Palmiros horoskopas sekmadieniui, gruodžio 13 d.

Sekmadienis geras ko nors mokytis, susisiekti su asmeniu, kurį laikote pavyzdžiu, kuris yra jūsų guru.

Tinka rinkti vardą savo vaikui ar firmai pavadinimą.

Kita vertus, šios dienos – nervingas ir pavojingas metas, tad niekur neskubėkite, venkite impulsyvių sprendimų. Atsargiau elkitės ir su modernia technika, transporto priemonėmis. Patartina laiką leisti artimųjų rate. Neverta užmegzti naujų pažinčių, nebent tai būtų žmonės, kurie jums yra autoritetas, kurie ateityje gali tapti jūsų gyvenimo vedliais.

Savaitgalį ir savaitės pradžioje išaugs nelaimių kelyje, transporte, buityje tikimybė. Labiau tikėtini gaisrai, sprogimai, įvairios traumos (ypač kojų, akių).

Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški, jei regėjote saulei tekant. Puiku, jei jus vardu sapne kas nors pašaukė, jei skraidėte. Blogai kristi, būti po žemėmis, uolose – liga, medžius kirsti, valtį matyti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: sagą pamesti, jei drabužis suplyštų – apsaugos praradimas, jei nagas nulūžtų – peštynės, kristų peiliai, šakutės – konfliktai, įstrigti einant, važiuojant; žalia, ruda spalvos.

Geras ženklas: rasti odinį daiktą, atsibudus keliskart nusičiaudėti, jei pūstų stiprus vėjas į nugarą; ryškūs spalvų deriniai, geltona, auksinė, alyvinė spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Susisiekite su kolegomis ar jūsų veiklai reikalingais žmonėmis ir aptarkite jums svarbius klausimus, ypač susijusius su darbo keitimu ar naudingo užsakymo gavimu.

Jautis (04 21–05 20). Galima lemtinga romantiška pažintis, laimingai pakeisianti vienišių ateitį.

Dvyniai (05 21–06 21). Neblogas metas pristatyti savo išrinktąjį (-ąją) šeimai.

Vėžys (06 22–07 22). Tai nebloga diena nedidelei komandiruotei.

Liūtas (07 23–08 22). Savaitgalio pasiūlymus verta priimti.

Mergelė (08 23–09 22). Turėsite puikią progą nustebinti aplinkinius (ypač patinkantį asmenį), kai ką sužavėti ar net priversti įsimylėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jei esate sunerimę dėl kokių nors asmeninių priežasčių, pasikalbėkite su bičiuliu (mokančiu saugoti paslaptį).

Skorpionas (10 24–11 22). Suskubkite atlikti visus savaitgalio darbus, susisiekti su reikalingais žmonėmis, draugais, kad pirmadienį galėtumėte ramiai atsipalaiduoti ir niekuo nesirūpinti.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis geras iš pagrindų tvarkytis namie, taip pat svarbiems dalykiniams susitikimams virtualioje erdvėje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tai palankus metas susisiekti su seniai matytais žmonėmis, ypač užsieniečiais.

Vandenis (01 20–02 18). Neužsisėdėkite namie – pasivaikščiojimai po gamtą išblaškys netikusias nuotaikas ir nuramins.

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis – puiki proga pademonstruoti sutuoktiniui ir visai šeimai savo valią, nuoširdumą, dosnumą – tai santarvės metas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą