Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 5 d.

Ketvirtadienis iki 17 val. apgaulingas, kai nestinga jėgų, pasitikėjimo savimi, tačiau deficitu taps sugebėjimas blaiviai vertinti situaciją. Tai neteisingų vertinimų metas – ne taip lengva bus suprasti, kas gerai, o kas blogai.

Deja, suklysti, ne ten nukreipti savo mintis bei energiją bus paprasta. Todėl geriau nieko nekeisti, nieko naujo nepradėti bei niekam nieko nežadėti, neįsipareigoti. Na, o svarbiausia – nieko neteisti, nesmerkti bei neįžeisti (ypač sutuoktinio). Diena netinkama aiškintis santykius, konfliktuoti. Iki 17 val. svarbių reikalų tvarkymui ne pats geriausias metas – galima painiava su dokumentais, tikėtini juridiniai keblumai. Nepalankus laikas partneriškiems susitikimams, susitarimams, pasikeitimui informacija, viešiems renginiams, o taip pat įvairiems pristatymams bei prisistatymui potencialiems partneriams, darbdaviui. Netiks tvirtinti sandorius bei kitokius svarbius dokumentus. Ir nebūkite patiklūs, viską tikrinkite. Gali dingti (dėl to, kad pamesite ar kas „pasisavins“) svarbūs daiktai, dokumentai, piniginės, raktai. Iki 17 val. patartina vengti impulsyvumo, skubotumo, ypač dirbant su dokumentais, bendraujant, vertinant reikalą, gautus pasiūlymus. Būtina ir didesnė atida vairuojant. Beje, gali labiau gesti transporto priemonės. Iki 17 val. netinkamas laikas vertingų daiktų (ypač transporto priemonių, telefonų, kompiuterių) pirkimui. Tai problemiškas metas ir žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, prekybininkams. Labiau pažeidžiamos bus rankos, pirštai. Ketvirtadienį 3 val. 10 min. Merkurijus įėjo į Svarstyklių ženklą, kur išbus iki rugsėjo 22 d. Tokia Merkurijaus padėtis skatina mandagesnį bei pagarbesnį bendravimą, partnerystės siekimą reikaluose. Bus labiau gilinamasi į sutuoktinio reikalus, o tai paskatina ir sutuoktinių dalykinį bendradarbiavimą, taip pat didesnį domėjimąsi (kaip ir dalyvavimą) visuomenės gyvenimu. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės. Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų. Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį jausitės pakylėti (diagnozė – „jūra iki kelių“), tačiau rizikuoti eidami liepteliu venkite – lemtingą minutę galite susvyruoti ir nukristi... Tad mažiau dvejokite dėl ankstesnių pasirinkimų, saugokite jau turimus pasiekimus. Vakarą praleiskite namie su artimaisiais.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį niekur neskubėkite ir venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūs nuomonės skiriasi – atidėkite svarbų pokalbį. Šiandien naudinga daugiau laiko praleisti namie bei netvarkyti svarbių profesinių reikalų.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį aplinkinius intriguosite, tačiau neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač kelyje), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kažkieno nuomonę. Apdairiau žadėkite (geriau to visai nedaryti), atsargiai įsipareigokite – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar įstatymų pažeidimą.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį darbų per akis, tačiau, kad juos įveiktumėte, viską turite daryti patys. Kitaip kalbant, remkitės tik savimi – nieko atsakingo niekam nepatikėkite. Ne laikas reikšti pretenzijas antrajai pusei.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį – jokių avantiūrų. Gera nuotaika – dar ne pagrindas pasikliauti sėkme. Ne pats geriausias laikas rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi – tiesiog nesusišnekėsite. Būkite atidesni vaikų šnekoms bei jų draugams – per pastaruosius galimos problemos.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį, jei esate įpratę pirma pajusti, pakui spręsti (ir apskritai atsisakysite atsakingų sprendimų), nemalonumų nepatirsite. Vis tik reikėtų labiau pasisaugoti intrigantų, paskalų nešiotojų. Ir nesiveržkite prie sunkių, sudėtingų darbų, ką galite, atidėkite – ryt, poryt daug geriau jausitės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienio rytmetį galimas nemalonus įvykis, pokalbis, kuris sutrikdys visą dienos eigą. Ir tai nebus blogai, nes šiandien geriau nieko nedaryti, nei daryti blogai (maža tikimybė, kad šios dienos pastangos bus naudingos, tad imkitės tik to, kas privalu). Būkite atidūs draugų patarimams, dažniau suabejokite savo nuomone. Netinkamas laikas teisinių reikalų tvarkymui.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį patartina baigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Net jei gausite naudingą pasiūlymą, šiandien nederėtų duoti galutinio atsakymo. Jei teks bendrauti su vadovybe – būkite aiškūs, konkretūs, kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti.

Šaulys (11 23–12 21). Nors diena palanki, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie draugus, partnerius. Jei remsitės kitais, galite pralaimėti kritinę akimirką. Taip pat nereikia manyti, jog kas nors (visuomenė, įtakingi, svarbūs asmenys, vadovybė, partneriai) paisys jūsų senų nuopelnų – viską teks įrodinėti iš naujo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį galite neįvertinti pavojaus ką nors veikdami rankomis, bendraudami su kolegomis (nebūkite jiems atviri). Veikloje galite per nepasižiūrėjimą padaryti klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai arba sveikatai. Bus didesnė traumų tikimybė ką nors taisant, vairuojant automobilį.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – permainingas metas: gali tekti keisti dienos planus, nes teks padėti draugui, partneriui ir pan. Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Venkite pasiduoti sutuoktinio ar partnerių spaudimui – vėliau gailėsitės. 

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būkite atsargūs kelyje, atidūs darbe – klaidos, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę. Venkite bet kokių ginčų su vadovybe – nenorėkite būti protingesni, tad darykite, kas pasakyta, ypač jei nenorite, kad būtų užkirstas kelias kilimui karjera. Būkite atsargūs kelyje, atidūs darbe. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą