Šiandien galima daug ką spėti

Santykinai geras laikas, kai galima daug ką spėti. Verta imtis tų darbų, kuriuos reikia paskubinti, susitikti su žmonėmis, kurie sunkiai sukalbami ar mėgėjai išsisukinėti. Tai bus geras laikas ir įsisenėjusioms problemoms spręsti, ir ilgalaikiams naujiems projektams apmąstyti. Jei gausite pasiūlymų (asmeninių ar dalykinių) tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min., galite drąsiai juos priimti – tai atneš laimę, sėkmę. Ir pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko atsakingo nereikėtų atidėti kitiems metams, nes 2019-ųjų pradžia nebus lengva: jau sausio 6 d. laukia Saulės užtemimas.

Beje, ši diena kiek sunkoka emociškai – gali užvaldyti nepasitenkinimas savimi, savo aplinka ar visuomene, noras ginčytis, konfliktuoti. Vis dėlto vakaras tarp 17 ir 19 val. palankus taikytis, savotiškai perkrauti santykius. Tuomet verta susitikti su tais, kurie jums svarbūs, bet kuo nors nepatinka, erzina, nervina, ir paieškoti gerųjų sąlyčio taškų – tikrai rasite.

Diena bus palanki vertingiems daiktams įsigyti, naujamečių dovanų paieškai.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, regėti ugnį ar savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį – nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis gana ramus, padėsiantis rasti kompromisą, tinkamą išeitį jums svarbiu klausimu.

Avinas (03 21–04 20). Darbingas metas, tad imkitės didelių krūvių – viską spėsite. Diena bus palanki svarbiems susitikimams, susijusiems su veikla, finansinių problemų sprendimu. Neatsisakykite tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. gautų pasiūlymų dėl veiklos. Ir būkite pagarbesni artimųjų nuomonei – pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio pastabas, priekaištus.

Jautis (04 21–05 20). Keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą – tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar su kitų pagalba išspręsti asmeninę, o gal šeimos problemą. Iš mylimo žmogaus sulauksite nemažai atsidavimo, meilės įrodymų, o pats palankiausias laikas spręsti meilės nesklandumus bus tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min.

Dvyniai (05 21–06 21). Ramus metas, tiesa, netinkamas dalykinei veiklai, bet geras namų reikalams tvarkyti. Tad darbe imkitės tik to, kas būtina, neatidėliojama, – daugiausia jūsų dėmesio turi būti skiriama šeimai, artimiesiems. Laikas tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. palankus ką nors vertinga pirkti namams, šeimai. Tai ir geras laikas maisto papildams arba specialiai aparatūrai, skirtai sveikatai stiprinti, įsigyti.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų veiksmai, kaip ir žodžiai, turi būti apgalvoti – neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonę. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, taip pat didelių išlaidų. Ir nebūkite per daug patiklūs. Vis dėlto laikas tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. ir vakaras tarp 17 ir 19 val. gali būti naudingas atsakingiems susitikimams ar tiesiog bičiuliškiems susibūrimams.

Liūtas (07 23–08 22). Galima kurti ilgalaikius finansinius planus, įsipareigoti materialiai, pasirašinėti ilgalaikius finansinius dokumentus. Tam palankiausias metas tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. Tai ir geras laikas bendradarbiavimui užmegzti. Šis laikas, taip pat vakaras tarp 17 ir 19 val. palankus pirkti šventines dovanas tiems, su kuriais norite pagerinti santykius.

Mergelė (08 23–09 22). Puiki diena – esate kupini energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, apimti panašių minčių, siekiantys tų pačių dalykų, – tapsite jų lyderiu. Rizikuokite spręsdami reikalą, jei jus remia kolektyvas, šeima, šefas. Pats geriausias laikas, beje, tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. – seksis viskas, kad ir kuo užsiimsite. Vakaras tarp 17 ir 19 val. padės jūsų naudai išspręsti įsisenėjusį ginčytiną klausimą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Tik nesistenkite kitiems įtikti – kaip seniai patikrinta, tai pats geriausias būdas sugadinti gerą reikalą, gerus santykius. Ką galite, atidėkite savaitgaliui, o šiandien geriau atsakingus reikalus tvarkyti per tarpininkus. Laikas tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. – gera proga konfidencialiems susitikimams bei susitarimams.

Skorpionas (10 24–11 22). Rasite žmonių, galinčių padėti, patarpininkauti, – tai draugystės, nuoširdžios pagalbos metas. Sudėtingas problemas spręskite dabar (geriausia tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min.), neatidėkite vėlesnėms dienoms. Palankus ir vakaras po 17 val., praleiskite jį su savo pora. Beje, jei reikia draugiškos pagalbos, patarimo, kreipkitės į savo bičiulius tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min.

Šaulys (11 23–12 21). Tinka užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Tik venkite nesusipratimų su šefu. Tiesa, jei su vadovybe pasikalbėsite tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min., jums pavyks laimėti, o jei tikitės geresnio supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems atidesni, meilesni. Vakare gali atsiskleisti, kas jus slapta myli.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite gerą išeitį. Būkite tolerantiškesni tėvų bei visuomenės nuomonei. Laikas tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. palankus klausti patarimo, pasikalbėti su asmeniu, kuris yra jums autoritetas. Po 17 val. itin geras metas viešnagei pas draugus – jūsų bičiuliški ryšiai taps dar glaudesni.

Vandenis (01 20–02 18). Aiškumo pakaks, nors geros nuotaikos gali ir stigti. Vis dėlto tai gera proga pasigilinti į slaptas problemų, neįvertintų nuostolių priežastis ir paieškoti radikalių sprendimų. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su skolomis, finansiniais nuostoliais, mokesčiais, kreditu, draudimu, paveldėjimu, alimentais, – tam geriausias laikas tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min.

Žuvys (02 19–03 20). Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais – tai metas, kai svarbu su visais susitarti, susitaikyti. Palanku tvarkyti teisinius reikalus. Tarp 12 val. 10 min. ir 13 val. 50 min. arba tarp 17 ir 19 val. gana palankus metas aptarti ginčytinus finansinius reikalus tiek su dalykiniais partneriais, tiek su savo pora. Tiesa, neperlenkite lazdos – būkite pasiruošę ir tam tikrai aukai.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą