Palmiros horoskopas trečiadieniui, spalio 6 d.

Trečiadienis – jaunaties metas: ji stos 14 val. 5 min. Iki to laiko verta apmąstyti tai, kas per mėnesį nutiko, ir pasistengti užbaigti tai, kas buvo užvilkinta, pamėginti pamiršti, kas buvo per mėnesį netikę, bei susitaikyti (su savimi, savo praeitimi bei su tais, kurie neduoda ramiai gyventi) – atsiprašymui bus itin tinkamas laikas.

Vėliau – jaunatis, kai naudinga gražiai pasvajoti, planuoti šviesią ateitį. Svarbių, sunkių reikalų šiandien nesiimkite – tai teorinių, bet ne praktinių pastangų laikas. Ir nepervertinkite situacijos, savų galimybių – iliuzijos šiandien gana tikėtinos. Kita vertus, kadangi šiandien jaunatis, pozityvios nuostatos itin svarbios, nes jos teigiamai veiks visą jūsų mėnesį.

Trečiadienį, 6 d. 16 val. 44 min. Plutonas ims judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis tiesusis arba direktinis Plutono judėjimas tęsis iki 2022 m. balandžio 29 d. Per šį laiką lengviau pakeliama priklausomybė nuo visumos, atsiranda būtinybė sugriauti atgyvenusius dalykus. Stiprėja kolektyviškumo jausmas, poreikis atiduoti, aukoti savo energiją, save patį dėl kitų, kolektyvinės laimės. Geras laikas aktyvioms maginėms praktikoms, ekstrasensiniam gydymui.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti: bet kokie sapnai – geri ar blogi – reiškė įspėjimą apie galimą grėsmę, apgaulę.

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), atsakyti prašančiam, nulaužti medžio ar krūmo šaką, skinti gėles, jei namuose gėlė nuvystų, sugrįžti, kur išėjus.

Geras ženklas: ką nors pamesti ar jei jus apvogtų (išvengsite gresiančių nemalonumų, nesėkmių, ligų), jei namuose gėlė išsiskleistų ar gauti gėlių dovanų, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienį verta imtis susikaupusių reikalų, tiesa, nepatartina ką nors iš esmės naujo pradėti; palankūs gelsvi, auksiniai atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį ieškokite sąjungininkų, rėmėjų, investuotojų. Beje, prisiminkite draugus, su kuriais kažkada ką nors bendrai esate nuveikę – per juos ateis naujos idėjos, nauji pasiūlymai. Šiandien nederėtų priiminėti svarbių sprendimų nepasitarus su antrąja puse.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais, pasirašinėti ilgalaikę darbdavystės sutartį. Palanku tikrinti sveikatą ar pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį nurimkite, dėl nieko nesikrimskite – tai laukimo metas, kai kaupiamos jėgos, patirtis. Jokių griežtų metodų: su visais taikiai, pagarbiai, ir išvengsite nenumatytų komplikacijų veikloje, intrigų už nugaros...

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį taps svarbus optimistinis mąstymas, tiesa, jis netiks žadant ar įsipareigojant, mat galite gerokai pervertinti situaciją, savo galimybes, tad likite kuklesni. O štai kitus girti, sakyti komplimentus reikėtų uoliau... Būkite atidesni finansiniuose dalykuose.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį, jei jums būdingos geros manieros, sugebėjimas užglaistyti situaciją maloniais siurprizais padės lengviau padėti išspręsti kilusias problemas, privers aplinkinius jums padėti. Pasistenkite, kad sutuoktinis jaustųsi su jumis ramus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį verta planuoti būsimus veiksmus iš esmės. Dabar susitelkite: galite atsigriebti už patirtas nesėkmes, o taip pat įrodyti savo teisumą. Tik jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nebijokite, įsiklausykite į nuojautas ir venkite skubėkite bei į akis viršininkui kristi – jums gali būti priminti neįvykdyti įsipareigojimai, padarytos klaidos ir pan. Siekite likti nepastebimi – taip ne tik geriau jausitės, bet ir daugiau reikalų sutvarkysite. Ir dažniau pasvajokite.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį naudokitės puikia proga koreguoti įvykius – teigiamos mintys padės ateityje pakeisti kai ką svarbaus. Sulauksite ištikimų draugų dėmesio bei pagalbos. Šios dienos susitikimai bei susitarimai atvers naujas perspektyvas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį pamąstykite apie savo darbus, karjerą, tinka su vadovybe aptarti karjeros, uždarbio perspektyvas. Gautus pasiūlymus verta priimti. Daugiau dėmesio skirkite tėvų norams, būkite atidesni jų poreikiams.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį teisingai nujausite tolimas perspektyvas. Tai palankus metas: šios dienos veiksmai atneš apčiuopiamą naudą. Tinkamas laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienis – kiek įtemptas metas, kai neverta imtis pavojingų, rizikingų darbų. Stenkitės labiau pasidžiaugti tuo, ką dabar turite – taip gėrio jūsų gyvenime dar padaugės. Diena gera skolinimuisi, alternatyvių uždarbių paieškai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą