Horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 11 d.

Avinas Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus. Nesiimkite namuose remonto.

Jautis Į viską reaguosite ramiai, nereikia sureikšminti išgirstų pagyrimų, taip pat ir kritikos. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, – nepykite ant jų, susivaldykite.

Dvyniai Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tiesa, neskubėkite priimti pagalbos: galite pakliūti į padėjusio asmens priklausomybę.

Vėžys Pasiruoškite staigmenoms – tiek geroms, tiek problemiškoms. Aplinkiniams stigs lankstumo, kantrybės, takto, teisingumo jausmo.

Liūtas Neskubėkite patikėti, taip pat ir nusivilti, nors galite susidurti su įvairiausiais nemalonumais, moraline prievarta. Kad ir ką patirsite, nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų agresyviai. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu.

Mergelė Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti įtaką. Būkite atidesni savo vaikams: stenkitės juos suprasti.

Svarstyklės Negeras laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite: reikalai kryps netikėta linkme.

Skorpionas Mažiau planuokite, tuomet neteks nervintis, kad viskas griūva. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui? Jei seniai nusprendėte su kuo nors nutraukti santykius, šiandien tai pavyks.

Šaulys Nepasiduokite niūrioms nuotaikoms, mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių. Nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Nepatartina vykti į keliones.

Ožiaragis Dvilypė diena, kai geri norai veda į aklavietę. Nepulkite imtis naujų darbų, nesižavėkite siūlomais naujais projektais.

Vandenis Pasitenkinkite mažais dalykais ir nieko nesiekite jėga. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis, jei saugote savo darbo vietą.

Žuvys Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų, neskubinkite įvykių. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas spirs greitai apsispręsti. Mžiau klausykitės svetimos nuomonės, nes liksite suklaidinti.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą