Nuotraukos autorius: 123rf

Naudinga palaukti, kol debesys išsisklaidys

Tai bus sudėtingos, įtemptos dienos, žadančios nenumatytų pavojų, nelauktų rūpesčių. Ne viskas vyks pagal planą – dėl pasikeitusių aplinkybių gali tekti kai ko atsisakyti, kai ką paaukoti. Galite susidurti su artimo žmogaus protestu ar maištingomis nuotaikomis darbe. Vis dėlto dabar geriau atsiriboti nuo aplinkinių ir nesiimti spręsti jokių skubių klausimų – skubotais veiksmais reikalą tik dar labiau pabloginsite. Naudinga palaukti, kol audros debesys išsisklaidys, ir tik tuomet ką nors spręsti. Išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai, per kelias dienas. Traktavimas – įprastas: mėsa – liga; kraujas – giminaičiai; muštynės – santykių aiškinimasis; vanduo – išsivalymas; pienas, pieno produktai – turtas; drabužiai – gerovė, sėkmė; paukščiai – žinia, draugai, bičiuliški susibūrimai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti jį pasimetusį, pas jus atėjusį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis gana pavojingas ir nepalankus iki 14 val. 55 min., tad svarbesnius reikalus patartina tvarkyti vėliau; patartina nešioti raudonų tonų drabužius, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Būkite atidesni ką nors dirbdami, vairuodami automobilį, taip pat valgydami, gerdami – padidės traumų, nelaimingų atsitikimų ir apsinuodijimo tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį tinka tvarkyti reikalus nebent iki pietų. Deja, tądien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Ypač pirmadienio vakarą pasistenkite nesikabinėti prie artimųjų – ginčų griežtai venkite.

Dvyniai (05 21–06 21). Atidesni būkite savo vaikams – jiems gali kilti įvairių problemų. Kad ir ką sužinosite apie juos, nepraraskite lankstumo, stenkitės prisiderinti prie pakitusių aplinkybių.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingesnis gali būti pirmadienis, ypač antroji jo pusė, kai prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių. Nesiaiškinkite santykių su šeimos nariais, taip pat su mylimu asmeniu. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų (ypač namuose) tikimybė.

Liūtas (07 23-08 22). Pirmadienis – tas laikas, kai vienu netikusiu žodžiu, neapgalvotu veiksmu galima sugriauti ilgai puoselėtus santykius su savo pora. Dabar jūsų nuotaikos bus itin kritiškos, tad atsisakykite pagundos užsiimti šeimos narių dresavimu.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį grės traumos, avarijos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybės gali versti elgtis ryžtingai, prisiimti atsakomybę net už kitus. Pasiruoškite, kad gali tekti imtis iniciatyvos visais klausimais. Visiškai netinkamas laikas atvirauti – liksite nesuprasti.

Skorpionas (10 24–11 22). Geriau nesistengti aiškintis sutuoktinio ar mylimo žmogaus paslapčių – tai jus sukiršins. Pirmadienis žada nenumatytų rūpesčių tiek darbe, tiek namie.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite apdairesni bendraudami: galite įgyti tiek tikrų draugų, gerbėjų, tiek nuoširdžių priešų. Ne laikas nei diskusijoms, santykiams aiškintis, nei, atvirkščiai, kokioms nors sąjungoms kurti. Pastarosiomis dienomis būkite atidesni ir vairuodami, eidami gatve. Taip pat labiau pasisaugokite sukčių, vagių, liežuvautojų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis žada netikėtų išlaidų. Tai netinkamas laikas svarbiems sprendimams tiek piniginiuose, tiek turto, tiek meilės reikaluose.

Vandenis (01 20–02 18). Tik būdami taikiai nusiteikę lengviau atlaikysite daromą spaudimą, rasite priimtiną kompromisą. Na, o svarbiausias pastarųjų dienų uždavinys – mokėti nereaguoti į provokacijas.

Žuvys (02 19–03 20). Tai ne pačios geriausios dienos, kupinos įtampos, nenumatytų rūpesčių ir išlaidų. Tiesa, jei labiau remsitės blaivia galva, nepasiduosite emocijoms, jausitės smagiau. Kad ir kas įvyktų, labiau pasikliaukite partneriais, sutuoktiniu ir netrukdykite jiems veikti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą