Palmiros horoskopas šeštadieniui, sausio 23 d.

Šeštadienis nebus smagus – kils įtampa, gali apimti nerimas be priežasties, varginti nepasitenkinimas – lyg ko nors trūks, ko nors norėsis... Ši diena nebus tinkama bendrauti, juolab naujoms pažintim (ypač romantiškoms) megzti. Negera ir santykiams aiškintis – tiek asmeniniams, tiek dalykiniams, daug tuščių, piktų žodžių, audringų emocijų...

Nebus paprasta įveikti pavyduliavimą, pavydą, norą kerštauti, atsigriebti. Venkite ne tik piktų minčių, bet ir įkyrių, nemalonių, taip pat svetimų asmenų. Nesivelkite į ginčus, ypač politinėmis, ideologinėmis, religinėmis temomis.

Šeštadienis blogas spręsti finansines problemas, nors gali paaiškėti nuostolių priežastys. Visiškai netinkamas laikas įsigyti vertingų daiktų ar kitokioms investicijoms.

Tądien stenkitės būti geranoriški, taikūs, ramūs – tai pasyvaus poilsio metas, geriau daug neplanuoti, iniciatyvos nereikšti. Ne laikas kategoriškiems sprendimams, ypač meilės baruose. Ši diena nepalanki moterims.

Šeštadienis tinkamas įtemptam fiziniam darbui, fizinėms treniruotėms, ypač gryname ore. Puikiai nuteiks pasivaikščiojimai gamtoje.

Netinkamas laikas tolimoms kelionėms, taip pat viešnagėms, svečiams priimti, dovanoms teikti. Didelė traumų (galvos, ypač rankų), avarijų keliuose, vagysčių, apgaulių tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, aštriais įrankiais, ginklais.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį dažniausiai apgaulingi – juos vertinti reikėtų atsargiai, tačiau geriausia buvo nieko neregėti.

Blogas ženklas: netyčia vandenį išlieti – saugokitės apkalbų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – gresia apgaulės, netekti jėgų, jei dantis nuskiltų, plaukai veltųsi – nužiūrėjimo požymis, jei batas suplyštų ar bato kulniukas nulūžtų – galima draugo išdavystė, santykių su artimaisiais pablogėjimas; raudona, geltona spalvos.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – netikėti pinigai, turtas, jei paukščiukas paženklintų jus ar jūsų daiktą – apsauga, sėkmė; pilkai žalsva, melsva, sidabrinė spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Šį konfliktinį šeštadienį provokacijų pakaks – nesivelkite į ginčus dėl pinigų, nesiaiškinkite, ar esate stipriai mylimi savo partnerio. Kad ir kokie įtarimai kiltų (ko gero, neteisingi), nepavyduliaukite, bent jau to neparodykite...

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienio norai, viltys vargu ar išsipildys, geriau tądien nieko neplanuoti, nenorėti. Tai tuščių, gal priverstinių išlaidų metas. Netvarkykite jokių reikalų, susijusių su jūsų veikla, karjera.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis sudėtingas dėl perdėtų ambicijų, neobjektyvių reikalavimų sau, artimiesiems, mylimam asmeniui, tad neleiskite sau būti pikti, nepakantūs. Tądien saugokite pinigus, turtą bei reputaciją (moterims tai labiau aktualu nei vyrams).

Vėžys (06 22–07 22). Prasminga šeštadienį nuo visų atsiriboti, mintis bei veiklą nukreipti į parastus, malonius dalykus, kitaip galite prarasti savitvardą ir sugriauti tai, ką vertinate, branginate, – meilę, tarpusavio pasitikėjimą su artimaisiais ar mylimu žmogumi.

Liūtas (07 23–08 22). Ypač šeštadienis įtemptas, konfliktinis. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Tikėtini gaisrai, sprogimai. Šią dieną visiškai netinka išlaidauti – taupykite pinigus. Nesivelkite į jokias meilės intrigas – vėliau gailėsitės.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atidesni antrajai pusei šeštadienį – tai padės išvengti galimų problemų. Nors gali apimti nemotyvuoti įtarimai, įvairios baimės – ne laikas aiškintis ištikimybės, meilės klausimą...

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidesni savijautai šeštadienį – galite netikėtai sunegaluoti, susižeisti. Palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina, išneškite nereikalingus daiktus, drabužius – kartu išnešate nelaimes iš namų, perstatykite baldus.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite apdairesni meilės reikaluose šeštadienį – ne viskas auksas, kas žiba. Ne laikas naujoms romantiškoms pažintims. Ir venkite kritikuoti mylimą asmenį – įtampa bus tokia didelė, kad net menka pastaba sukels žaibų audrą.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis ne tik nesmagus, bet ir apgaulingas – tai, kas blogai, gali nekelti įtarimų, o iš tiesų geri dalykai atrodyti įtartini. Jus gali rimtai prislėgti ir finansinės problemos, artimųjų patkiriami sunkumai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nederėtų šeštadienį aiškintis santykių, priekaištauti ar ko nors prašyti, mėginti apsispręsti mylimo asmens, sutuoktinio atžvilgiu, nes būsite paikai priekabūs ir neteisingi. Nerizikuokite kelyje, būkite atsargesni prekyvietėse, saugokite turtą ir mažiau kreipkite dėmesio į kieno nors nuomonę apie artimą asmenį.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį bus visos sąlygos (dėl neaiškių priežasčių) susipykti su tais, kuriuos mylite, tad būkite atlaidesni ir atidesni savo vaikams, tėvams, mylimam žmogui. Ir likite ištikimi – diena provokuos nuotykiams, flirtui, tačiau iš naujų santykių nieko gero neišeis.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis – rūpesčių laikas. Likite namie – gali pablogėti sveikata, jūsų dėmesio, pagalbos gali prireikti artimiesiems... Tądien nepatartina mėginti laimės nei meilėje, nei piniguose. Atsargiau turėtų elgtis tie, kurie gyvena su pavydžiu sutuoktiniu, – gresia pavyduliavimo priepuoliai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą