijos metas, tad daugiau skaitykite, bendraukite, stenkitės kažko pasimokyti. Prasminga aptarinėti su reikalingais žmonėmis, kaip išjudinti įstrigusį reikalą, kaip išspręsti esamas finansines problemas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį atsitiktinumas lemtingas – netyčia galite susitikti (internetinėje erdvėje irgi) su reikalingu žmogumi, išgirsti naudingų dalykų. Ieškokite tarpininkų bei konsultantų, išmanančių painius, slaptus kliuvinius jūsų reikale.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis suteiks jėgos, pasitikėjimo bei tikėjimo ateitimi. Jūsų laukia gerosios permainos, tiesa, kol kas pakanka nenumatytų apribojimų, stabdžių. Tad kantrybės – bent iki kovo pradžios. Kol kas nėra prasmės švaistyti energiją kovai.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienis palankus konfidencialių reikalų tvarkymui. Tiks ieškoti neoficialių pagalbininkų, rėmėjų. Tik nepersidirbkite, raskite laiko atsipalaidavimui... Reikalus tvarkykite intuityviai – taip rasite raktą į būsimų metų sėkmę.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą