Neįprastai kepta duona: lengvai paruošiamas užkandis, kuriuo pavaišinsite būrį svečių

Duona ir kiti kepiniai sudaro didžiąją dalį lietuvių mitybos racione – beveik 40 proc. šalies gyventojų kepinius vartoja kasdien, rodo atliktas reprezentatyvus tyrimas. Ir nors duoną esame įpratę valgyti taip, kaip tai darė mūsų tėvai ir seneliai, modernios jos interpretacijos gali padėti atrasti naujus skonius ir nustebinti svečius.

Išbandykite tris socialiniuose tinkluose išpopuliarėjusius receptus, kurių pagrindinis ingredientas – būtent duona.  

Pažvelkite į duoną kitaip

Duona ir kiti kepiniai yra vienas populiariausių produktų – tik 1 iš 10 lietuvių šviežią duoną ir bandeles vartoja rečiau nei kartą per savaitę arba jos nevalgo išvis, parodė „Lidl Lietuva“ užsakymu atliktas reprezentatyvus Lietuvos gyventojų tyrimas. Maždaug 2 iš 5 lietuvių šviežias bandeles, duoną ir kepinius vartoja kasdien, o kas trečias šalies gyventojas šiuos maisto produktus valgo 2-3 kartus per savaitę.

RECEPTAS. PLAČIAU ČIA

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą