Palmiros horoskopas antradieniui, birželio 13 d.

Antradienis – harmoningas metas, padedantis nusiraminti, stiprinantis pasitikėjimą savimi bei tikėjimą ateitimi, o taip pat poreikį su visais sutarti.

Tai bus geras metas tiek svarbių reikalų tvarkymui, tiek asmeninių problemų sprendimui. Tinka aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi. Nepalankios avantiūros, netinka vykti į keliones. Galima imtis naujos veiklos, jei ji tinkamai pasirengta, palanku pereiti į naują darbovietę. Gerai pradėti statybas, remontus. Palanku taikytis, skolas grąžinti. Tai bus puikus laikas bendravimui, senų santykių ar susitarimų atnaujinimui. Palankūs ir romantiški pasimatymai bei pažintys. Puiku teikti dovanas, gėles, teikti vertingas dovanas. Patartina daugiau dėmesio skirti labdarai – tai malonės, meilės metas: gerai kitiems padėti. Tai ir tėvų karminių skolų grąžinimo vaikams metas. Gera proga šeimos susibūrimams, šventėms. Gerai dirbti žemę. Iš pirmadienio į antradienį sapnai reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti. Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus. Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmė meilėje, ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite bausmės, jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį patartina nešioti gelsvų, baltų, raudonų tonų drabužius, vengtinos tamsios, niūrios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį – jūsų sėkmės laikas. Imkitės svarbių reikalų tvarkymo. Priimkite gautus pasiūlymus veiklai. Beje, jei tektų finansiškai padėti draugams, giminaičiams, kaimynams, likite dosnūs, tačiau neskubėkite leisti pinigų dėl savęs.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis puikus, tik mokėkite nereaguoti į provokacijas, atsiriboti nuo jums nepatinkančių žmonių. Pradžiuginkite jums artimą žmogų gėlių puokšte, padovanokite ką nors savo vaikams.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – gerų permainų metas, kai aplinkiniai jums šypsosi ir pasiruošę dėl jūsų bet ką padaryti, kad jaustumėtės laimingi! Pasistenkite daugiau nuveikti, kad nieko skubaus bei svarbaus neatidėtumėte kitoms dienoms. Beje, galite sulaukti ypatingo Amūro dėmesio.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienis tinkamas įvairiems darbo susitikimams bei susitarimams. Nors jūsų nusiteikimas ir bus gana dalykiškas, tai netrukdys romantiškoms nuotaikoms prasiskverbti į jūsų širdį ir darbo metu. Gali megztis tarnybinis romanas. Galite tądien sulaukti netikėtos dovanos, pamirštos skolos grąžinimo.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienis – džiugių permainų metas, kai viskas išeina taip, kaip reikia, kai sulaukiate įvertinimo, pripažinimo ar reikalingos pagalbos, paramos. Palankus metas susitikimams su žmonėmis iš toli. Verta priimti gautus pasiūlymus (tiek asmeninius, tiek dalykinius), tiesa, jei negimėte rugpjūčio 5–12 d.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį būsite linkę per smarkiai nervintis, išpūsti problemą... Tačiau ši diena žada sėkmę, net ir tuomet, kai viskas atrodys pernelyg sudėtinga! Palanku spręsti mokesčių, skolų problemas, tvarkyti kredito ėmimo dokumentus. Tinka prašyti finansinės pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį kompromisą rasite nesunkiai – bus lengva bendrauti, susitarti, nes aplinkiniai jumis žavėsis, vertins jūsų nuomonę, gerbs poreikius. Tai puiki diena deryboms, svarbiems susitarimams. Palankus metas ir meilės pasimatymui. Tinkama proga taikytis su mylimu asmeniu, sutuoktiniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį geras laikas spręsti veiklos finansavimo klausimą, aptarinėti su vadovybe uždarbio kėlimo perspektyvą. Priimkite gautus darbo pasiūlymus. Gali megztis tarnybinis (sanatorinis, kurortinis) romanas. Palanku tikrinti sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį jausitės šauniai – viskas keisis jums reikalinga linkme! Aplinkiniai įvertins jūsų nuomonę, nusileis jūsų prašymams – tai puiki proga deryboms. Tai, dėl ko šiandien susitarsite, ilgam padės. Ir būtinai nueikite į pasimatymą su mylimu asmeniu (net jei tai jūsų sutuoktinis).

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį nesinorės niekuo užsiimti, tačiau būsite spaudžiami ir darbe, ir namie atlikti tai, ką seniai žadėjote. Neišgyvenkite, viską pavyks lengvai ir greitai atlikti. Palanku ką nors vertingo nupirkti savo namams. Įteikite dovaną tėvams! 

Vandenis (01 20–02 18). Kuo puikiausiai viską žinote, tad kibkite į darbus! Antradienį susitikimai ypatingi, nepaprastos pažintys. Tinkamas laikas tartis, derėtis – dabar jūsų argumentai bus veiksmingi! Verta užsiimti vaikų problemų sprendimu. 

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį tinkamas laikas tvarkyti piniginius, turto reikalus. Galima skolintis pinigus ilgam. Beje, labiau paisykite draugų nuomonės finansiniu klausimu. Verta draugus kviestis į svečius pas save. Tinka pirkti virtuvės įrangą. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą