Burnoje tirpstantys braunio keksiukai su baltuoju šokoladu: drėgni ir sodrūs
Drėgni, sodrūs braunio keksiukai su baltuoju šokoladu. Labai svarbu keksiukų neperkepti, kad viduje turėtų daug drėgmės ir neišsausėtų.
Jeigu atvirai, aš galėjau kepti 1–2 min. ir trumpiau, būtų buvę dar geriau. Bet ir dabar pavyko jie skanūs. Iš normos iškepiau 9 keksiukus. Užtruksite gaminant apie 15 minučių + 15–20 minučių kepimo laikas – priklauso nuo keksiukų dydžio.
Braunio keksiukai su baltuoju šokoladu
Reikės:
120 g sviesto;
70 g nesaldintos kakavos;
90 g cukraus;
3 dideli kiaušiniai;
150 g miltų;
½ a. š. kepimo miltelių;
1/4 a. š. druskos;
100 g baltojo šokolado.
Gaminimas:
Kiaušinius išsukame su cukrumi, druska, kol masė pabals ir patrigubės. Sviestą ištirpiname. Jau pravėsusį supilame į kiaušinių ir cukraus mišinį. Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Įmaišome smulkintą šokoladą. Pilame gautą tešlą į kepimo formeles, užpildydami maždaug 2/3 tūrio ir kepame gerai įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje maždaug 15–20 minučių.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra