Palmiros horoskopas pirmadieniui, vasario 13 d.

Pirmadienį nieko naujo nesiimkite, nieko itin svarbaus ar sunkaus neplanuokite. Nepersidirbkite, nesiimkite skubių ar papildomų darbų. Gerai klaidas taisyti, baigti senus darbus, užvilkintus reikalus.

Ir pagalvokite, kas nereikalingo susikaupė jūsų gyvenime. Tinkama proga išnešti senus daiktus, nebetinkamus drabužius atiduoti. Na, ir išvalyti mintis. Ilgiau pabūkite gamtoje, pasivaikščiokite prie tekančio vandens. Beje, raskite daugiau laiko praleisti su savais – svetimų venkite. Palankios iškrovos dietos, tai geriausias per mėnesį laikas badavimui. Būkite šviesoje – tamsios patalpos nepalankios (gerai net ir miegoti įsižiebus švieselę). Netinka vykti į tolimas keliones, skalbti, valyti namus, o taip pat blogai apie kitus galvoti, apkalbinėti. Gera proga pirkti laikrodžius, veidrodžius, brangakmenius, paukščius. Geras laikas susikaupimui, meditacijai prie ugnies. Dera prisiminti, pagerbti mirusiuosius. Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių. Blogas ženklas: jei gestų be priežasties šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais, jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė, jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas. Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga, pamesti sagą ar jei drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis. Žvilgsnis į priekį: antradienį palanku užsiimti svarbiais darbais, bus palanku pradėti permainas, pertvarkymus; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis palankus įvairiems susitarimams, teisinių reikalų tvarkymui.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis palankus sveikatos tikrinimui.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus tvarkyti reikalus, kuriems svarbus asmeninis žavesys...

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis neblogas šeimos reikalų tvarkymui, naujos gyvenamosios vietos paieškai.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis palankus įvairiems susitikimams, kelionėms, ir neatidėkite svarbių dalykinių reikalų antradieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis palankus spręsti finansines problemas.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis tinkamas svarbiems susitikimams, deryboms – spręskite ginčytinus klausimus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis nebus tinkamas svarbiems reikalams, darbo problemų sprendimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus susitikimams su žmonėmis, kurie yra jūsų bendraminčiai ir gali kažkuo padėti, ko nors išmokyti. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis geras susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais paveikti jūsų karjerą. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus svarbių reikalų tvarkymui, komandiruotėms. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą