Sėkmingas metas tiems, kurių įdirbis didelis

Sėkmingas metas tiems, kurių įdirbis didelis, kurie viskam iš anksto rengiasi, veikia planingai, metodiškai. Diena bus gera įvairiems susitarimams, atsakingiems dokumentams pasirašyti, teisiniams reikalams tvarkyti. Tinka tvirtinti ilgalaikius susitarimus, sandorius, tiesa, jei nesitikite greitos naudos. Jei norite greitų rezultatų, tektų atidėti rytdienai. Beje, neįsipareigokite nei žodžiu, nei raštu gerai neapgalvoję – būsite priversti įvykdyti savo įsipareigojimus, net jei vėliau to nebenorėsite (šiandien svarbu nemeluoti). Tad nepervertinkite savo galimybių. Šiandien privalus atsakingas požiūris į reikalus, dera vykdyti pareigas, grąžinti skolas (bent dalį), tesėti duotus pažadus. Privalu laikytis įstatymų, gerbti ritualus. Palanku pasirašyti naują darbo sutarti, pereiti į naują darbovietę. Tinka įrenginėti namo pamatus, tvoras tverti, montuoti užraktus, duris, signalizaciją. Gerai iš esmės tvarkytis namuose. Nepalankus metas meilės pasimatymams, švęsti, pramogauti. Šiandien 23 val. 6 min. Merkurijus įeis į Vėžio ženklą ir juo judės iki liepos 27 d., vėliau judėdamas atatupstas grįš į Vėžį liepos 19 d. ir bus šiame ženkle iki rugpjūčio 11 d. Merkurijus Vėžyje skatina tam tikrą užsisklendimą savyje, gilinimąsi į savo ir šeimos praeitį. Kontaktai su artimaisiais tampa svarbesni nei su aplinkiniais. Mąstymas, bendravimas darosi emocingesnis.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Gerai buvo regėti vandenį – sėkmė, pinigai, turtas, aukšti įvertinimai; skraidyti – sveikatos atgavimas; valgyti – gera žinia, matuotis drabužius – kelionė. Tačiau blogai buvo sapnuoti paukščius, gyvūnus. Katė – apgaulė, vagystė, šunį glostyti – draugo išdavystė, paukštį liesti, pagauti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei sudužtų stiklas, veidrodis, ant jūsų stiklas užkristų, jei laikrodis sustotų, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač su mazgeliu, kilpa, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus naujų darbų pradžiai, aktyviam reikalų tvarkymui; palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Kad ir kaip būtumėte sutrikę, nenuliūskite – atsiras naujų gerų būdų problemoms išspręsti. Imkitės užvilkintų, atidėtų reikalų – lengvai ir greiti juos užbaigsite. Tinkamas laikas pokalbiams dėl jūsų veiklos, karjeros, tad rytdienai to neatidėkite. Vakare atsargiau važinėkite automobiliu. Pasisaugokite ir vagių, apgavikų, liežuvautojų. Didesnė rankų traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Naudinga diena piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Palankus metas svarbiems finansiniams susitarimams, įsipareigojimams. Sėkmė labiau tikėtina iš šios dienos pastangų, jei jūsų mąstymas nestandartinis, jei nesate linkę reaguoti į įvaizdžio magiją. Priešingu atveju kas nors pasinaudos jūsų patiklumu. Verta įteikti dovanėlę sutuoktiniui, net jei tam nėra jokios progos.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite realistai ir nepervertinkite savo galimybių, nesivelkite į ginčus – pats laikas pademonstruoti diplomatinius sugebėjimus, nes geruoju šiandien bus galima kai ką laimėti! Beje, mokėkite laiku pripažinti savo klaidas, neišsisukinėkite nuo atsakomybės – tai sušvelnins situaciją ir palenks jūsų naudai oponentus. Būkite atviri naujiems pasiūlymams – jie bus naudingi.

Vėžys (06 22–07 22). Situacija nebus labai stabili, todėl labai nesidžiaukite, jei labai pasiseks, bet ir nenuliūskite pralaimėję – šiandien viskas laikina. Susidūrę su priešingomis nuomonėmis, išgirdę prieštaringą informaciją labiau remkitės savo intuicija (Vėžio ženklo atstovų ji itin išlavinta). Būkite atidesni aplinkos ženklams, nuojautoms bei ateinančios nakties (iš antradienio į trečiadienį) sapnams.

Liūtas (07 23–08 22). Jei veiksite neskubėdami, viską apgalvodami, kai ką naudingai pakeisite savo reikaluose. Diena gera racionaliems, neskubantiems, įsigilinantiems į reikalo esmę asmenims. Nesiimkite nieko, kas susiję su įstatymų pažeidimu, ir venkite rizikuoti profesinių pasiekimų srityje. Beje, venkite ginčytis, įrodinėti savo teisybę artimiesiems, šefui. Svarbių ar skubių reikalų rytdienai neatidėkite, jei nenorite, kad jie strigtų ilgam.

Mergelė (08 23–09 22). Nurimkite, vargu ar pavyks ką nors paskubinti, patys irgi neskubėkite: šiandien svarbi kokybė, o ne tempas. Susitelkite ir gerai pagalvokite – šiuo metu jums pavyks rasti išeitį iš jus varginančių darbinių klausimų. Tiesa, venkite radikalių sprendimų. Tvarkant dalykinius reikalus bus itin svarbu paisyti įstatymo raidės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Labiau pasitikėkite savimi, nebijokite rizikuoti. Šios dienos susitikimai, pokalbiai paskatins gerą persilaužimą, atneš laimę bei sėkmę. Neatidėkite rytdienai reikalų su užsieniečiais, dalykiniais partneriais, ypač tvarkydami finansinius bei teisinius reikalus. Gauti finansiniai pasiūlymai, ypač susiję su veiklos plėtra, bus naudingi, tiesa, negreitai. Gali užsimegzti tarnybinis romanas.

Skorpionas (10 24–11 22). Iliuzijų, kaip ir rūpesčių bei nerimo, pakaks, tad bus svarbu sutelkti dvasines jėgas. Laviruokite, likite diplomatiški, taupykite ne tik pinigus, bet ir jėgas, kad neapgalvotais veiksmais neprarastumėte užimtų pozicijų. Diena bus tinkama tvarkyti skolų reikalus, palanki imti kreditą. Neišgyvenkite, jei ne viskas pavyks, – rytdiena bus sėkmingesnė, tad galite atidėti drąsiai šios dienos rūpesčius.

Šaulys (11 23–12 21). Dvejonių metas: dėl šiuo metu vykstančių pasikeitimų galite atsidurti tarp dviejų ugnių, išgirsti prieštaringų nuomonių. Labiau įsiklausykite į savo vidinį balsą, kuris retai klysta, – tai atvers daug gerų dalykų. Tuomet bus lengviau teisingai pasirinkti, kurią pusę palaikyti, su kuo toliau eiti. Geras laikas partneriškiems susitikimams bei susitarimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors diena gana palanki, patartina griežčiau planuoti savo darbus ir paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus – už laisvą iniciatyvą ar avantiūras darbe jau savaitės pabaigoje (arba antrą mėnesio pusę) galite būti nubausti. Venkite ginčų su klientais bei kolegomis, šefu. Ir pasistenkite neįsivelti į intrigas – galite įgyti ne tik sąjungininkų, bet ir įtakingų priešų. Gali kilti rūpesčių dėl augintinių sveikatos.

Vandenis (01 20–02 18). Gali pasisekti gerai apgalvotos ir parengtos avantiūros. Tiesa, šiandien svarbu bus laiku sustoti – nepasiduokite azartui, nebūkite godūs. Palankus metas svarbiam dalykiniam susitikimui, susitarimui, tinkamas finansiniams reikalams tvarkyti ir vertingam pirkiniui. Partneriais, pagalbininkais labai nepasikliaukite – svarbius reikalus tvarkykite patys. Ne laikas aiškintis meilės santykių, neįtarinėkite antrosios pusės.

Žuvys (02 19–03 20). Tiktų tvarkyti dokumentus, susijusius su būsto įsigijimu, paveldėjimu (tiesa, jei gimėte ženklo pradžioje, šiuo metu nepatartina pirkti naujo būsto ar persikelti į naują vietą). Vis dėlto gimusiems vasario mėnesį neverta imtis finansinių reikalų tvarkymo – jūsų vertinimai nebus objektyvūs. Rytdiena bus sėkmingesnė, tad nepavykusius reikalus galite atidėti.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą