Palmiros horoskopas sekmadieniui, kovo 13 d.

Sekmadienis kiek slegiantis ir gana intravertiškas, kai verta apriboti bendravimo ratą, daugiau dėmesio reikia skirti sau bei artimiesiems, vyresnio amžiaus asmenims bei vaikams. Siekite būti šiltesni, jautresni. Ši diena ne itin tinkama šventimams, pramogavimui.

Patartina rasti laiko pasivaikščiojimams prie vandens telkinių. Verta daugiau į žemę žiūrėti, nešioti akmenis amuletus. Beje, palanki įsigyti akmenis apsaugai, sėkmei – geriausia žiedus, apyrankes.

Antra dienos pusė po 12 val. bus itin palanki labdaringiems gestams. Raskite būdų, kaip padėti tiems, kam blogiau nei jums. Jei negalite materialiai, tai pasistenkite padėti kitokiais būdais – tai atjautos metas.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo gerai sapnuoti dangų, vaivorykštę, žvaigždes, regėti save nuogu. Blogai, jei kritote, jei valgėte vaisius, sodus regėjote, maudėtės. Jei išvydote vaikystės namus – skolos grąžinimas, jei įėjote į koki nors namą – geros permainos.

Blogas ženklas: daug juoktis, tuščiai linksmintis; jei kraujas iš nosies bėgtų ar dantenos imtų kraujuoti; jei rudas vanduo iš čiaupo namuose bėgtų; paukščio klyksmas virš galvos; jei šukos sulūžtų; į duobę, rūsį įkristi; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų; jei veidrodis sudužtų; smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: rasti smulkių pinigų; jei vardu kelis kartus pašauktų gatvėje

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį pavyks suprasti, kada bendraudami su artimaisiais buvote neteisūs, ir žengti drąsų žingsnį susitaikymo link.

Jautis (04 21– 05 20). Jei šiandien neskubinsite įvykių eigos – viskas savaime susiklostys taip, kaip reikia.

Dvyniai (05 21–06 21). Leiskite sau ramiai pailsėti – bus galima tinginiauti kiek norisi bei gerai išsimiegoti. Taip pat bus svarbu duoti, globoti, vaišinti.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis itin romantiškas ir palankus darnių santykių puoselėjimui.

Liūtas (07 23– 08 22). Diena kupina nostalgiškų nuotaikų, kai verta susitikti su senais draugais, išsipasakoti. Tiesa, svarbu ir tiesiog sąžiningai patinginiauti bei gerai išsimiegoti.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį bus svarbu nepasiduoti liūdnoms mintims bei jomis nesivadovauti.

Svarstyklės (09 23– 10 23). Sekmadienį verta pabendrauti su tėvais, pasiklausyti vyresnių draugų nuomonės.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiandien toli nuo namų, svečiuose ar kelyje gali užsimegzti lemtingas asmeninis ryšys.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį verta užmigdyti savo atmintį... Nesikrimskite dėl praleistų gerų progų – jų dar bus pakankamai ir gana greitai, jau šiam mėnesiui baigiantis.

Ožiaragis (12 22 –01 19). Šiandien, kaip ir vakar, bus svarbi tolerancija antrajai pusei.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis geras sveikatingumo procedūroms.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį būkite atidesni vaikams, prisiminkite jiems duotus pažadus. 
lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą