Palmiros horoskopas pirmadieniui, liepos 6 d.

Būtinas saikas, atsargumas švenčiant, pramogaujant.

Dėl užtemimo Ožiaragyje labiau pažeidžiami bus stuburas, sąnariai, kaulai, dantys. Pasaugokite galvą, rankas. Tikėtini galvos skausmai be aiškios priežasties. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų, traumų judant (ypač lipant į aukštį ar leidžiantis į gylį), sportuojant, važiuojant, taip pat autoavarijų tikimybė.

Būkite atsargesni su aštriais daiktais, peiliais, pjūklais, ginklais, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis.

Gali suaktyvėti sukčiai, vagys, melagiai. Nebūkite patiklūs, atidžiau tikrinkite informaciją, labiau pasaugokite turtą, namus ir ramybę šeimoje.

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai tušti, dažnai apgaulingi. Jei buvo apsiniaukusi naktis ir regėjote ryškų, įsimenantį vaizdą, tai reikšminga ir pildysis greitai. Traktuoti sapnus reikėtų įprastai: mėsa – liga; kraujas – giminaičiai; pienas, varškė, sūris – turtas, skalsa; paukščiai – žinia; vanduo – išsivalymas. Itin gerai buvo regėti sapne Paukščių Taką.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, jei jūsų šuo staugtų, jei akmuo iš žiedo iškristų, nuskiltų dantis, nagas nulūžtų, jei kas nors namuose sudužtų, ryte pieną išlieti, taip pat santuokinė neištikimybė.

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo (mirusių protėvių apsaugos ženklas), ką nors gero svetimam šuniui padaryti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis atneš permainų, atvers naujų galimybių; palankūs raudoni tonai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį gali tekti kreiptis draugiškos pagalbos, ir tam palankesnė antra dienos pusė. Likite atsargūs ir saikingi – šiomis dienomis išaugs konfliktų, nelaimingų atsitikimų, autoavarijų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis šaunus aplankyti draugus. Tiesa, tądien būsite ne tik energingi, bet ir kritiškai nusiteikę, tad geriau susilaikyti nuo vertinimų.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienio susitikimai su mylimu asmeniu, bičiuliu padės nusiraminti, atgauti pusiausvyrą.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį gali tekti skubiai spręsti pribrendusią problemą, tačiau neskubėkite – tai verta atidėti savaitės viduriui.

Liūtas (07 23–08 22). Jei pirmadienį tektų ieškoti pagalbininkų, sąjungininkų, tam palankesnė antra dienos pusė, vakaras.

Mergelė (08 23–09 22). Vertėtų pamiršti rūpesčius ir problemas, džiaugtis tais, kuriuos mylite, ir jų nenervinti. Pirmadienį tai prisiminti bus itin svarbu. Būkite atidesni maisto kokybei. Saugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Smagiau pasijusite pirmadienį po pietų. Tiesa, būkite taktiški, atidūs bendraudami su tais, kuriuos mylite, ypač vaikais.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis nepalankus svarbiems susitikimams, būtinas atsargumas kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis sudėtingas – labiau pasaugokite pinigus, turtą, gerus santykius su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį venkite finansinių įsipareigojimų.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienį po pietų tapsite energingesni, tačiau neskubėkite spręsti problemų, aiškintis santykių, kovoti už teisybę.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis palankus uždaram šeiminiam poilsiui. Pasistenkite gerai išsimiegoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą