Jokių svarbių darbų neplanuokite

Pirmadieniui jokių svarbių darbų neplanuokite – tai netinkamas laikas ir imtis ko nors naujo. Susitelkite į darbų užbaigimą, apibendrinimą. Ieškokite ankstesnių klaidų, taisykite jas. Didesnė traumų tikimybė dėl kritimo iš aukščio ar susidūrimo. Labiau išaugs ir persišaldymo ligų tikimybė. Labiau pažeidžiami bus nugara, keliai.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik realistiški, spalvoti sapnai. Gerai matyti pasagas, arklius, šunis – tai aukštesnių jėgų apsauga, pagalba. Būti nuogam – jūsų apgaulė gali išaiškėti, paukščius regėti – laukia atpildas už nuodėmes arba žinia apie pažįstamo, artimo asmens mirtį.

Blogas ženklas: dažnai išsitepti, ne vietoje išberti kruopas, grūdus ar išpilti miltus, šiukšles – gresia liga, jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, – nelaimė, liga, jei paukštis jus išteptų – nuostoliai, gėda, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna, rasti metalinių, ypač vienodų, daiktų – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas skubiems reikalams; palankūs pilkų atspalvių drabužiai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį pamąstykite, su kuo jums nereikia bendrauti, ko reikėtų atsisakyti veikloje.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis sudėtingas – ne laikas atsakingiems karjeros sprendimams priimti. Venkite tądien ginčų su vadovybe.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis sėkmingas kelionėms, tačiau nepalankus svarbiems susitikimams, susitarimams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių, draudimo reikalams. Šiomis dienomis bus didesnė avarijų, traumų tikimybė – nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį siekite likti diplomatiški, tarkitės, derėkitės, ieškokite kompromisų, nusileiskite.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas įstrigusiems dalykiniams reikalams tvarkyti, sveikatai tikrinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas keblioms problemoms spręsti.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienį tvarkykite neatidėliotinus reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį tikėtinos finansinės problemos. Ne laikas su vadovybe aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvas.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį imkitės energingo reikalų tvarkymo, tiesa, nepersidirbkite. Ir venkite prieštarauti viršesniems darbe.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus konfidencialiems reikalams tvarkyti. Tiesa, nebūkite labai atviri, saugokite savo paslaptis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą