Nuotraukos autorius: 123rf

Tai metas, suteikiantis vidinį išsilaisvinimą

Trečiadienis žada netikėtumus, vidines permainas. Tai metas, suteikiantis vidinį išsilaisvinimą. Tačiau netinka nieko keisti savo veikloje ir pradėti naujų darbų. Ne laikas avantiūroms ir azartiniams žaidimams. Gerai imtis kadaise užmesto, nepavykusio darbo. Palankesnė pirma dienos pusė iki 13 val. Kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažinti, daugiau bendraukite. Tai bus puikus laikas piniginiams, turto ir teisiniams reikalams tvarkyti. Palankus metas ir kelionėms. Gera proga įsigyti kepurę, skrybėlę, skarelę. Palankios romantiškos pažintys. Sėkmingas laikas kelionėms, susitikimams. Deja, vėliau nebetinkamas laikas svarbiems pokalbiams, juolab susitarimams, naujoms pažintims užmegzti, vertingiems daiktams, ypač transporto priemonėms, telefonams, įsigyti. Išaugs įvairių nesusipratimų, nesusikalbėjimo, apgaulių, vagysčių, autoavarijų, traumų tikimybė. Labiau pasaugokite rankas ir kojas.

Trečiadienio antra pusė gana nepalankus metas transporto, informacijos tarnyboms, taip pat besimokantiems, pedagogams, prekybininkams, dirbantiems protinį darbą.

Į sapnus iš antradienio į trečiadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas naujų darbų pradžiai, kelionėms ir svarbiems susitikimams, susitarimams; patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtini kontrastai balta ir juoda.

Avinas (03 21– 04 20). Trečiadienio antra pusė – apgaulingas metas: netinka tvarkyti svarbių dokumentų, įsipareigoti. Nereikėtų priekaištauti sutuoktiniui, ginčytis.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienio antrą pusę dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai visiškai netinkamas laikas investuoti ar skolinti pinigus. Tiesa, skolas pasistenkite grąžinti.

Dvyniai (05 21– 06 21). Trečiadienio antra pusė daug kuo nepalanki. Netikėkite tuo, ką išgirsite, ką išvysite, – nuosavos ausys bei akys ir net nuojauta gali apgauti. Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti svarbių sprendimų.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienio antra pusė – tuščių vilčių metas, tad geriau nieko nevertinti ir nepriimti sprendimų. Neverta imtis ir atsakingų darbų – nė nepastebėsite, kaip padarysite rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienio antra pusė gana sudėtinga – būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nuo jūsų reakcijos greičio ir diplomatiškumo priklausys, ar nepakenksite savo karjerai. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – pavojinga supainioti draugiškus ir tarnybinius santykius.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienio antra pusė žada provokacijas – likite santūrus, diplomatiški. Beje, šefas bus linkęs priekaištauti – reikėtų jo vengti, o svarbų pokalbį su vadovybe skirti rytmetį arba visai atidėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienio antrą pusę nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laisvo laiko, finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Antra trečiadienio pusė sudėtinga – nuovargis, susierzinimas gali rimtai išmušti iš vėžių. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams ir susitarimams palankus tik metas iki 13 val.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienio antra pusė žada nenumatytų rūpesčių, kai senos neišspręstos, o gal jau ir pamirštos problemos tampa rūpesčiu. Ir nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, susitarimams ar sandoriams tvirtinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį svarbesnius darbus stenkitės atlikti iki 13 val. Vėliau išaugs gamybinių nesėkmių ir traumų tikimybė. Tai bus netinkamas laikas su vadovybe aptarinėti jums svarbų klausimą. Nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais. Saugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis sėkmingas iki 13 val., vėliau galite apsigauti, ypač piniginiuose ir turto reikaluose. Antrą dienos pusę ne laikas ir romantiškiems pasimatymams, taip pat apie savo jausmus kalbėti ar rašyti jums patinkančiam asmeniui. Nepalanku aiškintis meilės santykius. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ant jų pykti.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienio antrą pusę bus ypač svarbu patylėti: su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite. Galimi pavojingi netikėtumai kelyje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą