Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 9 d.

Penktadienis kritinis – Mėnulio mėnesio pabaiga. Nevertėtų kažko griežtai planuoti, imtis naujų dalykų, priiminėti atsakingų finansinių sprendimų – galite suklysti, iš esmės pakenkti būsimam reikalui. Netinka pinigus investuoti, skolinti, pasirašinėti sandorius. Na, o bendraudami dalykiniais klausimais būkite itin atidūs savo žodžiams, veiksmams, – menkas netikslumas, nežymi klaida, ir galite prarasti pasitikėjimą partnerių, klientų, kolegų, šefo akyse.

Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs. Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų, kaip ir didelių išlaidų. Savistaba, savikontrolė, taupumas padės išvengti galimų nelaimių, nuostolių.

Nesierzinkite, susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – tai tik išeis į naudą. Ne laikas bendravimui – patartina atsisakyti lemtingų pokalbių su vadovybe, su svarbiais, įtakingais asmenimis. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi ir su artimaisiais, su bičiuliais, – galite ilgam susipykti, ir tikriausiai dėl niekų. Likite korektiški asmeniui, kurį mylite – dabar būsite linkę be reikalo dramatizuoti situaciją. Beje, tai visiškai netinkamas laikas naujo romano užmezgimui.

Diena naudinga tvarkymuisi iš esmės – išneškite iš namų nereikalingus daiktus, drabužius.

Didesnė autoavarijų, traumų, konfliktų bei nusivylimų tikimybė. Gresia neplanuotos išlaidos, baudos.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai buvo labiau svarbūs moterims. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus toks sapnas, kuriame negalėjote vandens pasemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiai kibirais – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais bei aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, kruvinai susižeisti, jei į grindų plyšį kas įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Penktadienį palankios spalvos – tamsiai raudona, tamsiai ruda, vengtina – žydra.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – gerųjų permainų metas, palankus bendravimui, kelionėms.

Avinas (03 21–04 20). Neverta kažkur skubėti, juolab svarbių reikalų tvarkyti. Geriausia ilsėtis ir dieną ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Jautis (04 21–05 20). Šiandien painus, apgaulingas laikas – situacija gali pasirodyti geresnė nei yra iš tiesų... Nevarginkite savęs bendravimu, ypač su valdininkais, vadovybe ar mylimu asmeniu bei nepriiminėkite atsakingų sprendimų – galite pakenkti savo karjerai, sugadinti santykius su mylimu žmogumi.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesitikėkite, jog dabartines problemas jums pavyks išspręsti greitai bei lengvai. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos. Gali kilti konfliktų namuose bei darbe dėl finansinių nesklandumų. Tik nesugalvokite kaltinti kitų – galite labai apsirikti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį, kad ir kas atsitiktų, nepasiduokite impulsui ir nepraraskite savitvardos. Nepasiduokite provokacijoms, neleiskite sau reaguoti agresyviai – dabar lengva susipykti ir namie, ir darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį liūdesys – ne išeitis, tačiau optimizmas irgi gali pakenkti. Nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių praregėjimų metas.

Mergelė (08 23–09 22). Jei penktadienį manysite, jog esate laisvi ir galite daryti, ką norite, žinokite – tai šios dienos spąstai. Saugokitės netikrų draugų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gerai dirbti nebus lengva, deja, iš jūsų reikalaujama bus tikrai daug. Ir aplinkiniai, ir viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų pastangas bei elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite teigiamų atsiliepimų. Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Skorpionas (10 24–11 22). Gali nuvilti asmuo, kuriuo pasitikėjote, kuris buvo jums autoritetu – tik to nereikėtų sureikšminti, dar viskas keisis. Svarbių reikalų su užsieniečiais patartina netvarkyti bei į keliones nevykti, į svečius nevaikščioti.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis žada pavojus, galimi netikėti nuostoliai ar kitokios staigmenos. Mažiau tikėkitės sėkmės bei naudos, o taip pat nepersistenkite – už iniciatyvą galite nukentėti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis įspraus į tam tikrus rėmus, kurie kels įtampą, skatins konfliktuoti. Tuščia bus siekti teisybės. Ir nenorėkite būti suprasti, išgirsti, įvertinti. Labiau derinkitės prie aplinkybių. Ypač derėtų paisyti, ko iš jūsų nori sutuoktinis.

Vandenis (01 20–02 18). Šiandien būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi. Diena puikiai tinkama tvarkymuisi.

Žuvys (02 19–03 20). Nepervertinkite savo galimybių: dabartinės pastangos gali atnešti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Labiau pasaugokite vaikus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą