Viena populiariausių daržovių Europoje anksčiau puošė tik lietuvių gėlynus: atsakė, kaip ją gardžiai paruošti
Užkandukai su smidrais ir „Camembert“ sūriu
Patiekalui reikės:
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos;
200 g smidrų;
250 g sūrio „Camembert“;
druskos ir pipirų – pagal skonį.
Padažui:
3 šaukštai klevų sirupo;
2 šaukštų citrinos sulčių.
Kaip gaminti:
Šaldytą sluoksniuotą tešlą dėkite ant kepimo popieriaus ir palaikykite kambario temperatūroje, kad atšiltų. Tešlą supjaustykite stačiakampiais. Ant kiekvieno stačiakampio dėkite smidrų, sūrio, pašlakstykite aliejaus, pabarstykite druskos ir pipirų. Tešlos stačiakampius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir įkaitintoje iki 190 °C orkaitėje kepkite apie 12 minučių. Dubenyje sumaišykite klevų sirupą su citrinos sultimis. Padažu apšlakstykite iškeptus užkandukus.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra