Horoskopas šeštadieniui, lapkričio 18 d.

Avinas Šį rytą nederėtų būti pernelyg atviraširdžiams ir plepiems. Kažkas gali savanaudiškiems tikslams pasinaudoti neatsargiai atskleista informacija, jūsų nuoširdumu.

Jautis Jei šį rytą bandysite reikšti ambicijas, kelti savo reitingą, įtaką, galite persistengti ir susikompromituoti. Verčiau kritiškiau įvertinkite savo galimybes ir nuopelnus. Tarnybinio romano arba vaikų klausimai popiet iškils į pirmą planą.

Dvyniai Diena turėtų būti produktyvi, jei dirbate kūrybinį darbą. O techniniai ir gamybiniai reikalai gali strigti. Dėl vaikų, sporto taip pat nusimato rimtesnių rūpesčių. Kita vertus, mokėsite rasti pagalbininkų bei gerų patarėjų, kad viską įveiktumėte.

Vėžys Numatytiems darbams šį rytą gali pristigti jėgų ir ūpo, o kontaktai vargins labiau, nei tikėjotės. Nekariaukite su oponentais, nieko niekam nesistenkite įrodyti, ypač jei matote, kad jūsų nenori girdėti. Leiskite reikštis kitiems. Saugokite sveikatą.

Liūtas Rytas skatins jus būti agresyvius, aršiai ginti savo interesus. Gali būti, kad užimsite kaltintojo, teisėjo poziciją, net jei patys būsite prisidėję prie problemos atsiradimo. Vakare neatsispirsite meilės pagundoms, trauks nuotykiai.

Mergelė Ryte susilaikykite nuo avantiūristinių eksperimentų verslo reikaluose, derybų. Nekyšininkaukite. Popietė jau skatins dvasingesniems polėkiams, nors išorinio komforto poreikis ir nesumažės. Trokšite mylėti ir būti reikalingi.

Ožiaragis Ryte galite labai nervingai reaguoti į kitokį požiūrį, kritiką. Galbūt dėl to užsidarysite savo kiaute ir atrodysite viskam abejingi. Į pastebėtas negeroves, gedimus nenumokite ranka. Popiet kažką sužavėsite savo išvaizda ar iškalba.

Vandenis Rytas provokuos klaidoms, konfliktams. Popiet atsiras daugiau tolerancijos ir draugiškumo, tačiau rytinio incidento ar nekokio elgesio pasekmės gali jaustis ilgai. Pasistenkite niekam nekenkti, nedaryti žalos, tuomet jos gal ir patys išvengsite.

Žuvys Tikėtina, kad užtaisysite atsivėrusią spragą santykiuose, jei užvesite nuoširdų pokalbį, mokėsite prisipažinti klydę. Tačiau venkite girtis, žadėti, vien norėdami padaryti ypatingą įspūdį. Reikia labiau saugotis avarinių situacijų.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą