Palmiros horoskopas trečiadieniui, vasario 23 d.

Trečiadienis gana įtemptas – taps svarbu nusiteikti geranoriškai. Tiesa, diena puiki intensyviai veiklai, tinka imtis sudėtingų užduočių.

Diena gana dvilypė, kai nesuprasi, ar čia glosto, ar čia bara. Bendraujant jausis polinkis vynioti į vatą, tačiau tvyros neaiški įtampa, grės konfliktas... Pasiruoškite, kad su dvilypumu gali tekti susidurti visur: vienu metu bus galima susitarti dėl naudingų dalykų, sugalvoti kai ką naujo, išganingo, bet senos problemos, intrigos gali išryškėti, pastodamos kelią.

Kad neišprovokuotumėte nesantaikos, nepatartina sakyti visko, kas šauna galvą, net jei jums tai pasirodys miela ir smagu: galite sulaukti priešingos reakcijos. Kad ir kas nutiktų, nesiduokite užvaldomi emocijų – tai nepalanki diena aiškintis santykius. Derėtų vengti ir lįsti į akis asmeniui, su kuriuo norite susitaikyti. Pasistenkite nesupykdyti kerštingų žmonių, akiplėšų.

Vis dėlto trečiadienis – sėkmingiausia bei naudingiausia veiklai savaitės diena. Tad patartina daugiau spėti – vėlesnėmis dienomis gali tekti susidurti su nenumatytais kliuviniais bei kitokiais sunkumais.

Sapnus iš antradienio į trečiadienį reikėtų vertinti atsargiai – juos teisingai suprasti bus itin sunku. Pranašiškas būtų nebent labai ryškus, konkretus sapnas.

Blogas ženklas: netyčia sušlapti, būti vandeniu apipiltam – jūsų paslaptis gali išaiškėti, atsitiktinai išlieti vandenį – apkalbos apie artimus žmones, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų – gresia apgaulės, nuostoliai, jei apavas suplyštų – nesantaika su artimais žmonėmis, draugais.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis permainingas – gali tekti keisti dienos planus; patartina nešioti ryškių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pasistenkite nepasiduoti įtampai, nerimui – ji bus be tikro pagrindo ir pakenks tvarkant reikalus, bendraujant su artimu žmogumi. Nerizikuokite kelyje. Didesnė vagysčių, apgaulių tikimybė. Antra dienos pusė po 15 val. 30 min. – ramesnis metas, žadantis džiugius susitikimus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį verta atsižvelgti į sutuoktinio patarimus bei reikalavimus – tai padės neprarasti galvos. Ir mažiau žadėkite – vargu ar artimiausiomis dienomis pavyks įvykdyti duotus pažadus. Vakarą patartina praleisti namie.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį pasistenkite grąžinti skolas (bent dalį) draugams, kolegoms, partneriams bei daugiau gero nuveikti artimiesiems. Tinkamas laikas pradėti remontą namuose ar užsiimti tvarkymusi iš esmės.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis iki pavakarės sėkmingesnis, tinkamas svarbesniems susitikimams, keblių reikalų tvarkymui. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi, pasistenkite nuoširdžiai pasiaiškinti, atsiprašyti – tam palankesnis metas iki 15 val. 30 min. Vakaras tinkamas sveikatos tikrinimui.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būsite itin emocingi, ir tai gali pakenkti geriems santykiams su vadovybe, taip pat su artimaisiais, ypač tėvais. Iki 15 val. 30 min. nepatartina tvarkyti dalykinių reikalų, kreiptis į vadovybę su svarbiu reikalu. Būkite apdairūs darbe. Labiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Vakare pasijusite geriau.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis iki 15 val. 30 min. tinkamas tvarkyti skubius reikalus – būsite energingi, sumanūs, įžvalgūs. Iki pavakarės nebloga proga įtikinti šefą jus paremti, priimti pasiūlymus. Neskubėkite vairuodami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį labiau pasikliaukite nuojauta, pirmu įspūdžiu, pirma į galvą šovusia mintimi, ir šios dienos reikalus sutvarkysite lengviau. Jei imsite situaciją analizuoti, vertinti – susipainiosite, vargiai rasite optimalų sprendimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį tai, kas buvo vilkinama, greitai sutvarkysite, tiesa, jei veiksite savarankiškai, nepasikliausite partneriais, nesiremsite kieno nors protekcija.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį iki 15 val. 30 min. nieko rimto nespręskite. Jei imsitės veiklos – būkite atidūs: aplinkiniai, ypač partneriai, gali suklaidinti. Svarbesniems reikalams bei susitikimams (dalykiniams bei asmeniniams) tinkamas laikas nuo pavakarės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis iki 15 val. 30 min. tinkamas skubių reikalų tvarkymui, įvairiems susitikimams, laikiniems susitarimams. Vėliau nieko svarbaus neplanuokite. Vakarą skirkite ramiam poilsiui. Patartina pailsėti nuo bendravimo.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį – nebloga proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis. Vakaras palankus bičiuliškiems susitikimams.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį išryškėja dalykai, kurie nuo jūsų buvo slepiami. Tampa aišku, kaip elgtis, kaip apsispręsti. Tiesa, nesidalinkite su niekuo savo sumanymais bei paslaptimis – jūsų idėjomis gali būti pasinaudota, o paslaptys paviešintos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą