Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 30 d.

Ketvirtadienis gana sudėtingas, kai gali tekti priimti nepopuliarius, tačiau neišvengiamus sprendimus. Kad oro balionas kiltų, juk reikia išmesti balastą? Tai griežto pasirinkimo laikas, kai privalu suvokti, kas tempia žemyn, ko reikia atsisakyti – aišku, jei norisi skristi. Disciplinuotiems, asketiškiems, kantriems, nebijantiems sunkumų – ši diena puiki, mat susitelkus bus galima daug pasiekti. Teks itin stengtis, mokėti atsisakyti patogumo, išeiti iš komforto zonos.

Dabartinės pastangos bus naudingos siekiant atstatyti tvarką. Tai palanki proga atskirti pelus nuo grūdų – aiškiai matysite, ko jums reikia, ko trūksta ir ko per daug. Sisteminkite savo darbus, mąstykite, kaip galima racionaliau paskirstyti laiką, kaip labiau taupyti jėgas bei pinigus. Dabar bus svarbu, kad paisytumėte savo nuomonės, o ne bendros. Kitaip kalbant, ši diena atneš sėkmę introvertams.

Rytmetys bus labiau tinkamas imtis svarbių reikalų tvarkymo, atsakingų darbų. Tiesa, jei jūsų rūpesčiai bus susiję su pinigais, turtu, vargu, ar ką pešite. Nepalanku bus spręsti uždarbio klausimą, kreiptis į vadovybe su skundais, prašymais.

Ši diena gali būti lemtinga meilės santykiuose, jei sprendžiasi trikampio problema, nes atsiras jėgų nuo kažkurio(-ios) atsiriboti.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jie šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Darbe siekite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo bei neprivalomų ar atsakingų darbų. Saugokitės intrigantų – per juos galite susipykti su vadovybe. Geriausia šiandien likti namie.

Jautis (04 21–05 20). Nebūkite lengvatikiai ketvirtadienį – jūsų galimybėmis gali pasinaudoti asmenys, mokantys gražiai kalbėti, daug žadėti. Būkite atidesni savijautai, labiau pasaugokite ramybę bei sveikatą. Vakarą geriausia praleisti namie, tiesa, atsisakant aiškintis meilės arba pinigų stygiaus klausimus su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Tiesa slypi kažkur anapus... Tad nesistenkite ketvirtadienį suprasti nelogiško sutuoktinio, kolegų, vadovybės ar šiaip valdininkų elgesio – niekam nieko neįrodinėkite, nesureikšminkite jums sakomų pastabų. Nepalankus metas investavimui bei piniginių, turto reikalų tvarkymui apskritai.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį ne laikas priimti sprendimus dėl karjeros, nepalanku dėl to kalbėtis su atsakingais žmonėmis. Beje, labai nepasikliaukite draugais – savo įsipareigojimų jie gali neįvykdyti.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį ne viskas bus taip puiku, kaip norisi. Tačiau nusivylimas atneš naudą, nes padės suvokti, kas ne taip jūsų santykiuose su aplinkiniais, kodėl nesusišnekate su mylimu žmogumi, vaikais. Nieko naujo nesiimkite. Tiesa, rytmetys geras spręsti įsisenėjusią darbinę problemą.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite, nesižavėkite naujovėmis ir nenorėkite daugiau, nei turite, kitaip nusivylimas neišvengiamas. Beje, tai bus naudingas stresas, padėsiantis suprasti, kur klydote planuodami, suvokti, kuo galite pasitikėti, o kuo ne.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų. Ypač moterims netiktų tvarkyti finansinius reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį būsite pakankamai energingi. Tiesa, niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius, keliones atidėkite. Pasisaugokite melagių, sukčių, vagių.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį bloga savijauta, įvairūs kliuviniai trikdys, dar labiau išmuš iš vėžių, tad venkite tvarkyti svarbius reikalus, rizikuoti vairuojant, pyktis su artimaisiais. Nepalanku investuoti, skolintis ar skolinti pinigus. Netinka pirkti gražius daiktus ar vertingą techniką.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį neverta dalintis savomis mintimis, įspūdžiais, jausmais. Būkite šiltesni sutuoktiniui – tai padės išvengti piktų kalbų. Ne laikas aiškintis santykius dėl šeimos išlaidų ar dėmesio stygiaus. Tiesa, ketvirtadienio rytmetys palankus svarbesniems darbo susitikimams bei susitarimams.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį jūsų silpnosios vietos, klaidos atsiskleis – nepykite dėl pastabų, juk iš šalies geriau matyti. Daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui. Patartina iš esmės susitvarkyti namuose, darbe.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį svarbu nurimti, susikaupti – jokių avantiūrų. Mažiau žadėkite, apskritai mažiau kalbėkite. Nebūkite patiklūs, neužmezginėkite naujų pažinių (nei dalykinių, nei draugiškų, nei romantiškų).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą