Šiandien susitaikymo diena

Penktadienis – nusiramino, susitaikymo diena, kai pavysta ramiai atsigręžti į nueitą kelią, teisingai įvertinti sukauptą patirtį. Ši diena leis ne tik grįžti į praeitį, su ja susitaikyti, bet ir rasti anksčiau nepastebėtus būdus senoms problemoms įveikti. Ir vėl įsižiebia viltis. Iki vakaro geras laikas taikytis – atleiskite, paleiskite, atsiprašykite, padėkokite.

Vėlus penktadienio vakaras – Naujųjų Rytų metų (Baltosios Metalinės Žiurkės) pradžia. Remiantis Tibeto tradicija, galima pradėti švęsti 24-osios vėlų vakarą, nuo 23 val. 42 min., kai stos Mėnulio jaunatis. Bent jau patartina tuomet apmąstyti būsimus metus, ir ne tik! Žiurkės metai turės įtakos visų po jos einančių 12 metų ciklui, tad pagalvokite ir apie būsimus 12 metų – ką norėtumėte pasiekti. Pagal kinų tradiciją Naujieji prasidės jau 25 d., stojus Žiurkės valandai (23 val., jei tiksliau vietos laiku – 23 val. 31 min.). Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Reikšmingi vidurnakčio sapnai, ypač jei išgirdote ką nors sakant, regėjote parašytą tekstą ar patys ką nors rašėte. Išgirsti, parašyti, perskaityti žodžiai pranašiški, juos reikėtų atsiminti.

Blogas ženklas: jei plaukai labai veltųsi, šukos sulūžtų, siūlo į adatą negalėtumėte įverti, jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, būti sulytam – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankesnis bičiuliškiems susitikimams, šeimos susibūrimams tinkamesnis sekmadienis.

Avinas (03 21–04 20). Šios dienos pasiūlymai, susitarimai, sudaryti sandoriai perspektyvūs, tačiau greitos naudos nebus. Po pietų verta aptarinėti santykius sutuoktiniams norint susitaikyti, rasti kompromisą.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis – lyderystės metas, kai akivaizdi tampa aplinkinių parama bei pagarba. Jei jums svarbu ką nors paveikti, kad ir savo sutuoktinį, vaiką, mylimą žmogų ar viršininką, pasikalbėkite su jais. Tai, beje, geras metas perimti iniciatyvą į savo rankas tiems, kurie nėra tikri savo jėgomis.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis – palanki diena spręsti skolų, mokesčių problemas. Ieškokite patarėjų, pagalbininkų, rėmėjų. Antra penktadienio pusė bus smagesnė.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis tinkamas atnaujinti su kuo nors sąjungą, kreiptis pagalbos, paramos į aukštą asmenį, visuomenines organizacijas. Iki pavakarės puikus metas taikytis su antrąja puse – nebijokite parodyti iniciatyvos. O vakare raskite laiko meiliam pokalbiui su sutuoktiniu – tai iš naujo įkvėps jūsų jausmus.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienis tinkamas tvarkyti dalykinius reikalus, o gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi įvairiomis prasmėmis. Tinka tikrinti sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį bus galima atsigriebti už ankstesnius pralaimėjimus, o klaidas, trūkumus paversti nauda, privalumais. Raskite daugiau laiko vaikams, pasikalbėkite su jais opiomis temomis (draugai, romantiški nuotykiai, mokslai, žalingi įpročiai).

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį tinka tvarkyti reikalus, susijusius su paveldėjimu. Vėlus vakaras palankus pasikalbėti su mylimu žmogumi apie jūsų ateitį.

Skorpionas (10 24–11 22). Šiomis dienomis teks nemažai bendrauti, padėti draugams, giminaičiams. Ko gero, penktadienį ir patys galite sulaukti svarios paramos, užtarimo. Įsiklausykite į patarimus, pamokymus, pastabas, kritiką – vertinkite tai kaip vertingas dovanas.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Verta spręsti bendravimo su kolegomis, viršininku nesklandumus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį užsiimkite svarbiausių reikalų tvarkymu.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį kantriems, tiems, kurie ilgai laukė, brandino kokią nors idėją, pasiseks. Tiesa, gerų postūmių iškart nepajusite – teks sulaukti mėnesio pabaigos (gal net gimtadienio). Aktyvių veiksmų nesiimkite, niekur nerizikuokite.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį laukia įkvepiantys susitikimai, perspektyvūs pasiūlymai. Tai, ką šiandien svarstysite, dėl ko tarsitės, lems geras permainas, sėkmę.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą