Horoskopas antradieniui, gruodžio 12 d.

Avinas Jei norite išsiveržti iš kasdieninės rutinos, kažką pakeisti savo aplinkoje ar veikloje, derėtų pabendrauti su daugiau žmonių ir iš jų pasisemti patirties. Įdomių patarimų gali pateikti draugas, grįžęs iš užsienio. Tik neskubėkite aklai investuoti.

Jautis Vienašališki sprendimai nepadės jums nei labiau įsitvirtinti, nei padidinti savo įtakos. Būkite pasiruošę kontrolei "iš viršaus". Būtų gerai, jei galėtumėte šiandien daug nedirbti ir labiau pasirūpinti sveikata. Venkite svaigalų.

Dvyniai Nors nelengvai prisitaikysite visuomenėje ir didesnėje kompanijoje, ši diena jums neleis likti šešėlyje. Teks bendrauti, savaime atsiras bendraminčių, sąjungininkų, gausite naudingos informacijos.

Vėžys Jums derėtų labiau įsiklausyti į kitų nuomonę, nes patys nelabai orientuojatės situacijoje. Jums stinga racionalumo. Vakare vilios meilės džiaugsmai, gurmaniški malonumai. Gali pasikartoti tai, kas jau yra kažkada nutikę.

Liūtas Optimizmas ir teigiamas savęs vertinimas pasitarnaus ne tik jums, bet ir esantiems šalia jūsų. Juk jei būsite įsitempę, pikti, tai ir kitus priversite blogai jaustis bei nemėgti jūsų. Į vakarą vis smagiau bendrausite, flirtuosite.

Mergelė Gali kilti neramių minčių, susirūpinimo, susijusio su šeimos nariais, ypač vyresnio amžiaus. Vis dėlto nėra reikalo iš anksto laukti nesėkmių ir joms programuotis. Vienodai paskirstykite dėmesį viskam, kam jo reikia.

Svarstyklės Diena gana šauni, bet, regis, jūs norėsite daugiau nei įmanoma šiuo metu. Reikia ilgesnio įdirbio ir daugiau pastangų, jei norite tikros sėkmės. Vakaras palankus romantiškam pasimatymui, sportui, kultūriniams renginiams.

Skorpionas Nusiteikite svarbiam pokalbiui su vadovu, valdininkais, rėmėjais. Siūlykite projektus, teikite prašymus, siųskite CV dėl galimos darbo vietos. Į nesunkiai įveikiamas problemas žvelkite su lengvu humoru, be sureikšminimo.

Šaulys Būsite valdomi prieštaringų jausmų. Jeigu abejojate meilės jausmais, savo materialiniais, ūkiniais sumanymais ar dalykine partneryste, šiandien galite daug ką išsiaiškinti. Nors ne visi atsakymai jums patiks, turėtų palengvėti.

Ožiaragis Galite patirti stiprių emocijų. Turbūt jausite konkurentų ar kreditorių spaudimą. Įmanoma dėl visko susitarti, tereikia paieškoti bendro intereso. Nesureikšminkite finansinių ir meilės problemų bei neprovokuokite juodo pavydo.

Vandenis Neblogai seksis protinis darbas. Sustiprės organizaciniai gabumai, noras vadovauti, daryti reformas. Kita vertus, tie, kurie jau vadovauja, nebūtinai sutiks su jūsų nuomone. Prireiks svarių argumentų. Norint įsidarbinti, daug lems darbo patirtis.

Žuvys Gana produktyvi darbo diena, nors ir teks prisiversti imtis ne pačių maloniausių reikalų, užtaisinėti senas spragas, teikti ataskaitas. Jūsų iniciatyva arba išsakyta kritika gali sudominti įtakingus asmenis, vadovybę.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą