Būkite atidesni aplinkos ženklams, išgirstiems žodžiams

Iki 15 val. 15 min. tinkamas laikas aktyviai veiklai, palankus pradėti ką nors nauja. Iki pavakarės imkitės narplioti konkrečias problemas. Tai bus geras laikas praktinei veiklai, kai reikia veikti, o ne postringauti, įkūnyti idėjas, o ne jas generuoti. Tinkamas metas ir aiškintis įvairius nesklandumus darbe su reikalo žinovais, kolegomis, klientais. Palanku apie save burti žmones – tai harmoningo vienijimosi metas.

Patartina daugiau dėmesio skirti seniems sumanymams, ypač finansiniams, – pamėginkite juos dar kartą įgyvendinti. Palanku aptarinėti su vadovybe jūsų karjeros bei finansines perspektyvas. Gerai šiandien ir sandorius pasirašyti.

Diena tinkama užmegzti dalykinius ryšius, taip pat vykti į komandiruotes. Geras laikas įvairiems susitikimams, pristatymams, pasitarimams bei susitarimams. Sėkmingi taps ir reklaminiai renginiai.

Beje, šiandien būkite atidesni aplinkos ženklams, išgirstiems žodžiams, perskaitytam sakiniui – tai gali būti svarbi užuomina. Iki pavakarės geras laikas taikytis, vienytis, vėliau įtampa augs. Po 15 val. 15 min. prasidės įtemptas pilnaties metas, kai svarbu nepasiduoti emocijoms ir nemėginti spręsti keblių santykių juos tiesiog nutraukiant. Ši diena apskritai nėra gera nutraukti santykius.

Vakarui nepatartina planuoti nieko rimto ar sudėtingo, ypač svarbių susitikimų ar pavojingų remonto darbų, taip pat rizikingų kelionių, nes galimi nesusipratimai, konfliktai, gresia technikos gedimai, avarijos, traumos. Galima nervinga naktis, patartina vakare vengti pramogų ir eiti anksčiau ilsėtis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys tvarkant reikalus; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis.

Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė.

Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kas nors kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis iki 16 val. sudėtingas, tačiau vėliau bei sekmadienį – smagus metas.

Avinas (03 21–04 20). Nuo ryto susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso. Iki 15 val. 15 min. geras laikas – jums gali atsiverti naujų puikių perspektyvų, ši diena svarbi siekiant užtikrinti tolesnę sėkmę veikloje. Tiesa, kol tai nebus įgyvendinta, nederėtų aplinkiniams girtis gautais pasiūlymais ar pasirašyti sutarčių. Antrą dienos pusę svarbu neskubėti (ypač vairuojant ar einant gatve), netarpininkauti ir mažiau žadėti, nieko neskolinti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmą dienos pusę tiktų tvarkyti rizikingus finansinius reikalus, tartis dėl didesnio darbo užmokesčio, pasirašyti naują darbo sutartį. Tai geras laikas ieškoti papildomų pajamų šaltinio, skolintis, imti kreditą, taip pat pasirašyti draudimo sutartį. Vėliau būkite atsargesni, nesitikėkite lengvos naudos iš gautų pasiūlymų. Gali tekti spręsti ir nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų jausmų srityje. Vakaras visiškai netinkamas aiškintis santykius su antrąja puse.

Dvyniai (05 21–06 21). Susikaupusias problemos derėtų spręsti energingai, tiesa, vengiant avantiūrų, ypač vakare. Iki 15 val. 15 min. suskubkite sutvarkyti svarbiausius reikalus. Labai svarbu teisingai pasirinkti veikimo taktiką – mokėkite nereaguoti į provokacijas, ypač antrą dienos pusę. Tuomet galimi nenumatyti rūpesčiai dėl artimųjų, namų, ypač jei šiuo metu darote remontą ar statotės namą. Vakaras nepalankus meilės pasimatymui, juolab aiškintis santykius – galite apie save sužinoti kai ką naujo ir „nepaprasto“.

Vėžys (06 22–07 22). Aktyviai veiklai, skubiems sprendimams priimti netinkamas laikas. Venkite daug kalbėti, nebendraukite su dykinėtojais – tai sugadins nuotaiką. Namuose nesiimkite sunkių darbų ir pasistenkite, kad jūsų vaikai labiau užsiimtų namais, buitimi. Jėga nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų sureikšminti – geri pažadai gali nepasiteisinti. Vakaras neramus, patartina nevarginti savęs nemaloniais pokalbiais ar vakariniu sėdėjimu prie kompiuterio, televizoriaus.

Liūtas (07 23–08 22). Džiugaus persilaužimo bei nelauktų posūkių tvarkant reikalus ar bendraujant su draugais, mylimu žmogumi metas. Palankiausia pirma dienos pusė. Iki 15 val. 15 min. tiktų pasirašyti svarbų susitarimą, susitikti su reikalingu žmogumi ar tiesiog geru draugu, kad galėtumėte pasitarti. Vėliau nepasikliaukite sėkme bei draugų pažadais, nerizikuokite pinigais, ypač jei tai paskutinės santaupos ar ne jūsų pinigai. Nepamirškite ryte prisiminti (ir mylimam žmogui priminti), kad meilė – tai šventė.

Mergelė (08 23–09 22). Šiuo metu galite pasiekti tai, ko seniai troškote. Patirti vargai, pralietas prakaitas pasiteisins. Būkite atkaklūs – laimėsite! Iki 15 val. 15 min. derėtų tvarkyti reikšmingus dalykinius reikalus. O antrą dienos pusę nebesiimkite nieko atsakingo ir pasistenkite nepapulti į vadovybės akiratį – tai geruoju nesibaigs. Vakarop tapsite dirglesni, imsite labiau pastebėti aplinkinių trūkumus. Ypač nervins artimųjų neveiklumas, neorganizuotumas, tad galite tapti pernelyg kategoriški, o tai tikrai nepagerins jūsų santykių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jėgų persvara jūsų naudai – būsite įvertinti ir pagerbti, kad ir kur atsidursite. Ne laikas minimalizmui – siekite daug! Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką. Sėkmingas laikas iki 15 val. 15 min., jis tinkamas susitikimams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, svarbiems (tik neskubotiems) susitarimams. Pirmą dienos pusę ieškokite broko savo veikloje, taisykite klaidas: jei vakarop jas pastebės vadovybė, klientai ar priešai, tai pakenks jūsų reputacijai. Vakaras nepalankus viešnagėms, pramogauti, flirtuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų – netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip liepia nuojauta, tuomet neapsiriksite. Iki pavakarės darbingas laikas, kai tiks imtis to, kas sunkiai įveikiama. Venkite bet kokių konfliktų po 15 val. 15 min. – kilusi nesantaika gali išskirti, galite patirti nuostolių. Vakaras sudėtingas – pasistenkite išvengti probleminių reikalų, santykių aptarinėjimo, kitaip vargu ar pavyks laiku ir ramiai užmigti.

Šaulys (11 23–12 21). Galva bus šviesi, suvoksite svarbius dalykus, kils vertingų sumanymų. Tik vieni nieko rimto nesigriebkite – ieškokite pagalbininkų, sąjungininkų. Nepraleiskite svarbaus susitikimo, pokalbio, susitarimo. Dabar per draugus bei partnerius galite pakreipti įvykius kita linkme. Bus svarbi svetima pagalba (bent moralinis palaikymas), tad stenkitės su visais, ypač sutuoktiniu, gerai sutarti. Beje, vakarop privalu prikąsti liežuvį – būsite kritiškai nusiteikę. Venkite sutuoktiniui reikšti pretenzijas, jei nenorite išgirsti, kad jūs esate kalčiausi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Dalykiniams reikalams tinkamas laikas, nors vargu ar sulauksite planuotos pagalbos. Tiesa, jei pasiruošite veikti vieni, parama nukris kaip iš dangaus. Privalomiems, bet nemaloniems darbams atlikti, senoms klaidoms taisyti geras metas iki 15 val. 15 min. Vėliau itin venkite nesutarimų su kolegomis, pavaldiniais, žmonėmis, kurie remontuoja jūsų namus, automobilį ir pan. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti. Būkite kantresni artimųjų atžvilgiu – į ginčus būsite linkę veltis pernelyg greitai.

Vandenis (01 20–02 18). Neblogas metas – atgaunate jėgas, pasitikėjimą savimi. Vėl viskas gerai! Tik mažiau planuokite, mažiau ko nors norėkite – viskas gali išeiti atvirkščiai. Būkite atsargesni – nors sėkmė dažnai šypsosis, galite prarasti budrumo jausmą ir įsivelti į rizikingą avantiūrą. Kritiškiau vertinkite ir pasiūlymus, gautus po 15 val. 15 min. Nepatartina užmegzti naujo romantiško ryšio. Antrą dienos pusę tikėtini rūpesčiai per vaikus. Tai bus blogas laikas romantiškiems pasimatymams, kaip ir aiškintis meilės santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Nors verta imtis aktyvios veiklos, daug užsibrėžti ar rizikuoti nereikėtų. Iki pavakarės gauti pasiūlymai, naujienos gali prišaukti sėkmę, tiesa, ne iškart, tam reikės kažkiek laiko. Svarbu nepersidirbti darbe. Saugokite sveikatą, taupykite jėgas – dėl negeros savijautos būsite linkę nervintis, veltis į konfliktus, o dėl to pirmiausia nukentės artimieji. Darbe irgi turite labiau kontroliuoti savo emocijas, ypač vakarop. Vakarą patartina praleisti namuose. Būkite atidesni virškinimui, maisto kokybei.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą