Daug sveikesnis varškės ir obuolių apkepas – pats tas lengvai šeimos vakarienei
Kakės Makės draugė Indrė šį apkepą šmaikščiai pavadino: kai apkepas svajoja būti pyragu. Išties skanus, ne per daug saldus ir daug sveikesnis apkepas, nes naudojami kukurūzų miltai. Tai puikus variantas šeimos vakarienei.
Gamindami užtruksite apie 10 min., dar 45 min. prireiks, kol apkepas keps.
Varškės ir obuolių apkepas (6–8 porcijos)
Reikės:
400 g varškės;
300 g obuolių;
100 g kukurūzų miltų;
40 ml agavų arba klevų sirupo;
3 kiaušinių.
Kaip gaminti
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Išplakame kiaušinius su pasirinktu saldikliu.
Suberiame varškę, obuolius, kukurūzų miltus. Gerai išmaišome.
Masę sudedame į kepimo formą. Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra