Užkandėlės su lašiša tiks ir kasdienai, ir švenčių stalui
„Tai gardžios, greitai ir lengvai pagaminamos užkandėlės su lašiša, kurios puikiai tiks kasdienai ir šventėms“, – rašo „Skonio“ skaitytoja Audronė, šį receptą pasiūliusi skaitytojų receptų konkursui.
Štai jos receptas.
Užkandėlės su lašiša
Reikės:
baltos duonos,
sūdytos lašišos,
varškės,
jogurto (ar grietinės),
česnako,
druskos,
prieskoninių žolelių (naudojau džiovintas petražoles)
Kaip gaminti
Duonelę išspaudžiau apvalia formele.
Varškę sumaišiau su jogurtu, pagardinau prieskoniais. Varškės masė neturi būti skysta.
Duonelės šonus aptepiau jogurtu ir apibarsčiau džiovintomis petražolėmis.
Ant viršaus uždėjau varškės ir jogurto užtepėlę, ant jos – susuktą lašišos „roželę“.
Viskas. Užkandėlės pagamintos.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra