Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 17 d.

Savaitgalis – pakilus pilnaties metas, puikus tiek poetiškoms sieloms, įsimylėjėliams, tiek pragmatiškiems darboholikams. Norėsis bendrauti bei savo džiaugsmu su visais dalintis. Sekmadienis puikiai tinkamas draugiškiems susibūrimams, saikingiems šventimams, palankus romantiškiems susitikimams bei pažintims. Viskas atrodys lengva bei malonu. Bus paprasta bendrauti, užmegzti naujas pažintis. Pakaks pakilių nuotaikų, laimingų susitikimų bei gerų naujienų – tai tas džiugus metas, kai visi mieli, protingi bei draugiški. Nepraleiskite progos susitaikymui, įvairiems susitikimams, nutrūkusių ryšių atnaujinimui – draugiškų, dalykinių ar romantiškų! Daugiau bendraukite – galite gauti vertingų patarimų, sulaukti įdomių pasiūlymų. Siekiantys užmegzti naujus ryšius neturėtų snausti – šios dienos puikios kuo šauniau pasirodyti bei ilgam palikti gerą įspūdį. Iš šeštadienio į sekmadienį buvo svarbūs tik sapnai, regėti per saulėtekį. Puiku, jei skraidėte, jei girdėjote savo vardą. Blogai kristi, plaukti valtimi, medžius kirsti. Blogas ženklas: sutikti juodą katiną; jei drabužis praplyštų, daug plaukų išsipeštų; vandenį ant kelių užsipilti. Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų pūstų vėjas į nugarą.

Avinas (03 21–04 20). Geriausiai jausitės su artimais, mylimais žmonėmis, ypač jei ilsėsitės gamtoje prie vandens telkinių. Šiomis dienomis galima ir slapta romantiška pažintis.

Jautis (04 21–05 20). Susitikimams labiau palankus sekmadienis. Bendravimas su bičiuliais džiugins, gali net užsimegzti romantiški santykiai su žmogumi, kuris buvo tik draugu.

Dvyniai (05 21–06 21). Neįsitempkite: nepamirškite, jog savaitgalis skirtas poilsiui, o ne veiklai ar problemų sprendimui. Tiesa, galimi naudingi jūsų veiklai, karjerai susitikimai – tad neatsisakykite vykti į draugiškus vakarėlius ar kitokius susitikimus.

Vėžys (06 22–07 22). Palankus metas viešnagėms, įvairiems susitikimams, pasimatymams. Tiesa, būkite atidesni kito nuomonei, įsiklausykite į išgirstus patarimus, pamokymus. Sekmadienis bus geras pokalbiams su tais, kurie linkę prieštarauti jūsų nuomonei.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite žavūs, sąmojingi – charizmos nestigs! Nors jums atrodys, kad mąstote protingai ir teisingai planuojate savo bei šeimos ateitį, nepriiminėkite jokių lemtingų asmeninių sprendimų (ypač meilės, santuokos, būsimų vaikų klausimu) bent jau iki kito savaitgalio.

Mergelė (08 23–09 22). Meilės, santarvės dienos, tad skirsite daugiau šilto dėmesio antrajai pusei! Jei tektų sudalyvauti talkose pas draugus, visuomeniniuose renginiuose – elkitės kukliau, paprasčiau. Savaitgalio susitikimai gali būti naudingi ne tik jūsų veiklai. Sekmadienis gali padovanoti pažintį su būsimu sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesistenkite nudirbti visų darbų, juolab pastebėti visų artimųjų trūkumų – nepamirškite apie linksmąją gyvenimo pusę! Daugiau lengvabūdiškumo: jums reikia atsikratyti susikaupusios per savaitę įtampos...

Skorpionas (10 24–11 22). Šiomis dienomis jums nestigs romantiško žavesio, tad galite tikėtis spontaniškų prisipažinimų meilėje bei ypatingų pasiūlymų ateičiai (dabarčiai irgi). Tik neskubėkite tarti: „taip“ pirmam susitiktajam(-ai) – po kelių mėnesių jūsų nuotaikos bei vertinimai keisis.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis atneš džiaugsmą namuose – geriau niekur nevykti; kvieskite šeimos draugus pas save. Jei pasimatysite su mylimu žmogumi – nebūkite reiklūs, pernelyg neakcentuokite savo nuoskaudų bei mylimo žmogaus pražangų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Bus iš tiesų gera – atsigausite bendraudami su artimaisiais, su savo pora. Laukia ir netikėti nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti šiltos pažintys, galbūt ir naujas romanas (tikėtina – su senu draugu ar drauge). Būkite jautresni, atidesni sutuoktinio žodžiams.

Vandenis (01 20–02 18). Puikios dienos, nors artimieji gali pakeisti jūsų planus, reikalaudami įvykdyti anksčiau duotus įsipareigojimus. Pakluskite sutuoktinio valiai, net jei jūsų nuomonė kita ir jūsų ketinimai skiriasi.

Žuvys (02 19–03 20). Norisi kažko nepatirto, intriguojančio – nė nepajusite, kaip pradėsite flirtuoti ir net užmegsite naują romaną (ar netyčia seną atgaivinsite). Tai puikios dienos atsipalaiduoti ir pasidžiaugti pasauliu bei savo vaikais, mylimu žmogumi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą