Imkitės įgyvendinti ilgai puoselėtas svajones

Nuo ryto galite pajusti, kad taip norisi kažko naujo, gyvo, šviežio... Apims permainų ilgesys. Tiesa, su tam tikromis išlygomis: kad tai, kas ateina nauja, nesugriautų to, kas buvo anksčiau stabilumo ir gerovės pagrindu. Ir iš tiesų panašūs norai, ketinimai šiomis dienomis taps įgyvendinami – jums pavyks išsaugoti ir seną, gerą įdirbį, ir ką nors ilgam laimingai pakeisti! Tad nuo šiandien imkitės įgyvendinti ilgai puoselėtas svajones, ne vienus metus brandintus sumanymus ir pasieksite puikių rezultatų. Šiandien tinkamas laikas imtis svarbių reikalų, pradėti naujus darbus (ypač seniai pamirštus senus). Puikus metas ne tik veiklai, bet ir bendravimui, taip pat komandiruotėms arba turistiniams žygiams (miške, kalnuose). Galite sužinoti dalykų, kurie padės pasiekti užsibrėžta tikslą. Nebijokite keistis, būkite atidūs neįprastiems pasiūlymams, patarimams – tai gali atverti naujas perspektyvas. Palanku tvirtinti svarbius ilgalaikius susitarimus, sandorius. Tinkama proga apie save pareikšti visuomenei, pristatyti savo kūrybą, sumanymus, planus. Gera proga taikytis, atnaujinti nutrūkusius ryšius. Ieškokite bendraminčių – atsiras jus suprantančių, palaikančių. Beje, visiškai netiks nutraukti santykius. Gera diena kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti. Vakaras bus itin palankus aplankyti draugus, ypač tuos, kurių seniai nematėte. Šiandien 7 val. 10 min. Saulė įėjo į Mergelės ženklą. Tai bus puikus laikas savianalizei, vidinio pasaulio pertvarkai. Mergelė – medicinos ženklas, siejamas su pareiga, tyrumu. Kitaip tariant, šiuo metu derėtų gydyti kūną bei sielą, daugiau dėmesio skirti naminiams gyvūnams – Mergelė siejama su naminių gyvūnų priežiūra. Ko gero, tai, kad „medicininis“ Zodiako ženklas tuo pat metu dar atstovauja ir naminiams augintiniams, kiek paaiškina, kodėl šunys ir katės sugeba gydyti, diagnozuoti ligas, grąžinti sveikatą savo šeimininkams (bent jau nuotaiką tikrai pataiso).

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai buvo sapnuoti žemę bei žemės darbus – tai laimė, pelnas. Valgyti, ypač duoną, – turtas. Tačiau būti nuogam – nuostoliai, vienatvė, išsiskyrimas su artimu žmogumi. Žaibas, ugnis – nemalonumai, gyvenimo smūgis. Kelią matyti ar važiuoti – klystate dėl dabartinės savo veiklos, dalykinio sumanymo, gresia kliūtys darbe.

Blogas ženklas: jei prausiantis dingtų šaltas vanduo, jei indai dužtų, sutikti žmogų tuščiais kibirais, susižeisti iki kraujo.

Geras ženklas: kojas sušlapti, būti apipiltam netyčia šaltu vandeniu, sulyti, jei virš galvos paukštis suklyktų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus svarbiems reikalams tvarkyti; patartina vilkėti baltus, gelsvus, auksaspalvius drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Jėgų daugėja, intuicija stiprėja, tačiau stenkitės veikti atsargiai, švelniai ir nepastebimai. Šios dienos susitikimus bei gautus pasiūlymus kol kas laikykite paslaptyje. Nesidalykite su niekuo ir savo planais. Beje, imkitės jums kraunamų darbų – ne laikas jų atsisakyti. Jūsų atsidavimas arba net sąžiningumas gali būti tikrinamas. Likite nuoširdūs artimiesiems, ypač šį vakarą. Beje, vakaras palankus pasikviesti į namus pasisvečiuoti draugų.

Jautis (04 21–05 20). Jūs laimingi, net jei nenorėsite tokie atrodyti. Nujaučiate kai ką nežemiškai džiaugsmingo. Tai sėkmės, kūrybinio įkvėpimo metas – ryžkitės avantiūrai. Tai bus džiugus persilaužimo metas, kai viskas pakrypsta gera linkme. Seksis, kad ir kuo užsiimsite, nestigs ir sumanumo, tad išspręsite painius reikalus. Beje, šiandien puiki proga be prievartos priversti savo vaikus padaryti tai, ką jūs laikote esant reikalinga. Meilės pasimatymui irgi šauni proga.

Dvyniai (05 21–06 21). Sudėtingas laikas, tik nereikėtų nusiminti ir rankų nuleisti: per kelias dienas viskas išsispręs. Tad tiesiog atidėkite reikalus, kurie nesusitvarko, atsisakykite aiškintis santykius ir dėl ko nors nervintis ir prisiminkite, jog dar vasara, tad galima ilsėtis. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su skolomis, draudimu, kreditu, taip pat su bendrais sutuoktinio, partnerių pinigais. Vakare susitikite su draugais (svarbu stiprinti ryšį su jais), išklausykite jų nuomonę – tai padės teisingai apsispręsti.

Vėžys (06 22–07 22). Mokėkite nusileisti, susitarti: agresyvumas šiandien neveiksmingas. Aplinkybės vis dar taip klostosi, kad jūsų priešai (partneriai irgi) už jus stipresni. Ramybe bei geromis manieromis priversite aplinkinius suklusti ir padėti įveikti jūsų problemas, susikaupusius darbus. Palanku kreiptis pagalbos į rėmėjus, visuomenines, labdaros organizacijas. Puiki proga su sutuoktiniu imtis bendros veiklos – tai pažadins naujus jausmus. Diena palanki ilgalaikiams susitikimams, deryboms, apsilankyti valdiškoje įstaigoje. Vakaras žada rūpesčių – dėl įtampos galimi konfliktai, traumos.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite atsargūs ir kuklūs. Neprisiriškite prie labai rimtų pasiūlymų, naujų planų – tai keisis, jums bus pasiūlytos kitos sąlygos. Būkite atidesni sveikatai bei maisto kokybei. Aplinkiniai iš jūsų kažko tikėsis, netgi reikalaus. Pasistenkite įvykdyti duotus įsipareigojimus viršininkui, partneriams, kolegoms ir nepamirškite apie pareigas artimiesiems, namams (jei nenorite, kad nukentėtų jūsų širdies reikalai). Darbe tinkamas laikas kreiptis į šefą dėl jums svarbaus reikalo. Jei jums patinka bendradarbis, šiandien gali pavykti užmegzti artimesnius ryšius.

Mergelė (08 23–09 22). Gali užgriūti neaprėpiamas darbų, rūpesčių, užmirštų pareigų krūvis ne tik darbe, bet ir namuose. Nieko nepešite reikalaudami, skųsdamiesi, tačiau draugiškos pagalbos tikėtis galite. Paieškokite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, – jam bus smagu ką nors nuveikti dėl tolesnio jūsų progreso bei sveikatos išsaugojimo. Reikalai pajudės sparčiau, bet klostysis kiek kitaip, nei planavote. Vis dėlto pasiruoškite perimti vairą į savo rankas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera proga aiškintis paslaptis ir tvarkyti konfidencialius reikalus. Tiesa, nevertėtų imtis jokių ryžtingų ar pavojingų veiksmų. Labiau paisykite šeimos galvos nuomonės – ne laikas demonstruoti nesutikimo. Gerai užsiimti juridinių reikalų, dokumentų, susijusių su šeima bei nekilnojamuoju turtu ar šeimos verslu, tvarkymu. Kad ir kokias problemas spręsite, nederėtų taikyti jokių griežtų metodų. Tik jei mokėsite gražiuoju apsieiti, reikalai susitvarkys taip, kaip reikia.

Skorpionas (10 24–11 22). Palankiau veikti per neformalius kanalus – renkite dirvą būsimai sėkmei. Kvieskite į pagalbą draugus. Galite gauti perspektyvių pasiūlymų (tiek dalykinį, tiek asmeninį) iš užsieniečių, įtakingų, žymių asmenų – juos verta priimti. Nesidrovėkite prašyti, net reikalauti, – jums padės įtakingas draugas, giminaitis, net kaimynas. Geras laikas įvairiems susitikimams bei kelionėms. Ir paklausykite gautų patarimų, ypač dėl savo sveikatos bei išvaizdos.

Šaulys (11 23–12 21). Neišsigąskite, jei kas prikiš senus, neįvykdytus įsipareigojimus, staiga aptiks nuslėptus dalykus jūsų veikloje. Tinka tvarkyti konfidencialius finansinius reikalus. Spręskite finansines problemas – rasite anksčiau nepastebėtą išeitį. Palankus metas ilgalaikiams sandoriams. Ir nešykštėkite nei laiko, nei pinigų vaikams, sutuoktiniui ar mylimam žmogui. Beje, šiandien prasminga labiau susirūpinti dvasios bei kūno sveikata.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pakaks erdvės bei laiko reikalingam manevrui, tik nieko nesupaprastinkite. Jūsų elgesys turi būti ne tik lankstus, bet ir nesuvokiamas, ypač jūsų konkurentams, priešams. Jausitės energingi, būsite ryžtingi, ir šiandien, ryt poryt bus itin palanku ko nors naujo griebtis, rizikuoti, leistis į avantiūrą. Pataupykite savo jėgas bei užsispyrimą ateičiai, o ji bus sėkminga: iki lapkričio pradžios – permainų metas, kai viskas pasikeis pagal jūsų valią.

Vandenis (01 20–02 18). Įtemptas laikas. Jei reikia išsiaiškinti silpniausią savo veiklos vietą, jei norite suvokti, kur artimiausiu metu reikėtų tikėtis problemų, gilinkitės į naują informaciją, savo nuojautas. Tik nesistenkite visko suprasti, nenorėkite kontroliuoti situacijos – teks dar labiau nuliūsti. Netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nepasirašinėkite reikšmingų dokumentų – patirsite nuostolių (jus bus nesunku netinkamai nukreipti). Tik reikalais per daug neužsiimkite – nepamirškite, kad tai romantiškas metas, kai svarbu daugiau dėmesio skirti sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Žuvys (02 19–03 20). Palankus metas blaiviai mąstantiems, neišpuikusiems, turintiems gerų draugų bei partnerių, – jūsų laukia naudingos permainos. Ir tai geras laikas keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai. Svarbius reikalus tvarkykite per draugus, tarpininkus. Bendraujant su bičiuliu ar mylimu žmogumi pavyks suvokti svarbių dalykų, tad raskite laiko nuoširdžiam pokalbiui. Tiesa, pasisaugokite pataikūnų, intrigantų, savanaudžių asmenų. Vakare geriau anksčiau eiti ilsėtis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą