Horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 4 d.

Avinas Būsite neramūs, emocingi, ypač jei esate spaudžiami kažką svarbaus nuspręsti. Stenkitės pasimokyti iš praeities klaidų ir jų nebekartoti. Jeigu įmanoma, šiandien niekam neteikite garantijų.

Jautis Būsite skubinami tvarkyti verslo reikalus. Gali būti, kad viską apskaičiavę ir įvertinę vėliau apgailestausite, nes prisiimtas reikalas nepasirodys toks naudingas, kaip manėte iš pradžių. Nederėtų spontaniškai imtis naujovių.

Dvyniai Jei mokėsite atidžiai klausytis ir domėsitės aktualijomis, tai turbūt tinkamai pasinaudosite informacija ir išvengsite klaidų. Kur kas liūdniau, jei reikiamos žinios jus pasieks pavėluotai, netiksliai, o dėl to jūs ką nors iškraipysite.

Vėžys Šiandien svarbu visur jausti saiką, protingai subalansuoti darbo ir poilsio laiką. Diena nepalanki intensyviam bendravimui. Neišpūskite smulkių nesklandumų, nekelkite įtampos namuose. Jei galite, būkite gamtoje, dirbkite žemės darbus.

Liūtas Gali būti, kad neatsispirsite pagundai veltis į avantiūras, rizikuoti. Tačiau kažkas gali jus nuliūdinti. Galbūt nepavyks pasimatymas arba žalos pridarys vaikai.

Mergelė Baimė prarasti darbą, finansinis suinteresuotumas skatins visas jėgas atiduoti darbui. Labiau paisykite saugos darbe taisyklių, laikykitės instrukcijų, antraip neišvengsite problemų. Jei sutriks sveikata, nenumokite į tai ranka.

Svarstyklės Šiandien jums gali tekti ginti savo ar kitų interesus, gintis nuo nepagrįstų pretenzijų. Regis, niekuo, netgi partneriais, negalėsite besąlygiškai pasitikėti. Nepakenktų rimčiau įsigilinti į tikruosius aplinkinių motyvus.

Skorpionas Tikėtini rūpesčiai, susiję su skolomis. Kai ką pavyks išspręsti, bet nesijausite stabiliai, kamuos nerimas, kad situacija gali bet kurią minutę pasikeisti į bloga. Susilaikykite nuo abejotinų meilės pagundų.

Šaulys Regis, labai domėsitės studijų, teisės ar politikos klausimais, ruošitės egzaminui, kelionei, konferencijai, ypatingam renginiui ar pan. Jei dirbate, stropiau darbuokitės darbe ir nekonfliktuokite su vadovais, ypač jei jie užsieniečiai.

Ožiaragis Tikėtinas ne itin malonus dalykinis pokalbis. Po jo galite pasigailėti dėl savo tarpininkavimo kažkam, prisiimto įsipareigojimo ar dėl netyčia išsprūdusios nuomonės, kurią vertėjo nutylėti. Venkite finansinių aferų.

Vandenis Būsite nusiteikę siekti populiarumo, diskutuoti, ieškoti bendraminčių. Jei nesulauksite pasipriešinimo, oponavimo, nemanykite, jog visi jums pritaria - galbūt jūsų idėjos jiems tiesiog neįdomios ar neaktualios, o išklauso iš mandagumo.

Žuvys Šiandien nenuobodžiausite, jei užsiimate menu, labdara, netradicinės medicinos veikla. Tačiau galite pasijusti nekaip dėl intrigų ar alergijos. Galbūt patirsite nerimo priepuolį - atrodys, kad kilo grėsmė užsikrėsti, apsinuodyti.\

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą