Horoskopas antradieniui, liepos 9 d.

Avinas Į nieką nesigilinkite ir venkite rizikuoti – nė nepajusite, kaip netyčia kas suklaidins, sumeluos. Nederėtų pasirašyti atsakingų dokumentų. Saugokitės vagių ir šmeižikų. Atidžiai vairuokite automobilį.

Jautis Itin ryškiai suvoksite savo vidines problemas – tik nepradėkite dramatizuoti. Tai šiemet (vėliau) išsispręs. Nereikėtų per jėgą spręsti ir finansinių problemų. Netiks aiškintis meilės santykių.

Dvyniai Galite susigundyti kokia nors avantiūra – savisaugos jausmas ilsėsis. Šiandien nereikėtų įsimylėti ir rizikuoti dideliais pinigais.

Vėžys Viskas prasidės nuo netikusios smulkmenos – ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis, ir jūsų nuotaika gali rimtai sugesti. Saugokite savo ramybę, taip pat ir sveikatą.

Liūtas Nieko nekritikuokite ir mažiau piktinkitės, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – šiandien sunkiai suvoksite, kas gerai, kas blogai.

Mergelė Nervinga diena. Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti. Neapykanta labiausiai sužeis jus pačius: tapsite visiškai pažeidžiami.

Svarstyklės Sunkiai suvoksite, ką negerai darote, ką netikusio kalbate, kas meluoja, apgaudinėja. Venkite patarinėti, mokyti – neprašomi nesikiškite į kitų problemas.

Skorpionas Geriau – gero priešas, tad nenorėkite geriau. Itin atidūs būkite veikloje: šios dienos klaidos pakenks jūsų karjerai ir kišenei. Intrigantai, pavyduoliai nepraleis progos pasinaudoti jūsų ambicingumu.

Šaulys Galimos negeistinos, netikėtos permainos tvarkant reikalus, bendraujant su artimaisiais, geru draugu. Būkite lankstesni, pakantesni.

Ožiaragis Gali iškilti, atsinaujinti senas, slaptas, nemalonus reikalas, pagarsėti kompromituojanti informacija iš jūsų praeities, paaštrėti chroniška liga.

Vandenis Saugokite savo reputaciją – netikęs pareiškimas, neapgalvotas veiksmas, ir kils skandalas, pakenksiantis garbingam jūsų vardui.

Žuvys Netvarkykite jokių finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų. Labiau save kontroliuokite bendraudami su sutuoktiniu – galite vakare išsilieti dėl dienos nesėkmių, ir tai smarkiai pakenks jūsų santykiams.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą