Svarbiausius darbus planuokite pirmai dienos pusei

Pirmadienis palankus tik iki pietų, tad svarbiausius darbus planuokite pirmai dienos pusei. Vėliau nuo 14 val. 48 min. prasidės kritinis laikas, išaugs traumų, klaidų tikimybė. Būkite itin atidūs vairuodami, eidami gatve.

Diena nepalanki švęsti. Netiks aiškintis santykių, kovoti už teisybę, vartoti alkoholio. Labiau tikėtini apsinuodijimai. Būkite atidesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Iš sekmadienio į pirmadienį reikšmingi tik ryškūs, aiškūs sapnai ir tie, kuriuose regėjote artimuosius. Suvokti reikėtų tiesiogiai. Blogai buvo regėti mirusiuosius, ypač jei jie buvo geri su jumis, šaukė, valgydino, – tai nuostoliai, nelaimės, ligos. Arkliai, pasagos – sėkmė, apsauga. Puiku, jei vaikščiojote žeme, smėliu.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė – nesėkmės, katastrofos.

Geras ženklas: netyčia sulyti ar apsilieti vandeniu – sėkmė; jei nukristų ant jūsų paukščio plunksna – gera žinia, susitaikymas su senu draugu.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti, sunkiems darbams atlikti; palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė, vengtini gelsvi, žalsvi tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis iki 14 val. 48 min. geras susitarimams, taip pat romantiškoms pažintims.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienio rytmetys geras darbo sutarčiai sudaryti. Tiesa, prieš įsipareigodami turite teisingai įvertinti savo jėgas ir galimybes.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis žada sėkmę meilėje. Tiesa, antrą dienos pusę nereikėtų veltis į romantiškus nuotykius. Iki pietų geras laikas ką nors įsigyti namams.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus atviram pokalbiui su tėvais. Tačiau venkite veltis į konfliktus su vadovybe, klientais, bendradarbiais, net jei būsite teisūs.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis iki pietų palankus įvairiems susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis geras finansiniam susitarimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienio pirma pusė tinkama užvilkintam reikalui paskubinti, palanki svarbiam susitikimui – jūsų gebėjimas sužavėti ir įtikinti duos gerų vaisių.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei jums reikia sutvarkyti konfidencialų reikalą, ši diena tam tiks.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienio pirma pusė gera svarbiems karjeros, verslo susitikimams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei tektų pirmadienį aptarti su vadovybe jūsų reikalus, būkite diplomatiški.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienio pirma pusė palanki teisiniams ir kelionių reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis geras spręsti skolų, mokesčių problemas. Sudėtingesnė antra pusė – nesivelkite į konfliktus. Vakare nesiaiškinkite santykių su antrąja puse.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą