Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 28 d.

Sekmadienis – labiau introvertiškas, šeimyniškas. Tai pasyvus metas, kai reikia daugiau miegoti, ilsėtis gamtoje prie vandens telkinių. Palankus laikas meditacijoms, savianalizei, tinkamas baimei įveikti. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, artimiesiems. 

Kad ir su kuo tądien bendrausite, venkite ginčų – dažniausiai jie kils dėl nelanksčių principų, užsispyrimo ar jautrios savimeilės. 

Sekmadienį vengtinos tolimos kelionės. 

Sekmadienį, pirmadienį turėtų labiau pasisaugoti tie asmenys, kurių širdis silpna. Bus pažeidžiamos akys, kojos, rankos. 

Sekmadienį 4 val. 54 min. Venera įeis į Liūto ženklą ir judės juo iki rugpjūčio 22 d. Kai Venera Liūte, galima aiškiai suvokti ir patirti, kas yra gyvenimo, kūrybos, meilės, vaidybos, pasirodymų ir pramogų, žaidimų džiaugsmas. Palanku ieškoti mecenatų. 

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai nėra svarbūs jums asmeniškai – jie susiję su aplinkiniais. 

Blogas ženklas: netyčia sulyti, sušlapti (jūsų paslaptis gali išaiškėti), išlieti vandenį (apkalbos apie artimuosius), jei plaukų iškristų (nuostoliai, apgaulės), jei suplyštų batas (apgaulė, draugų išdavystė), jei dantis nulūžtų (nužiūrėjimo požymis). 

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – netikėti pinigai, įgysite turto 

Avinas (03 21–04 20). Džiugus sekmadienis – galima laiminga romantiška pažintis. 

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį nepraraskite saiko pirkdami, puotaudami ar užmegzdami pažintis – romantiškų apskritai reikėtų vengti. 

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį verta pasikalbėti su asmeniu, kurį laikote savo mokytoju. 

Vėžys (06 22–07 22). Romantiškos dienos – slaptos svajonės ims pildytis. Galite sulaukti netikėtų (galbūt slaptų) dovanų, taip pat malonių svečių iš užmirštos praeities. Sekmadienį pasistenkite atsiriboti nuo jums nemalonių asmenų. 

Liūtas (07 23–08 22). Gimtadieniui švęsti palankesnis sekmadienis. Tiesa, tądien pasistenkite būti pagarbesni draugų nuomonei. Sekmadieniui, pirmadieniui neplanuokite labai konkrečiai – planai gali netikėtai pasikeisti. 

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį būkite atidesni tėvų žodžiams, pagarbesni jų nuomonei – jokių ginčų. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai bus geros dienos kelionėms, susitikimams, bendrauti su tais žmonėmis, kuriuos laikote savo mokytojais. Tiesa, sekmadienį, pirmadienį būkite kiek skeptiški, kad ir kas jums bus siūloma, ilgam neįsipareigokite. 

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalį puikiai tiktų įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams. Verta apmąstyti, analizuoti nesutarimų priežastis – aptarimams tiktų šeštadienis iki pavakarės. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį galite jausti norą daugiau pabendrauti rimtoje aplinkoje su žmonėmis, galinčiais jums patarti. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Svarbios dienos – jausitės ramūs, stiprūs ir reikalingi. Jums nestigs įkvėpimo nei dirbant, nei pramogaujant. Na, o labiausiai norėsis laiką leisti su žmonėmis, artimais jūsų profesijai, – tarp jų galite sutikti naujų puikių draugų. Šiomis dienomis bus didesnė traumų ką nors dirbant, sportuojant tikimybė. Būkite atidesni maisto kokybei. 

Vandenis (01 20–02 18). Džiugios dienos – svarbi problema gali išsispręsti palankiai, nors ir netikėtai. Pasistenkite (ypač sekmadienį, pirmadienį) būti atidesni vaikams, atlaidesni sutuoktiniui. Šių dienų sėkmė priklausys labiau nuo partnerių, sąjungininkų nei nuo jūsų pačių. 

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalį geriausia praleisti namie su artimaisiais bei šeimos draugais. Sekmadienį nieko svarbaus nebeplanuokite – tai nenumatytų pokyčių, nelauktų rūpesčių (dėl namiškių, draugų) laikas. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 22 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą