Restorano vertas patiekalas – bulvių bei porų sriuba

Bulvių-porų sriuba

Reikės:

600 g vištienos faršo (galima ir kalakutienos naudoti);

4 bulvės;

3 poro baltos dalys;

300 g kreminio surio (naudoju „Philadelphia“ su česnaku ir žalumynais);

2 l vištienos sultinio;

3 skiltelės česnako;

druskos ir pipirų pagal skonį;

nedidelė sauja krapų.

Gaminimas:

Į sultinį dedame smulkintas bulves ir verdame, kol bulvės suminkštės. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname faršą. Kai neliks rausvos spalvos, išimame iš keptuvės ir dedame į sultinį. Tuomet keptuvėje pakepiname smulkintus porus ir česnakus. Kai porai suminkštės ir sukris – dedame į sriubą. Sudedame sūrį, beriame druskos ir pipirų. Verdant pamaišyti ir virti, kol sūris išsilydys. Suberiame smulkintus krapus ir paverdame dar 2 minutes. Skanaus!

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą