Palmiros horoskopas pirmadieniui, spalio 10 d.

Pirmadienį pakaks nereikalingų emocijų. Tai netinkamas laikas svarbių reikalų tvarkymui, naujų darbų pradžiai, atsakingiems susitikimams – dalykiniams, asmeniniams, – bei lemtingų sprendimų priėmimui. Stenkitės viską analizuoti, nepasiduokite apėmusiam impulsui – neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite, perskaitysite: vargu, ar taip yra iš tiesų.

Diena gera įvairiems tvarkymosi, remonto darbams. Tiks ieškoti ankstesnių klaidų, jas taisyti. Nereikėtų aiškintis santykių, skubėti. Kad ir kuo užsiimsite, susitelkite. Išlieka konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite galvą, nugarą, kojas. Beje, bus palankus metas tikrinti sveikatą. Diena netinkama romantiškiems pasimatymams, pramogavimui, šventimams. Nuo 18 val. 54 min. prasidės palankesnis metas pagal Mėnulio kalendorių. Palengva viskas ims rimti, atsiras galimybių atsiprašyti, taikytis. Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs, pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelių metų. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą. Žvilgsnis į priekį: antradienį imkitės gerai žinomų dalykų, kažko naujo pradėti netinka; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį būsite energingi ir nemažai reikalų spėsite sutvarkyti, aišku, jei dėl niekų nesierzinsite ir mokėsite nereaguoti į provokacijas.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis netinkamas svarbių reikalų tvarkymui.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį gali tekti užsiimti visai kitu, nei planuosite. Saugokite kompiuterius, telefonus. Vakaras puikus aplankyti senus draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį turite būti itin atidūs darbe. Geriau nesiimti atsakingų užduočių.

Liūtas (07 23–08 22). Derėtų kritiškiau vertinti asmenis (ypač, jei jie iš toli atvykę), bandančius pakeisti jūsų įsitikinimus, paveikti jūsų sprendimus, – viską, ko reikia, dabar rasite šalia!

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis – gana pavojingas metas, tad likite saikingi bei atsargūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis neblogas ieškoti pagalbininkų, sąjungininkų.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis palankus užsiimti atidėtais darbais. Tai gera proga ir tikrinti sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas užvilkintų reikalų tvarkymui. Vakaras tinka taikymuisi su savo pora.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nepalankus kažkuo sudėtingu darbe užsiimti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį iki pavakarės bus didesnė vagysčių, apgaulių, autoavarijų tikimybė. Venkite ginčų, nesiaiškinkite santykių.

Žuvys (02 19–03 20). Jei liksite ramūs, pirmadienį pavyks išspręsti finansinį klausimą. Labiau pasaugokite savo sveikatą bei turtą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą