Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 1 d.

Antradienis – bene palankiausia gruodžio diena. Tai naudingų permainų metas – pavyksta rasti išeitį iš sudėtingos padėties ir pakreipti įvykius reikalinga vaga. Diena universali – palanki ir teoriniam problemų sprendimui, ir praktinei veiklai, ir planams kurti, ir jiems įgyvendinti. Diena sėkminga tiek vyrams, tiek moterims. Kita vertus, nederėtų pamiršti, kad tai fatališkas laikas tarp dviejų užtemimų: vakarykščio Mėnulio ir gruodžio 14-osios Saulės, kai padarytos klaidos tampa sunkiai atitaisomos. Dabar pavojinga ką nors iš esmės keisti, imtis ko nors visiškai naujo, ko dar nedarėte.

Vis dėlto antradienis puiki diena svarbiems sumanymams įgyvendinti, dalykiniams susitarimams, finansiniams įsipareigojimams (jei tai buvo gerai parengta). Tinka tvarkyti įvairius piniginius ir turto reikalus, ieškoti naujų uždarbio, reikalo finansavimo galimybių. Gera proga ieškoti sunkiai prieinamos informacijos, kontaktų su sunkiai pasiekiamais asmenimis. Tiks ieškoti ir dingusių žmonių, taip pat pasimetusių dokumentų, prapuolusių daiktų.

Palanku įsigyti vertingų daiktų, meno kūrinių. Beje, tai pati geriausia diena gruodį Kalėdų dovanoms pirkti (ypač mylimam asmeniui).

Diena itin romantiška, palanki meilės pasimatymams. Užsimezgę nauji romantiški santykiai bus patvarūs, kupini aistros.

Antradienį 21 val. 52 min. Merkurijus įeina į Šaulio ženklą ir judės juo iki gruodžio 21 d. Kai Merkurijus Šaulyje, imama mąstyti optimistiškai, atsiranda poreikis keliauti ar bent jau dažniau svečiuotis, rodytis visuomenėje, dalyvauti prestižiniuose renginiuose, užmegzti naujas pažintis, ypač su įtakingais, aukštesnę socialinę padėtį užimančiais asmenimis, taip pat užsieniečiais, dvasininkais, politikais. Tai metas, kai jums pavyks įgyti autoritetą per bendravimą su reikalingais žmonėmis. Gausėja internetinių kontaktų.

Iš pirmadienio į antradienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius ir šunis – tai pagalba iš aukščiau, blogai – kitus gyvūnus. Paukščiai – negera, liūdna žinia. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali išaiškėti. Jei regėjote artimuosius – gresia nelaimė, pasisaugokite neapdairaus žingsnio.

Blogas ženklas: jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą, valgyti paukštieną, kiaušinius, pakeliui išvysti žuvusį paukštį – laukia nesėkmė, greitai ar nuolat išsitepti – vidinės nešvaros, nesąžiningumo požymis, jei viskas iš rankų kristų, rankose lūžtų, pamesti raktus – nelaimė, ligos, išpilti šiukšles ne vietoje, išberti kruopas, miltus prapilti – gresia liga.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, rasti daug panašių metalinių daikčiukų – nelaukta laimė, paberti lesalo paukščiams (vyrams per kairį petį, moterims per dešinį, o kairiarankiams – atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus bet kokiems reikalams; palankios tamsios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Jūsų nuojautos teisingos – pataikysite į dešimtuką. Tad mažiau klausykite svetimų komentarų, kieno nors įkalbinėjimų, labiau kreipkite dėmesį į savo vidinį balsą.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį daug kas gali išsispręsti pačiu geriausiu būdu. Tinka tvarkyti skubius bei svarbius reikalus, palanku spręsti nesklandumus meilėje. Galimos pažintys ir su ypatingais asmenimis – jie gali pakeisti jūsų gyvenimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Aplinkybės skubins spręsti finansines problemas – išeitį rasite jau antradienį, net diržų veržimosi taktikos neprireiks.

Vėžys (06 22–07 22). Viskas priklausys nuo jūsų pastangų. Dabar svarbu ne tik užduotis gerai atlikti, bet ir užsitikrinti aplinkinių simpatijas – nesistenkite vieni įveikti dabartinių sunkumų. Antradienio romantiškos pažintys lemtingos ir laimingos.

Liūtas (07 23–08 22). Nesistenkite visko sužinoti, suprasti, nenorėkite šiuo metu kontroliuoti situacijos – savaime viskas susitvarkys geriau, nei jums patiems tai pavyktų.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis itin palankus svarbiam finansiniam arba darbo susitarimui. Tiks ir su vadovybe aptarti jūsų veiklos perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne viskas taip blogai, kaip manote! Tai netikėtos sėkmės veikloje metas, kai atsiranda naujų galimybių. Ypač antradienio susitikimai, gauti pasiūlymai bus naudingi.

Skorpionas (10 24–11 22). Netikėtai laimė nusišypsos ir jums... Tinkamos dienos atsakingiems susitikimams, susitarimams – būsite įvertinti, pagerbti. Antradienis itin svarbus moterims, kai verta ginti jums svarbius santykius, pakovoti už pažeistas teises darbe.

Šaulys (11 23–12 21). Esate pasirengę dideliems, rizikingiems darbams, ir šios dienos tam puikiai tinka. Palanku tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų reikalus. Antradienis palankus konfidencialiems piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Beje, tądien galimas slaptas romantiškas nuotykis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Puikus laikas deryboms, susitarimams, finansinius klausimus geriau spręsti antradienį. Ši diena gera ir taikytis su savo pora, dovanoms mylimam asmeniui teikti.

Vandenis (01 20–02 18). Gali užgriūti nemenkas darbų, rūpesčių, užmirštų pareigų krūvis ne tik darbe, bet ir namuose. Išsigąsti nereikėtų – draugiška pagalba garantuota.

Žuvys (02 19–03 20). Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, jei reikia, ir patvirtinimo raštu, – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti. Antradienio romantiškos pažintys perspektyvios.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą