Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 29 d.

Ketvirtadienį venkite skubotų sprendimų, nesivelkite į neaiškius, neapibrėžtus, paslaptingus reikalus, siekite ramaus bei pagarbaus bendravimo, aiškumo, konkretumo.

Būkite atsargesni, kritiškesni, nepasikliaukite itin gražiais pasiūlymais, pažadais. Atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją, pasirašinėjamus dokumentus. Ir venkite ginčų, juolab kritikos – tai bus patikimas būdas sugadinti santykius. Deja, jūsų netikusius žodžius pašnekovas įsidėmės ilgam...

Išaugs apgaulių, sukčiavimo, vagysčių, taip pat nelaimingų atsitikimų, avarijų kelyje tikimybė.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai nėra svarbūs jums asmeniškai – jie buvo susiję su aplinkinių, visuomenės likimu.

Blogas ženklas: vandenį išlieti – apkalbos apie jūsų šeimą, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis ar blakstiena iškristų – galimos apgaulės, nuostoliai, jei batas suplyštų – galima draugo išdavystė, stiprus artimųjų spaudimas jums besirenkant, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – turtas, jei paukštis paženklintų jus ar jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nesivelkite į ginčus, atsargiau elkitės kelyje, pasisaugokite vagių, sukčių. Ne laikas kažko iš kitų prašyti – patys kuo puikiausiai susitvarkysite su kilusiomis problemomis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis nepalankus kasdieninėms, smulkioms problemoms spręsti, tvarkyti piniginius reikalus. Mažiau klausykitės apkalbų, ypač jei jos susijusios su jūsų partneriu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį bus svarbu ne kaip pradėsite, o kaip baigsite. Neskubėkite – verčiau vilkinkite situaciją iki jums palankaus momento, derėkitės ir nesižavėkite viskuo, ką jums pasiūlys.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį būkite atidesni dirbant – trūks susikaupimo, gresia lemtingos klaidos. Galite prarasti blaivią nuovoką derintis, perkant, įsipareigojant.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį mokėkite atskirti svarbius dalykus nuo antraeilių ir dėl menkos naudos nerizikuokite viso reikalo sėkme.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nesiimkite nieko sunkaus – daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams, buičiai. Ne laikas atvirauti, kitaip kalbant, turite teisę tylėti, nes viskas, ką pasakysite, gali būti panaudota prieš jus...

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį gilinkitės į reikalo esmę, mažiau kreipkite dėmesio į visokius tauškalus bei komplimentus. Būkite atidūs, ar apsukruoliai nebando užliūliuoti jūsų atidumo, užslopinti sąžinės balso, papirkti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį emocijos aiškiai trukdys blaiviai orientuotis. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę su išmanančiu asmeniu.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį labiau pasikliaukite nuojauta, savo vidiniu balsu. Nedarykite nieko, ko nesinori. Pasisaugokite tų, kurie mėgins jus įkalbinėti, ir ne tik šiandien, bet ir ateityje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį būsite linkę patikėti apgaule, nematysite tikrosios išeities. Pasisaugokite sukčių, melagių.

Vandenis (01 20–02 18). Kad ne visais geradariais bei gerais draugais galima tikėti, suprasite ketvirtadienį. Galimi nesusipratimai su bičiuliais dėl pinigų ar jūsų meilės paslapčių.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį siekite savo ir mažiau klausykitės svetimų nuogąstavimų. Nesiduokite įbauginami – šiuo metu jums viskas seksis puikiai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą