Palmiros horoskopas antradieniui, spalio 4 d.

Antradienį nestigs sumanumo, išradingumo. Spręskite sudėtingas problemas, ieškokite išeities iš sudėtingų situacijų, tiek susijusių su veikla, tiek su asmeniniais santykiais. Kalbėkitės, aiškinkitės, tarkitės, siūlykite, prašykite – jūsų sunkumai spręsis.

Tiesa, iki pavakarės tęsis sudėtingas laikas pagal Mėnulio kalendorių. Bet jei liksite ramūs, mokėsite atsiriboti nuo emocijų ir vadovausitės protu, esamus uždavinius sutvarkysite sėkmingai. Iki 17 val. 56 min. nepatartina imtis kažko iš esmės naujo. Na, o kad blaiviau, realiau vertintumėte esamą situaciją, pažvelkite į dabartinius reikalus iš aukščiau, stambesniu masteliu, – ne viskas, kad dabar skaudina, bus taip reikšminga. Užuot krimtęsi dėl ankstesnių nesėkmių, prarastų galimybių, išnaudokite šiuo metu atsirandančias geras progas atitaisyti klaidas, naujas galimybes dar kartą pamėginti tai, kas anksčiau nepavyko, ką praleidote, pražiopsojote. Ir tai jums pagelbės tiek tvarkant veiklos reikalus, tiek sprendžiant santykius su jums brangiais žmonėmis. Vakaras – gera proga taikymuisi su artimaisiais, su draugu, palankus ir romantiškiems pasimatymams ar pažintims. Sapnai pirmadienio į antradienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri reikšti apgaules, iliuzijas. Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė reikaluose, problemos dėl jūsų meilės, jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės reikaluose, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys, jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai. Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis – daug kuo palankus metas: kad ir kuo imsitės, jums pasiseks. Tiesa, iki pavakarės būtina didesnė atida – nepasiduokite pirmam impulsui, viską tikrinkite ir tik po to veikite. Tačiau pirmąją dienos pusę jums labiau seksis sprendžiant darbines problemas, na o sau asmeniškai bei šeimai bus tinkamesnis laikas po 13 val. 22 min.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis tinkamas svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams. Jums pavyks išspręsti svarbų klausimą. Galite sulaukti vertingos pagalbos. Tik būkite švelnesni savo artimiesiems.

Dvyniai (05 21–06 21). Nerimas, negeros nuojautos išsisklaidys antradienį po pietų. Tad jei nuo ryto ne viskas seksis – nenusiminkite, vėliau po 13 val. 22 min., kai prasidės jums palankus metas, viskas savaime ims spręstis. Tai gera proga ir atviram pokalbiui šeimoje, ir susitikimui su senu geru draugu.

Vėžys (06 22–07 22). Pirma dienos pusė iki 13 val. 22 min. palankesnė, ramesnė, tinkama svarbiems susitikimams, deryboms, susitarimams. Na, o vėliau būkite atsargesni, kad ir kuo užsiimsite. Tai tinkamas metas pokalbiams su vaikais, tėvais – pasistenkite išgirsti tai, ko jie nepasako.

Liūtas (07 23–08 22). Aktyviai veiklai palanki tik pirma dienos pusė. Vėliau pasistenkite savęs nebeapkrauti sunkiais darbais, nebent jie būtų susiję su dokumentų tvarkymu, derybomis, atsakingų susitarimų tvirtinimu. Tai metas, kai reikia ieškoti sąjungininkų. Tai puiki proga taikymuisi.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį iki pietų jus tikrai lydės sėkmė. Vėliau gera proga kažką pertvarkyti, perdaryti, remontuoti. Palanku bus ir sveikatą tikrinti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį, jei jums reikia rizikuoti, darykite tai po pietų. Ši diena gera ilgalaikėms sutartims pasirašyti, tvarkyti šeimos dokumentus. Vakare tinkama proga pareikalauti atsakyti už savo veiksmus žmogų, kurį mylite – tegu ištesi savo pažadą.

Skorpionas (10 24–11 22). Aktyviai veiklai palanki tik pirma antradienio pusė iki 13 val. 22 min. – suskubkite sutvarkyti ne tik dalykinius reikalus. Tai geras metas ir apsipirkti. Po pietų pasyvus metas – greitai pajusite nuovargį. Vertėtų užsiimti namais, buitimi – tik nepervarkite. Ir neišgyvenkite, jei ne viskas namie klostysis, kaip suplanavote – tai išsispręs.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį, nors jums sunku, įvykiai palengvėle ims klostytis jums palankesne linkme. Pirma dienos pusė tinkamesnė tvarkyti piniginius, turto reikalus. Vakaras puikus svarbiems susitikimams bei susitarimams. Gali atsinaujinti svarbus ryšys.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį jums pakaks energijos bei sėkmės. Iki 13 val. 22 min. tinkamas laikas svarbiam pokalbiui – ginkite savo teises, pakovokite už jums svarbų reikalą. Pavakarė tinkama ilgalaikiams finansiniams susitarimams, sandorių tvirtinimui. Palanku imti kreditą.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienio rytmetys ramus, bet netinkamas jokiems svarbiems reikalams tvarkyti. Jei nuspręsite ką nors reikšmingo nuveikti – reikėtų planuoti po 13 val. 22 min. Vakaras – tinkama proga pasikalbėti su artimu žmogumi nepatogia tema.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Jums palankesnis metas iki 13 val. 22 min., kai verta imtis neatidėliotinų darbų. Vėliau nebereikia savęs niekuo varginti. Derėtų labiau pasaugoti sveikatą bei savo ramybę.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą