4 Zodiako ženklai, vengiantys prisipažinti, kad myli

„Myli – nemyli“ mįslę įminti padės ne tik ramunė, bet ir žvaigždės. Astrologai atskleidė paslaptį, kurie Zodiako ženklai slepia savo jausmus nuo partnerio ir kodėl jie tai daro.

Ožiaragis

Ožiaragiai labai uždari ir viską laiko savyje, nesidalina jausmais net su artimais žmonėmis ir draugais. Prisipažinti, kad simpatizuoja, jiems nelengva. Jie greičiau vengs bendrauti su aistros objektu, laikysis nuošalyje ir visaip jį ignoruos. Ožiaragiai tikisi atsitiktinumo, kuris padėtų jums tapti pora. Jie neskuba atsiverti ir net neduoda užuominų, tiesiog iš tolo lydi savo simpatiją per gyvenimą ir tikisi, kad vieną kartą likimas viską padarys už juos. Pirmas žingsnis iš merginos pusės išgąsdina ir atbaido vyrus Ožiaragius. O štai įsimylėjusi sausį gimusi dama bus dėkinga, jeigu vaikinas pats parodys iniciatyvą.

Kaip atpažinti, kad Ožiaragis jus įsimylėjęs

Jis ramus ir drovus, jūsų akivaizdoje gali painioti žodžius ir net rausti. Jis neužveda su jumis pokalbių apie meilę. Gėrisi iš tolo, bet bijo būti „pagautas su įkalčiais“ – neigia savo ypatingą požiūrį į jus ir neskuba atsiverti. Jeigu jūs vaikinas, padėkite Ožiaragei – parodykite iniciatyvą. O merginoms, kurios įtarė, kad šio ženklo atstovas jomis susidomėjo, belieka tik laukti. Laukti, kol jis nepatikės jūsų atsidavimu, „teisingumu“ ir nesiryš prisipažinti apie savo jausmus.

Žuvys

Žuvys nepasakys jums tiesiai apie savo jausmus, bet rodys dėmesį ir rūpestį, lepins jus ir gins. Vyras Žuvys pabandys jus sužavėti, spręsdamas jūsų problemas, rūpindamasis ir apsupdamas dėmesiu. Būdamas galantiškas ir mandagus, jis neskuba pasakoti apie savo įsimylėjimą, o pačius svarbiausius žodžius gali pataupyti žymiai datai ar įvykiui, kai bus užtikrintas dėl jūsų ir savo jausmų. Moteriškos lyties Žuvys apdovanoja joms patikusį vaikiną giliu žvilgsniu, stengiasi prie jo švelniai prisiliesti. Atvirai apie savo ypatingą požiūrį jums nepasakys, bet leis susigaudyti nedidelėmis, tarsi atsitiktinėmis, užuominomis.

Kaip atpažinti Žuvų įsimylėjimą

Jeigu vyriškos lyties Žuvys aktyviai padeda jums susidoroti su užvirtusiais darbais biure, dalyvauja renkant kompiuterinę pelę jūsų močiutei, perinstaliuoja jums „Windows“, taiso virdulį – tikėtina, kad tai įsimylėjimas. Jie rūpinasi jus ir apsupa dėmesiu. Merginos, priklausančios šiam ženklui, įsimylėjimą demonstruoja švelniau – jos skiria patikusiam vaikinui savo dėmesį, dovanoja gilius mąslius žvilgsnius, stengiasi laikytis arčiau jo per vakarėlį bendroje kompanijoje.


Jautis

Jaučiai retai iš karto imasi aktyvių veiksmų. Jie išlaukia, stebi ir įsidėmi. Ilgai brandina galvoje veiksmų planą. Tai pasyvus ženklas, kuris ilgai galvoja. Ne, jis ne drovus ir ne susikaustęs, bet tam, kad atvirai papasakotų apie savo jausmus arba bent apie juos užsimintų, jam reikia „subręsti“. Ir tik pasiekęs brandžią būseną šis ženklas demonstruoja susidomėjimą savo žavėjimosi objektu, rodo galantiškumą, lydi namo, kviečia į pasimatymus ir dovanoja dovanas.

Kaip sužinoti, kad Jautis įsimylėjęs

Šis ženklas meistriškai slepia savo jausmus, bet tą daro ne tyčia, o tam, kad susigaudytų savyje ir apgalvotų veiksmų planą. Yra du būdai atpažinti jo įsimylėjimą: sulaukti kokių nors poelgių arba imti iniciatyvą į savo rankas. Vyriškos lyties jaučiai normaliai žiūri į merginas, kurios pačios žengia pirmą žingsnį. Dar vienas požymis, kad gegužės mėnesį gimęs asmuo jumis domisi – jis stebi jus iš tolo. Jis linkęs neįsiterpti į pokalbį, kuriame jūs dalyvaujate, o tylomis klausosi jūsų kalbų. Jis tyrinėja jus ir tarsi matuoja išrinktojo (-os) vaidmeniui.

Vėžys

Vėžiai apsupa mylimą žmogų rūpesčiu, bet tą patį jie daro ir su artimais draugais. Todėl dėmesys ir jautrumas nėra besąlygiškas įsimylėjimo ženklas. Gimusieji liepos mėnesį gana drovūs ir bijo ką nors padaryti ne taip. Jie linkę neeksperimentuoti meilės fronte pačioje santykių pradžioje, todėl jų įsimylėjimas dažnai vyksta slaptai. Vos pastebimas santykis gali slėpti gilius jausmus, jeigu Vėžys stengiasi būti šalia jūsų, skiria daugiau dėmesio savo išvaizdai ir demonstruoja sentimentalumą. Kaip tipiškas Vandens stichijos atstovas, jis emocingas ir pažeidžiamas. Jis lengvai atpažįsta aplinkinių jausmus, bet savo sielos atverti neskuba.

Vėžio įsimylėjimo požymiai

Šis Mėnulio globojamas ženklas apdovanotas jausmingumu. Jis dvasiškai pažeidžiamas, todėl ir nenori dalintis vidiniais išgyvenimais. Savo įsimylėjimą maskuoja rūpinimusi savo susižavėjimo objektu, padeda buitiniais ir darbo klausimais, rūpinasi sveikata. Po kurio laiko gali užsiminti apie savo jausmus, o po to atsitraukti, laukdamas atsakomųjų veiksmų. Vėžio įsimylėjimą rodo jo pernelyg didelis troškimas savimi užpildyti visą potencialaus partnerio laisvą laiką. Dažni pokalbiai, niekuo neįpareigojantys pasivaikščiojimai, pokalbiai telefonu – tai ypatingo susidomėjimo ženklas.



Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą