Restorano vertas patiekalas – bulvių bei porų sriuba
Bulvių-porų sriuba
Reikės:
600 g vištienos faršo (galima ir kalakutienos naudoti);
4 bulvės;
3 poro baltos dalys;
300 g kreminio surio (naudoju „Philadelphia“ su česnaku ir žalumynais);
2 l vištienos sultinio;
3 skiltelės česnako;
druskos ir pipirų pagal skonį;
nedidelė sauja krapų.
Gaminimas:
Į sultinį dedame smulkintas bulves ir verdame, kol bulvės suminkštės. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname faršą. Kai neliks rausvos spalvos, išimame iš keptuvės ir dedame į sultinį. Tuomet keptuvėje pakepiname smulkintus porus ir česnakus. Kai porai suminkštės ir sukris – dedame į sriubą. Sudedame sūrį, beriame druskos ir pipirų. Verdant pamaišyti ir virti, kol sūris išsilydys. Suberiame smulkintus krapus ir paverdame dar 2 minutes. Skanaus!
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra