Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 20 d.

Šeštadienis – itin aktyvus, tačiau ir sudėtingas metas po Mėnulio užtemimo Jaučio ženkle. Tądien bus itin svarbu likti ramiems bei geranoriškiems, priešingu atveju įtampa, nepasitenkinimas gali ilgam „įsitvirtinti“ jūsų vidiniame pasaulyje, atsispindėti jūsų veide, kaip pykčio raukšlės... Kad ir kas nutiktų, kad ir kaip pasijusite įskaudinti, venkite konfliktų, santykių aiškinimųsi. Stenkitės dažniau nusileisti, linkėti vien gero. Beje, diena puikiai tinkama taikymuisi, – mokėkite pripažinti ir savo klaidas.

Šeštadienis nėra tinkamas tolimoms kelionėms, bendravimui su užsieniečiais ar įtakingais asmenimis. Patartinas santūrumas švenčiant, pramogaujant, pinigus leidžiant. Nenorėkite daug ir iškart – spontaniškumas užmezgant pažintis (romantiškas – itin), kažką perkant neatsipirks: rezultatai bus kitokie, nei jums reikia, teks nusivilti. Tai ne pati geriausia diena vertingiems pirkiniams, ypač telefonams, transporto priemonėms.

Galimi rūpesčiai ir dėl įstatymų, taisyklių (kelių – itin) pažeidimų. Nepalanki diena politikams, dvasininkams, teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, taip pat keliautojams, asmenims, dirbantiems muitinėje, pasienyje. Didesnė apgaulių, vagysčių, traumų, avarijų tikimybė.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti dinamiškus sapnus. Blogai buvo regėti gyvūnus, vandenį, maistą, kirpti plaukus, būti nuogam.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, paslysti, nukristi, išsitepti, jei batas suplyštų.

Geras ženklas: rasti medinį ar odinį daiktą, išlieti pieną; pastelinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį siekite į viską reaguoti optimistiškai – atsispirkite pagundai suirzti, priekabiauti prie artimųjų (t.y. juos mokyti gyventi).

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis puikus užsiimti buitimi, savo namų gražinimu, interjero tobulinimu. Neverta tądien pirkti vertingų daiktų, drabužių, papuošalų – jūs bei šeima liksite nepatenkinti pasirinkimu bei išlaidomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį ryžkitės sunkiems namų ūkio darbams – tik venkite ginčų, barnių su artimaisiais bei draugais (vėliau bus gėda).

Vėžys (06 22–07 22). Geriau šeštadienį neplanuokite viešnagių, nesikvieskite svečių – jums reikalingas ramus poilsis namie. Ir labiau saugokite sveikatą bei turtą, gerbkite prisiminimus, savo praeitį.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite karštakošiškumo bendraudami su artimaisiais, draugais šeštadienį. Mokėkite įvertinti pastabas, kritiką. Didesnė baudų, nuostolių tikimybė – nepažeidinėkite taisyklių, įstatymų (kelyje – itin).

Mergelė (08 23–09 22). Nebūkite šeštadienį kategoriški su artimaisiais, ypač tėvais, sutuoktiniu. Kol kas visus tenkinančio kompromiso nematysite, bet sekmadienį išeitis savaime atsiras. Jei teks tvarkyti dalykinius reikalus, būkite apdairūs tvarkydami dokumentus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidūs, kad šeštadienį neprarastumėte takto bendraudami su svečiais bei artimaisiais, mylimu žmogumi, savo vaikais.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač šeštadienį teks parodyti dvasios stiprybę, kai verta atsiriboti nuo svetimų įtakų ir labiau į save pasigilinti. Skirkite šią dieną sau asmeniškai – tai padės save geriau suprasti bei labiau pamilti.

Šaulys (11 23–12 21). Ypač šeštadienį nereikia sakyti visko, ką galvojate, pašnekovui, ypač jei tai jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus, – verčiau kitą išklausykite. Ir nepiktnaudžiaukite kelių policijos kantrybe bei neintriguokite vagių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gana nervingas šeštadienis, kai tenka susitaikyti su tuo, kas vykta, bei džiaugtis tuo, kaip pavyksta. Tad mažiau norėkite, mažiau tikėkitės, kitaip sau bei kitiems lengvai sugadinsite nuotaiką (mat kelsite per aukštus reikalavimus).

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį užmirškite, kas buvo bloga jūsų santuokoje, atverkite vienas kitam savo jausmus. Likite optimistai ir neįsižeiskite dėl artimo žmogaus nekorektiškų pastabų (pamokymų).

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienis gana įtemptas – bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Venkite ginčų su vaikais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą