Pasistenkite kuo daugiau nuveikti

Baigiasi Mėnulio mėnuo ir diena nebus tinkama imtis ko nors iš esmės naujo, tačiau gera plėtoti tai, kas pradėta, kurti ilgalaikius planus. Palankus metas ir organizuoti ilgalaikius darbo projektus.

Tačiau diena dvilypė – bus nemenka įtampa, pakaks nenumatytų kliūčių, stabdžių. Vis dėlto imkitės to, kas svarbu, užvilkinta, prisiminkite ir atidėtus, nepavykusius darbus, – šiandien pavyks atlikti tai, kas anksčiau nepavyko. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko rimta nereikėtų atidėti rytdienai. Tik nepersistengsite taisydami ankstesnes klaidas, tobulindami tai, kas jums dėl ko nors nepatinka, – juk ne veltui liaudies išmintis įspėja: „Puikiau – gero priešas!“ Bendraujant dalykiniais klausimais (ypač su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli) būtina didesnė atida – pasitikrinkite, ar gerai vieni kitus supratote. Galbūt kalbate apie skirtingus reikalus, manydami, kad apie tą patį? Jei tektų tvarkyti teisinius reikalus, daugiau dėmesio skirkite dokumentams tikrinti. Diena tinkama imtis sunkių, nemalonių, privalomų darbų, kurie nuolat atidėliojami rytdienai, tvarkytis. Gerai ką nors remontuoti, pradėti restauracijos darbus. Taip pat palanku siūdintis drabužius, megzti, nerti, gaminti papuošalus. Tinka naikinti parazitus. Būtina vykdyti pareigas, netinka tingėti. Derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai stiprinti. Diena asketiška, tad nepalanki pramogauti, švęsti, romantiškiems pasimatymams. Kad ir kuo šiandien užsiimsite, svarbiausia – visiškas sąžiningumas. Nerizikuokite vairuodami, dirbdami su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Ir venkite ginčų su pareigūnais, ypač kelyje, viešosiose vietose. Diena nepalanki žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, keliautojams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, pedagogams, politikams. Šiandien 23 val. 1 min. Merkurijus įeina į Vėžio ženklą ir judės juo iki birželio 29 d. Merkurijus Vėžyje skatins tam tikrą užsisklendimą, gilinimąsi į savo ir šeimos praeitį. Kontaktai su artimaisiais taps svarbesni nei su aplinkiniais. Mąstymas, bendravimas bus emocingesnis. Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų ar draugą – iš jo sulauksite pagalbos. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūktų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – tai pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis, jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga, jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis ir netinkamas naujų darbų pradžiai, tvarkyti svarbius reikalus, tinka imtis darbų užbaigimo, tvarkytis iš esmės; patartina nešioti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos. Tik venkite prisiimti atsakomybę nepagalvoję. Beje, už neapgalvotą tarpininkavimą anksčiau šiandien gali tekti atsakyti. Mokėkite saugoti savo gerą vardą. Bus didelė traumų tikimybė darbe, kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Tikėtini dalykiniai pasiūlymai – juos verta priimti, tiesa, jie nebus įgyvendinami taip greitai, kaip norėsite. Tinka pasirašyti ilgalaikius finansinius susitarimus. Pagalbos sulauksite, bet tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite padėti kitiems. Nesureikšminkite įvairių nuogirdų darbe apie kolegą ar viršininką – gal jūs norima sukiršinti? Beje, nerizikuokite prie vairo – gali stigti atidumo, apdairumo, gali pablogėti reakcija.

Dvyniai (05 21–06 21). Ši diena gali parodyti, kurie draugai su jumis, o kurie prieš jus. Mažiau planuokite, mažiau žadėkite, nesidalinkite savo sumanymais. Venkite žodžiais, išvaizda ar elgesiu paskatinti aplinkinių pavydą. Beje, tai tinkamas metas imtis darbų, kuriems negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus stabilu ir naudinga. Būkite atidesni aplinkiniams, stenkitės jiems pagelbėti, tiesa, darbais, o ne patarimais. Šiandien geriau nieko nemokyti, niekam nieko neaiškinti.

Vėžys (06 22–07 22). Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Tinka su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas. Venkite skubotų išvadų – tai, kas iš pirmo žvilgsnio pasirodys svarbu, vėliau nepasiteisins. Neskubėkite įsipareigoti tvarkydami dalykinius reikalus – ši našta ateityje gali sunkiai prislėgti. Gali tekti kovoti už darbo vietą, aukštesnes pareigas – tik dėl to nesivelkite į intrigas kolektyve. Beje, tai, kas šiandien padės, vėliau gali apgauti. Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Liūtas (07 23–08 22). Tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti, aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu. Šiandien pavyks suprasti, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti. Aplinkiniai jus itin vertins, tačiau kad ir kokie būtų kilnūs tikslai, nesistenkite daryti įtakos aplinkinių nuomonei, sprendimams, neskubėkite atskleisti jiems savo nuomonės, prisiimti moralinės atsakomybės už kito apsisprendimą. Būkite apdairesni tvarkydami reikalus su užsieniečiais. Galite patirti nemalonumų ir per teisėsaugos ar teisėsaugos atstovus.

Mergelė (08 23–09 22). Ne pats geriausias laikas pasikalbėti su šefu, susitikti su žmonėmis, galinčiais padaryti įtaką jūsų sėkmingai karjerai, – geriau tokį pokalbį atidėti kitai savaitei. Nepanikuokite, kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas jums pasirodytų. Galimas dalykas, kad jūs apsirinkate, kad kas nors jumis sąmoningai manipuliuoja. Galimos priverstinės išlaidos – tiek dėl netikėtos baudos, tiek dėl artimųjų ar giminaičių problemų. Tiks tvarkyti draudimo, paveldėjimo reikalus. Naudingiau aptarinėti reikalus neoficialioje aplinkoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepervertinkite savo galimybių, mokėkite girdėti partnerius, sutuoktinį ir prisipažinti, kur esate kalti. Nesmerkite ir nemenkinkite kitų. Mąstykite, ką ir kaip reikia koreguoti. Mažiau reikškite savo nuomonę, venkite pamokslauti. Beje, šiandien galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai, nors patiems irgi palanku įteikti dovaną. Kita vertus, piniginiams, turto reikalams tvarkyti nėra itin geras laikas – būsite pernelyg patiklūs.

Skorpionas (10 24–11 22). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Skirkite įprastiems dalykams, veiksmams daugiau laiko nei paprastai ir nieko griežtai neplanuokite – jūsų laukia netikėtumai, ne visada malonios naujienos, gresia tam tikros kliūtys, kurios nuo jūsų nepriklauso. Darbe tikėtini nemalonumai dėl technikos gedimų, kolegų ar klientų nesąžiningumo. Vis dėlto galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, pinigų (ko gero, iš senų draugų), tikėtinas ir skolos grąžinimas. Palanku tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Ieškokite pagalbos, paramos, tik venkite aiškintis teisybę. Netinkamas laikas pradėti sunkų bylinėjimąsi. Būkite atidūs tvarkydami dokumentus, tolerantiški šefo, savo tėvų, žmonių iš toli, savo svečių nuomonei – galimas dalykas, kad ne viską suprantate teisingai, be reikalo pykstate, veliatės į tuščią ginčą Beje, daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio. Būkite tolerantiškesni vaikams, atidesni jų draugams. Ne laikas rodyti kaprizus ir mylimam žmogui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Tinkamas laikas svarbiems ar sunkiems darbams atlikti. Neatsisakykite darbe užkraunamų papildomų pareigų – tai bus naudinga ateityje. Šiandien itin svarbi kokybė, tad dažniau tikrinkite atliekamus darbus. Būkite atidesni kolegų, vadovybės nuomonei, neskubėkite neigti, ginčytis. Pasistenkite labiau kitus (ir ne tik darbe) suprasti, jiems pagelbėti, kuo galite. Itin atidūs būkite artimųjų norams. Palanku tikrinti sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Šios dienos žaidimai kvaili – nesiduokite į juos įtraukiami. Pavojų menkai jausite ir galite ryžtis pavojingai avantiūrai. Tad neskubėkite sakyti „op“ – apsigausite. Turite atsargiai įvertinti visus „už“ ir „prieš“. Itin apdairiai pasirašykite dokumentus, neįsipareigokite gerai nepasvarstę. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas – analizuokite jūsų santykius. Susitikite su tikru draugu ir išklausykite ne tik pagyrimų, bet ir kritiškų pastabų jūsų atžvilgiu.

Žuvys (02 19–03 20). Prieštaringas metas, kai galite sulaukti netikėtos partnerių ar sutuoktinio paramos, tačiau dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, taupykite jėgas, stiprinkite sveikatą. Šios dienos pokalbiai apgaulingi ir net pavojingi – venkite konfliktų su pareigūnais, taip pat kolegomis, mylimu žmogumi, vaikais. Beje, mažiau galvokite apie tai, kad ne viską pasiekėte, ne viską turite, – šiandien teisingo sprendimo nerasite. Verta labiau užsiimti šeima, namais. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą